Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım bende yaptıracam inşallah. İğneleri vuruluyorum şimdiCanım insAllah tutar umut olsun diye yaziyorum bende asilama yaptırdım 10 seneden sonra kızıma hamileyim..Darısı ins sizlere olsun
inş çok zor bir süreç gece bile kalkıp dua ediyorum Rabbim büyüktür siz ne zaman test yaptirdiniz ondan önce bir belirti vermedimi cok tsk ederim ilginiz icinCanım insAllah tutar umut olsun diye yaziyorum bende asilama yaptırdım 10 seneden sonra kızıma hamileyim..Darısı ins sizlere olsun
Yumurtanın gelişimine göre canım doktor söylüyorben de çarşamba günü gideceğim aşılama için
aşılama hangı gun yapılıyor , özel bır gunu var mı ?
teşekkür ederim:)Yumurtanın gelişimine göre canım doktor söylüyor
Canım Rabbim dualarınızı kabul etsin insAllah ben asilama yapılırken bile Ya Varis çektim 11.gün kan tahlili yaptırdım 31 çıktı öyle öğrendiminş çok zor bir süreç gece bile kalkıp dua ediyorum Rabbim büyüktür siz ne zaman test yaptirdiniz ondan önce bir belirti vermedimi cok tsk ederim ilginiz icin
bende aynı doktor aşılama yapıyo ben dua ettim bugün 5.gün bitti pazar günü bende yaptirsammiki testCanım Rabbim dualarınızı kabul etsin insAllah ben asilama yapılırken bile Ya Varis çektim 11.gün kan tahlili yaptırdım 31 çıktı öyle öğrendim
bana doktor tek iğne vurdu iki sonrada aşılama yaptı çok basit bir işlem Yatman kalkman cabuk tabiki hemen kaldırmiyorlar 1 saat yatiyorsunben de çarşamba günü gideceğim aşılama için
aşılama hangı gun yapılıyor , özel bır gunu var mı ?
Öncesinde göbekten iğne olmadıniz mi?bana doktor tek iğne vurdu iki sonrada aşılama yaptı çok basit bir işlem Yatman kalkman cabuk tabiki hemen kaldırmiyorlar 1 saat yatiyorsun
yok önce iğne yapmadı bana klomen verdi 1hafta kullandim bitti ïki gün sonrası doktora gittim o gün karnımdan bir iğne vurdu korktum ama hiç acımadi sonra iki gün sonra tekrar gittim 3yumurtam olmustu zaten 3den fazla yumurta olursa aşılama iptal ediliyo neyse yaptı aşılamayi ondada birsey yok anlamadım bile sonra kaldirmiyolar 1 saat orda yatiriyolar ve eve geliyorsunuz evdede aynı iştirat ediyorsunuz ilişkiden sonra hemen kalkma gerçi veren Rabbim veriyo tabiki tüm bu işlemlerin başında rahim filmi çekiyor oda çok basit korkulcak brsey degilÖncesinde göbekten iğne olmadıniz mi?
Uygulamada canınız acıdı mi?
Bir de birsey sorucam cok afedersiniz
İlişkiden snr evde mesela yatsak bile bir saat snr falan ayaga kalkınca içimden birsyler geri akıyor benim:)
Aşılamadan snr boyle birsey oluyor mu
sizin sansınız yerinde gitmişyok önce iğne yapmadı bana klomen verdi 1hafta kullandim bitti ïki gün sonrası doktora gittim o gün karnımdan bir iğne vurdu korktum ama hiç acımadi sonra iki gün sonra tekrar gittim 3yumurtam olmustu zaten 3den fazla yumurta olursa aşılama iptal ediliyo neyse yaptı aşılamayi ondada birsey yok anlamadım bile sonra kaldirmiyolar 1 saat orda yatiriyolar ve eve geliyorsunuz evdede aynı iştirat ediyorsunuz ilişkiden sonra hemen kalkma gerçi veren Rabbim veriyo tabiki tüm bu işlemlerin başında rahim filmi çekiyor oda çok basit korkulcak brsey degil
Siz devlettemi yaptirdiniz cunku devlet hastanesinde bir iki tanıdığım yaptırmıştı hatta bana çok kötü demişlerdi doktorum korkma bana güven dedi bayiltmayacagim dedi çok rahat geçti anlamadım bile sadece ilacı verirken soğukluğu anladimsizin sansınız yerinde gitmiş
ben gecen sene rahım fılmı cekıldım
canımdan can gtti resmen
o kadar acı cektım kı anlatamam size
bakalım ben de yarın 6 da gideceğim ilk defa bize neler diyecek
hakkımızda hayırlısı
Hayır cnm özelde yaptırdımSiz devlettemi yaptirdiniz cunku devlet hastanesinde bir iki tanıdığım yaptırmıştı hatta bana çok kötü demişlerdi doktorum korkma bana güven dedi bayiltmayacagim dedi çok rahat geçti anlamadım bile sadece ilacı verirken soğukluğu anladim
Hayırlı olsunSelam kizlar bende asilama yaptirdim bugun ikinci gunu asilamamin ins hepimiz hayirli sonuclar aliriz ben daha oncede asilama yaptirdim tuttu ama uzun surmedi dustu nasip bakalim bu seferde bizi neler bekliyor heyecanliyim sizde durumlar nasil