Aşılama asilama olan varmı haydi buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamami oldum geldim 14 nisan ı bekliycem şımdı sonuç için bu mübarek günde ıns rabbim hepimizin kucağını doldurur

Aşılamami oldum geldim 14 nisan ı bekliycem şımdı sonuç için bu mübarek günde ıns rabbim hepimizin kucağını doldurur
Hadi insallah guzel sonuclar alirsin. Isin zoru simdi basliyor gunler gecmek bilmez ama hep olumlu dusun hep dua et. Fazla ev isi yapma. 1-2 gun dinlenmeye calis.

Hadi insallah guzel sonuclar alirsin. Isin zoru simdi basliyor gunler gecmek bilmez ama hep olumlu dusun hep dua et. Fazla ev isi yapma. 1-2 gun dinlenmeye calis.
Saol evet coknhaklisin beklemek daha zor olucak sanırım işten izin aldım zaten çarşamba gününe kadar evdeyim dinlenicem

Hamile oldugunu ogrenen arkadaslar asilamanin kacinci gunu idrarda pozitif gorduler acaba

Kizlar ibrahim saracoglu'nun yazisini paylasiyorum:

Tüp bebek ve aşılama yaptıran ve hamile bayanların aşağıda vermiş olduğum besinlerden uzak durmaları gerekmektedir.
Nane
Maydanoz
Nişasta unu
Adaçayı
Şeker kamışı
Ararot
Arpa ve arpa unundan yapılmış besinler
Şalgam
Mısır
Salamurası yapılmış besinler
Aşırı tuz tüketimi
Turşusu yapılmış besinler
Sirke

Aşağıda saydığım besinleri çok aşırıya kaçmadan tüketmelerinde fayda vardır;Taze beyaz üzüm
Dereotu
İncir(taze veya kurutulmuş)
Taze veya kuru dut
Anason
Kereviz
Bal kabağı
Çilek
Kıvırcık salata
Sumak
Rezene çayı
Taze sıkılmış havuç suyu günde 1 defa 1 su bardağı

Sağlıklı günler dilerim.
Hekim öneri ve kontrollerini ihmal etmeyiniz.

Arkadaslar malesef regl oldum bugun 13.gunum dun adet sancisi gibi agrim oldu bugunde hasta oldum daha test bile yaptirmadan kotu haber almakta tuaf oldu uzulemiyorumda hissizlestim

Adetimin 8. günü 5 gündür menogon iğne oluyorum. Kontrolüm vardı bugün sağ tarafda 11 mm, sol tarafda 15mm olmuş.Yarın tekrar gidicem kontrole bakalım aşılama için nezaman diyicekler

Adetimin 8. günü 5 gündür menogon iğne oluyorum. Kontrolüm vardı bugün sağ tarafda 11 mm, sol tarafda 15mm olmuş.Yarın tekrar gidicem kontrole bakalım aşılama için nezaman diyicekler
Bir hafta içinde olur bence aşılaman yumurtaların çok iyi büyüyor maşallah :halay:

evet canım çok şükür pazartesi gördük. şimdi kalp atışını duymak ve minnoşu görebilmek için 24 nisanı bekliyoruz. şafak say say bitmiyor :))

Maşallah canım ne güzel heyecanlar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Darısı bizlere olsun inşallah :)

Back
X