- 14 Temmuz 2018
- 55
- 106
- 23
- Konu Sahibi Allah var gam yokkk
-
Yok canım çalışıyorum zaten uzun süre rapor alamam. Bana da dinlen demedi doktor. Ama imkanın varsa dinlen tabi zararı olmaz faydası olurDinleniyor Musun canım aşılamadan sonra yat demedi doktor ama ben yatıyorum ne olur ne olmaz diye
Bende orda göğsen hocada oldum canim ilk denememde şükür ki hamileyim yeni ogrendim sayilir keseleri gorduk ikiz olcak sanirim ama doktor 1 tanesi sonradan kaybolabilir dedi bakalim kalp atisini 2 hafta sonra insallah duycaz o zaman belli olur belirtilerim asilamadan sonra basladi gogus agrisi mi desem acısı mı desem oyle bi sey :) baskada bi belirtim yoktu canimArkadaşlar ben 2017 de evlendim ilk günden beri çoçuk isteğimiz var olmayınca ilk defa aşılama oldum dün Ankara başkent hulusi hocaya belirtiler ne zaman başlıyor tecrübesi olanlar paylaşabilir mi ?
Amin canım insallah şuan Allahtan tek isteğim o darısı sizlerin başinaHayırlı uğurlu olsun canım Rabbim ikisinde kucağına almanı nasip etsin inşallahDarısı tüm isteyenlerin başına
Hayırlı olsun canım darısı kucagina almaya olsun insallahBenimse 2.aşılamamda mutlu haberi aldım 3 senedir istiyorduk ve tam bir sene tedavi gördim
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı bizlere inşallahBenimse 2.aşılamamda mutlu haberi aldım 3 senedir istiyorduk ve tam bir sene tedavi gördim
Evet Ankara başkent hastanesinde yaptırdım mikroçip olup olmadığını bilmiyorumKızlar özel de mi yaptırdınız aşılamayı.toplam nekadar masraf oluo. Bide mikroçip aşılama mı yoksa normal aşılama mı
Kızlar özel de mi yaptırdınız aşılamayı.toplam nekadar masraf oluo. Bide mikroçip aşılama mı yoksa normal aşılama mı
Canım bende 2017 yılında evlendım 2 sene oldu yarın aşılama yaptıracam bende inşallah güzel haberler alırsın.Arkadaşlar ben 2017 de evlendim ilk günden beri çoçuk isteğimiz var olmayınca ilk defa aşılama oldum dün Ankara başkent hulusi hocaya belirtiler ne zaman başlıyor tecrübesi olanlar paylaşabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?