Canm devletimiz daima yanimizdadirEvet bende bu dengesiZlikten korkuyorum beni kürtaja görürüyo 5 gün sonra arkadaşına ben çocuk falan aldırmam diyo kendi başıma doğurcam desem bile ne halt edeceği belli değil bende aldırayım bebeği boşanayım diyorum ama bebeğimin canına kıyınca kendi canımın ne önemi var toplu katliam bile yapmayı düşündüm
Bu nasıl bir mal adam ya ! Hem tedavi ol diyor , olunca da istemiyor dengesiz! Tedavi sürecinse kaçırdığın bişey mi oldu ?Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim çocuk konumuz pek geçmeZdi evde bende hiç ısrarcı olmadım bu konuda ayrıca korunma olmadığı halde hamile kalamadım eşim bana tedavi ol dedi gittim hastaneye 10 ay sonra tedavim bitti aşılama oldum hamile kaldım şu an 6hafta 6 günlük hamileyim eşim çocuğu duyduğundan beri umursamaz çocuğuda beni de istemediğini beni sevmediğini aldırmamı yoksa tek başıma büyüteceğimi ve başkasının nüfusuna kayıt ettirmemi söyledi aileme dahi söyleyemedim teyzemle konuştular şu an teyzemde kalıyorum güya kafa dinleyeceğiz bebeğimin canına kıymak istemiyorum ama ailem istemez tek başına büyütemem geri barışsam bu adamla nasıl evlilik yürür çok çaresizim
Hayır hamile olduğumu öğrendiği andan beri tuhaf davranmaya başladıBu nasıl bir mal adam ya ! Hem tedavi ol diyor , olunca da istemiyor dengesiz! Tedavi sürecinse kaçırdığın bişey mi oldu ?
Annesi çok ısrar etmiş kaçamamış oda öyle diyor bahaneler bitmiyor
çocuğun suçu ne ?Hayır çalışmıyorum bebeğe de bakamam ailemde istemez zaten eşimde genelde dengesiz bi adam dı ama bu kadarınıda beklemezdim
Duygusal değil mantığı ön plana koyarak düşünün lütfen. Çok zor bir durum farkındayım ancak böyle bir adamla evli kalmanız uzun vadede çok daha büyük sıkıntılara yol açacaktır, hele bir de bebeğiniz olunca.. inanın anne olmak için doğru bir aile yapısı değil sizinki maalesef.Ben bu adamla evli kalmak istemiyorum öyle bir derdim de yok bundan bi bağ olsun istemiyorum evet ama kndi bebeğim
Cocugunuzun babasi olse napacaksiniz o bagi..Ben bu adamla evli kalmak istemiyorum öyle bir derdim de yok bundan bi bağ olsun istemiyorum evet ama kndi bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?