Aşılama oldum eşim bebeğide beni de istemiyor ?

Seni kürtaja götürmeye çalıştığı geceki telefon konuşması var. Mahkemeye telefon kayıtlarını isteyip çocuğu istemediğine dair delil olarak kullanabilirsin belki. O zaman manevi tazminat talebinde bulunabilirsin bence. Zaten senin ve çocuğunun nafakasını da vermek zorunda . Bi avukatla konuş bence

Iki secenek var.

Ya adam agir cahil.
Asilama ile olan bebegin kendinden olmadigini veya Allah a sirk falan oldugunu zannederek istemiyor. Ki bu durumda vay haline senin, boyle bir cehaletle yasamak seni oldurur..

Ya da hayatinda baskasi var. Senden ve cocuktan kurtulmak istiyor. Baski ve dayatma ile sizi hayatindan silmek amaci..

Aklima baska birsey gelmedi.

Bu konuda eksik parçalar var, cok mantiksiz bu haliyle

Eşiniz çocuğun kendinden olmadığını mı düşünüyor acaba?? Çok anlamsız tedavi ol diyip sonra seni de çocuğu da istemiyorum demesi.
Derdiniz çocuğa bakamamaksa bu dünyada herkese ekmek var. Siz çocuğa sahip çıkma cesareti gösterirseniz bir şekilde bakarsınız. Ama aldırmak da aldırmamak da sizin kararınız.

O kadar ugrasmissiniz olsun die eşinizin yaptığı anlamsız biz 4 senedir uğraşıyoruz hem 3 ameliyat hepside zorluydu artı 3 tupbebek tedavisi hem manevi hem maddi zor süreçti bizim için yine olmadı artık devam edecek günümüzde kalmadı sizin için bebek son şans olabilir eğer problem sizdeyse eş yine bulunur evlat da zor bulunur benim görüşüm bu belki yaşadıklarımdan dolayıdır iyi düşünün bence

Dönmeye çalışmıyorsunuz umarım.
Bu adam sıze ve evladınıza cehennem azabı yaşatır.
Boşanın. Bunu hiç söylemem ama boşanırken de donuna kadar alın. Altın, takı neyiniz varsa satın ve kendinize dişli bir avukat tutun. Af dilerse de yüzüne bile bakmayın.

Canm devletimiz daima yanimizdadir

Şimdi beni topa tutarlar burda ama sen yap diye söylemiyorum ben olsam bu adamı baba yapmam boşar giderim aramda hiçbir bağ olsun istemem. Çocuğa da kötülük böyle bir baba.

Madem istemiyor niye tedaviye götürüyor anormal yahu kendinin olmadığını düşünüyor olabilir

Adam ne iatedigini bilmio galiba.. bava olcam diye soka mi girdiki

Bu nasıl bir mal adam ya ! Hem tedavi ol diyor , olunca da istemiyor dengesiz! Tedavi sürecinse kaçırdığın bişey mi oldu ?

Bilemiyorum artık allah la onun arasında bazı şeylerde neden böyle yapıyo allah bilit

Hafta sonu konuşacaklardı konu sahibi ve kocası ne oldu acaba gelmedi mi kocası?

Annesi çok ısrar etmiş kaçamamış oda öyle diyor bahaneler bitmiyor

neseb diye bir şey var. o bebek doğarsa eşekler gibi bakacak çocuğuna mecbur. devlet sana da çocuğa da nafaka bağlar. sen de girer bi işe çalışır bakarsın çocuğuna kimseye muhtaç değilsin.
tabi bu söylediklerim sen de bebeği istiyorsan. genel olarak kürtaja karşı biri değilim. anne bebeği istemiyorsa zorla doğurtulacak diye bir şey yok. ama anne istiyorsa baba sesini kesecek ve bakmakla mükellef bu kadar net.

çocugu aldırısan bu adamla halaa evlı kalacakmısın ,

boşanınca bu ruh hastasıyla ömür boyu bagın olsun istiyormusun

Ben bu adamla evli kalmak istemiyorum öyle bir derdim de yok bundan bi bağ olsun istemiyorum evet ama kndi bebeğim

Hayır çalışmıyorum bebeğe de bakamam ailemde istemez zaten eşimde genelde dengesiz bi adam dı ama bu kadarınıda beklemezdim
çocuğun suçu ne ?
okadar zahmetlere girip aşılamayı neden yaptınız.

Ben bu adamla evli kalmak istemiyorum öyle bir derdim de yok bundan bi bağ olsun istemiyorum evet ama kndi bebeğim
Duygusal değil mantığı ön plana koyarak düşünün lütfen. Çok zor bir durum farkındayım ancak böyle bir adamla evli kalmanız uzun vadede çok daha büyük sıkıntılara yol açacaktır, hele bir de bebeğiniz olunca.. inanın anne olmak için doğru bir aile yapısı değil sizinki maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…