evet vardı genel olarak bi denge sorunu anı anını tutmaz skılgan bunalım bi durumu kendi kendine hep benimle çatışmak isterdi
Neden?6 haftalık bebeği aldıramazsın ki
Kurtaj olmak icin henüz cok ama cok küçük.bu kadar erken haftalarda yapilan kurtajda parca kalma veya kurtajin tam tamamlanamamasi gibi durumlar olabilir.o yüzden 1 bucuk hafta kadar daha beklese daha iyi olur.veya kurtaj olmaz ilacla düşük yaptirilirNeden?
Amin allah razı olsun bebeğimin kalp atışını duymamıştım o bunları söylediğinde onunla tüm bağlarım kesilsin diye kendimden de çocuğumdan da soğumuştum hayattan soğumuştum ama kalp atışını duyunca mahvoldum
Allah verirse olur demiş ya o çocuğu kim verdi peki? Hekimlerin tövbe haşa bebek yarattığını mı sanıyo o akılsız kocan? Sen istersen ağzınla kuş tut Allah vermeyecekse vermez. Ayrıca o kadar Allah korkusu olan bi insan kalkıpta aldır demez. Bunların hiçbirini yapmaz. Keşke kurtulabilsen bu lanet heriften. O kadar iğrenç ki şuan mefret ettim kocandan.Evet çünkü o bana tedavi ol demiş allah verirse demiş ama gideyim sperm falan vereyim dememiş beni arabaya bindirdi kürtaja götürüyordu birilerini aradı sonra o saatte kürtaj olmadığını anlayınca eve getirdi yarın git aldır dedi
Baksan herkese merhametli 5 vakit namaz kılarAllah verirse olur demiş ya o çocuğu kim verdi peki? Hekimlerin tövbe haşa bebek yarattığını mı sanıyo o akılsız kocan? Sen istersen ağzınla kuş tut Allah vermeyecekse vermez. Ayrıca o kadar Allah korkusu olan bi insan kalkıpta aldır demez. Bunların hiçbirini yapmaz. Keşke kurtulabilsen bu lanet heriften. O kadar iğrenç ki şuan mefret ettim kocandan.
Kendi karısına evladına merhameti olmayan adam isterse uyumadan yemeden içmeden hayat boyu mamaz kılsın. Gideceği yeri Allah bilir gerçi ama bende tahmin yürütebiliyorum!Baksan herkese merhametli 5 vakit namaz kılar
Seni istemeyen biri için bebeğine zarar verme. Ne demeye tedavi ol diyo.tedaviler eşlerle yapılır kendını kusursuzmu görüyo .sperm vermekle biyerlerimi eksilmiş. Eşin hiç bişeyi haketmiyor. Ne demeye evlenmiş ozman.Eşinizde problem var.okudukça sinirlendim yaaaBana ve bebeğime merhameti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?