- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
çocuğuda beni de istemediğini beni sevmediğini aldırmamı yoksa tek başıma büyüteceğimi ve başkasının nüfusuna kayıt ettirmemi söyledi
Baksan herkese merhametli 5 vakit namaz kılar
Okudum yazdiklarini ve inananamadim 3 yildir asindim ordan oraya sebepsiz cocougumuz olmuyor cok sukur allah nasip etmis bunun kiymetini bilicene istememek ne demek anlamiorumm agliyasim geldi allah sanada sabir verdin bole kotu kalpli birini nasil tanimadin cnm ya ne diyim blmiorum sastim kaldimAileme söylemedim şoka girdim teyzemle konuştular ortada bi bebek var kafa dinletin konuşuraunuz dedi teyzemdeyim 5 gündür sevmiyormuş istemiyormuş işte
Bu adamla böyle bir adamla evlilik yürümez sen gideceksin adliyelerin parası ve geliri olmayan insanlara avukat veriyo muhtarlıktan gelirin olmadığına dair bir belge alacan boşanma davanı ücretsiz açacan ve bu adamdan maddi manevi tazminat isteyeceksin. Ömrü boyunca sana nafaka ödeyecek ama çocuğu istemediğinin ve aldır demesinin ses kaydını al.Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim çocuk konumuz pek geçmeZdi evde bende hiç ısrarcı olmadım bu konuda ayrıca korunma olmadığı halde hamile kalamadım eşim bana tedavi ol dedi gittim hastaneye 10 ay sonra tedavim bitti aşılama oldum hamile kaldım şu an 6hafta 6 günlük hamileyim eşim çocuğu duyduğundan beri umursamaz çocuğuda beni de istemediğini beni sevmediğini aldırmamı yoksa tek başıma büyüteceğimi ve başkasının nüfusuna kayıt ettirmemi söyledi aileme dahi söyleyemedim teyzemle konuştular şu an teyzemde kalıyorum güya kafa dinleyeceğiz bebeğimin canına kıymak istemiyorum ama ailem istemez tek başına büyütemem geri barışsam bu adamla nasıl evlilik yürür çok çaresizim
Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim çocuk konumuz pek geçmeZdi evde bende hiç ısrarcı olmadım bu konuda ayrıca korunma olmadığı halde hamile kalamadım eşim bana tedavi ol dedi gittim hastaneye 10 ay sonra tedavim bitti aşılama oldum hamile kaldım şu an 6hafta 6 günlük hamileyim eşim çocuğu duyduğundan beri umursamaz çocuğuda beni de istemediğini beni sevmediğini aldırmamı yoksa tek başıma büyüteceğimi ve başkasının nüfusuna kayıt ettirmemi söyledi aileme dahi söyleyemedim teyzemle konuştular şu an teyzemde kalıyorum güya kafa dinleyeceğiz bebeğimin canına kıymak istemiyorum ama ailem istemez tek başına büyütemem geri barışsam bu adamla nasıl evlilik yürür çok çaresizim
Aynen bende boşanırdım maddi manevi tazminat bide nafaka alırdım girerdim de bir işe gerekirse merdiven silerdim gül gibi büyütürdüm çocuğumuBen olsam cocugumu aldirmaz buyuturdum ama o adamada donmezdim
Yerinde olsam aldırırdım çocuğu. Çocuk olduğu zaman bir ömür o insanla görüşmek zorunda kalacaksın. Ayrıca o çocuk üvey anne ve baba sahibi olacak...Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim çocuk konumuz pek geçmeZdi evde bende hiç ısrarcı olmadım bu konuda ayrıca korunma olmadığı halde hamile kalamadım eşim bana tedavi ol dedi gittim hastaneye 10 ay sonra tedavim bitti aşılama oldum hamile kaldım şu an 6hafta 6 günlük hamileyim eşim çocuğu duyduğundan beri umursamaz çocuğuda beni de istemediğini beni sevmediğini aldırmamı yoksa tek başıma büyüteceğimi ve başkasının nüfusuna kayıt ettirmemi söyledi aileme dahi söyleyemedim teyzemle konuştular şu an teyzemde kalıyorum güya kafa dinleyeceğiz bebeğimin canına kıymak istemiyorum ama ailem istemez tek başına büyütemem geri barışsam bu adamla nasıl evlilik yürür çok çaresizim
Bı okuz herifin yanına donmek için bebeğini mi düşüreceksin!!!! Pesss valla. Rabbime nasıl hesap vereceksin!O kadar çok şey düşündüm ki bu 5 günde sanki 5 asır kendi kaderimemi bebeğimin kadersiZliğine mi üZüleyim kürtaj olsam kendimi de öldürürüm dedim acaba ilaç içip düşürsem mi dedim işin işinden çıkamıyorum
ona döneceğim mi demişim ben dönmek için çocuğumu aldırcam mı demişimBı okuz herifin yanına donmek için bebeğini mi düşüreceksin!!!! Pesss valla. Rabbime nasıl hesap vereceksin!
Ne bileyim ben. Eşin çocuk istemiş Rabbim de vermiş. Üstelik tedavi sonucu. Şimdi eşin istemiyor diye iade etmeyi düşünüyorsun. E sen de istemedin mi bu bebeği. Kocanın agzina bakıp bebeği dusursem mı diye sorarsan aklıma bu gelir. Neyse can almak ya almamak sana kalmış.ona döneceğim mi demişim ben dönmek için çocuğumu aldırcam mı demişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?