- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Evet çünkü o bana tedavi ol demiş allah verirse demiş ama gideyim sperm falan vereyim dememiş beni arabaya bindirdi kürtaja götürüyordu birilerini aradı sonra o saatte kürtaj olmadığını anlayınca eve getirdi yarın git aldır dedi
Sakin ol ne olur! Anne babanla konus sonuçta nikahlı eşinden neden istemesinler! Eşinin demesiyle olmuyor o baska sının üzerine kaydetmek. Doğdu ğunda eşek gibi soy adınıda verecek boşansan nafakanı da verecek. Lütfen Allaha sığın ve çok iyi düşünBelki de hem benim hem bebeğimin yok oluşu en mantıklı yoldur sadece onun canına kast edemem çünkü
İşte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum çok çaresiz kaldımUmarım konu feyktir. Eğer feyk değilse o bebeğe her türlü yazık kürtaj olsa cinayet olmasa dengesiz baba ve istenilmeyen çocuk torun olacak. Rabbim yardımcın olsun iyi düşün.
Kocamın ailesi geldi memleketten onlara da bir sürü küfür hakaret etti telefonlarını açmıyormış konuşmuyormuşNasıl bi dengesiz kocan çok üzüldüm gerçektenkocanın ailesine anlat durumu belki onlar oğullarına gereken cevabı verirler. Kendi ailene de anlat bence kiyamazlar sonuçta torunları yani
Sadece bunu mu çıkardınız burdan allah aşkına yapmayın herkesin kocası her hastaneye şuraya buraya gidişinde yanında mı gelmesi gereken yerlere geldi adam bana git tedavi ol dedi diye yok olmuuorum çocuk yok sana mı deseydim yapmayın allah aşkınaGit tedavi ol ! diyen adama çocuk yapmanız kabahat ...
Rabbim biliyor istemezdim böyle olsunAilende destek olmuyorsa aldırmak zorundasın küçük cocukla nasıl yapacaksın calisamazsinda keşke olmasaymis ama mecbur gibisin boşan gitsin cocugunda seninde günahı onun boynuna sen değil o katil olacak allah sorsun pislik adamdan
Yazdığınız kadarına yorum yaptım.Sadece bunu mu çıkardınız burdan allah aşkına yapmayın herkesin kocası her hastaneye şuraya buraya gidişinde yanında mı gelmesi gereken yerlere geldi adam bana git tedavi ol dedi diye yok olmuuorum çocuk yok sana mı deseydim yapmayın allah aşkına
Kocamın ailesi geldi memleketten onlara da bir sürü küfür hakaret etti telefonlarını açmıyormış konuşmuyormuş
Amin allah razı olsun bebeğimin kalp atışını duymamıştım o bunları söylediğinde onunla tüm bağlarım kesilsin diye kendimden de çocuğumdan da soğumuştum hayattan soğumuştum ama kalp atışını duyunca mahvoldumPislik desem az fazlası ban sebebi. Ne biçim herif bunlar anlamıyorum.
Sana şunu yap bunu yap demiyorum.
Rabbim affetsin ama şu durumda, her şekilde şu dangozla olan tüm bağımı keserdim sanırım.
Allah yardımcın olsun çok zor bir karar.
Kendim de çok sağlıklı kararlar veremiyorum ki benim için büyük bi travma çocuğuma ne faydam olurBu adamdan ne koca olur ne baba olurBence ailenle konuş destek olurlarsa doğur bebeğini ya da bi iş kurabilecek durumdaysan doğur. Ama diğer türlü o bebeği doğurduktan sonra asıl zor kısım başlıyor geleceğini hazirlaman lazım bebeğin çok zor Allah yardımcın olsun
Kader işte kimse isteyerek böyle bi adamı bulup evlenmez elbette ki oluyordu sorunlar ama bu kadarını kimse eşinden beklemezCok mu ariyorsunuz bunlari evlenmek icin? 6 senedir hic mi tanimadiniz bu adami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?