- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Hayır çalışmıyorum bebeğe de bakamam ailemde istemez zaten eşimde genelde dengesiz bi adam dı ama bu kadarınıda beklemezdim
Kendim de çok sağlıklı kararlar veremiyorum ki benim için büyük bi travma çocuğuma ne faydam olur
Kimse istemz bebeğinin canına kiymak ama mecbursan yapacak bişey yok o çocuğun söy adını alacağı kişiler istemeyecek babası istemeyecek allah yardimcin olsun o adamın hayatinda biri olabilirmi bi arastir tazminat davası aç varsa öyle bişey sürünsun pislikRabbim biliyor istemezdim böyle olsun
Zorla çocuk yapmadım ben yargılamayın ve büyük konuşmayın lütfen allah ın neyle siZi sınav edeceğini bilemezsiniz asla olmaz asla yapmam asla görmem dediğiniz şeylerin içinde bulursunuz kendiniziSimdi aldirmayada günah dersin. Eh dengesiz bir adamdan bile isteye, zorla bebek yapmak günah degilde nedir?
En iyi cözüm aldirmak ve bosanmaktir. Tabiki bunu yapmazsin. Cocuk onu istemeyen baba ile mecbur büyüyecek. Yazik.
Zorla çocuk yapmadım ben yargılamayın ve büyük konuşmayın lütfen allah ın neyle siZi sınav edeceğini bilemezsiniz asla olmaz asla yapmam asla görmem dediğiniz şeylerin içinde bulursunuz kendinizi
Eşinden ayrılma diye bana baskı yapıyor herkes diyor öyle bişey yok sadece haksız olduğunu aöylüyor insanlar bende herşeyi düşünür oldum bilemiyorum kinormalde asla aldir demem ama bebegin babasinin bir adam olmasi da bebege büyük yazik etmektir.
adamin ya hayatinda biri var yada gizli escinsel falan heralde. ailesinden ve toplumdan gördüğü baskiyla bu sekilde davranıyor olabilir.
yoksa erkekler esini sevmese bile duzenli yasam ve cocuk icin o evliligi devam ettirmek ister. genelde yani.
bu adamda başka birsey var.
Ben burda derdimi anlatıp fikir alışverişi yapmak istiyorum siz çaresiZliğim üzerine çaresiZlik mi eklemek istiyorsunuZHerseyin sinav bahanesi ile arkasinda kacmayin lütfen. Kendi hür iradeniz asilama oldunuz. Kendi cocugunu istemeyen sahis sanki önceden cok mu harikaydi sanki? Ve evet ben bu durumda kürtaj olup bosanirdim.
Aman zaten konu bana pek gercekci gelmedi, 6 yil sonu kendi cocugunu istemeyen baba da neyse.
Evet böyle de yapmış olabilirBelkide sperm verirken şu düşünceyle verdi : zaten 6 senedir olmuyor yine olmaz tedavi ise yaramaz.
Ee bebek olunca ne yapacağıni şaşırdı belki de . Bundan ne baba olur ne koca ...
Hayır böyle bişey demedi bence 6 sene korunmadık olmadı yine olmaz diye rahatlıkla gitti olunca da tutuştu sanırımSperm verdi ama çocugun kendınden olduguna mı emin olamıyor
Allah yardımcın olsunEvet çünkü o bana tedavi ol demiş allah verirse demiş ama gideyim sperm falan vereyim dememiş beni arabaya bindirdi kürtaja götürüyordu birilerini aradı sonra o saatte kürtaj olmadığını anlayınca eve getirdi yarın git aldır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?