herşeyi düşündüm kendime hiç çıkış yolu bulamadım kiİstediği kadar desin. Çocuk doğdu diyelim Yada kürtaj dönemini geçirdiniz ve ayrılık aşamasına geldiniz diyelim o durumda ne yaparsınız ? Bence aldırma konusundan ziyade o kişiyle olan hayatınız ne şekilde olur onu düşünün dönerseniz yanına ?
o zaman da diyor ki ben allah verirse tedavi ol dedim ama gideyim aşılama falan yaptırayım demedim diyor sanki bu şekilde allah vermedi miBöyle sacmalık olurmu .Acaba cok cahilde aşılama filan kendi bebeginiz olmadıgını mı düşünüyor .Nüfusuma istemem de demis .
E sen istedin sebep ne manyakmısın desenize .
Doğduğunda DNA testi yaptırır oldu bitti. Psikoloğa gitmeli zaten hiç normal değil de bence yetersizlik hissi var temelde. Gerçi haksız da değil babalık ve kocalık olarak yeterli yetiye sahip görünmüyor.Böyle sacmalık olurmu .Acaba cok cahilde aşılama filan kendi bebeginiz olmadıgını mı düşünüyor .Nüfusuma istemem de demis .
Yok bu adam cocuğun kendinden olduğunu düsünmüyor .Cahil bu .Direk bunu sorun siz .Bi doktor anlatsın sperm nerden geliyor aşılamada cocuk nasıl oluyor .o zaman da diyor ki ben allah verirse tedavi ol dedim ama gideyim aşılama falan yaptırayım demedim diyor sanki bu şekilde allah vermedi mi
annesi demişki artık çocuk olsun buda kaçmış kaçmış en sonunda kaçamamış bunu söylüyor kendi isteği değilmişBöyle sacmalık olurmu .Acaba cok cahilde aşılama filan kendi bebeginiz olmadıgını mı düşünüyor .Nüfusuma istemem de demis .
doktora benimle geldi hepsi konuşuldu hepsini biliyorYok bu adam cocuğun kendinden olduğunu düsünmüyor .Cahil bu .Direk bunu sorun siz .Bi doktor anlatsın sperm nerden geliyor aşılamada cocuk nasıl oluyor .
E bu çocuğu Allah vermemiş mi ona göre kusura bakmayın ama ne tarz bir salak bu?Evet çünkü o bana tedavi ol demiş allah verirse demiş ama gideyim sperm falan vereyim dememiş beni arabaya bindirdi kürtaja götürüyordu birilerini aradı sonra o saatte kürtaj olmadığını anlayınca eve getirdi yarın git aldır dedi
Bazı insanlara ne anlatsan anlamaz direk odunluk bu .doktora benimle geldi hepsi konuşuldu hepsini biliyor
Baska ne gibi sorunlarınız var adam bosanmak istese niye tedaviyle ugrassın.bence hepsi bahane kendine saçma sapan sebepler üretiyor aynen şunu düşündü bence çocuk istemiyorum deseydi ben ayrılacaktım belki yada ailesi bu kadar yıldır neden istemediğini soracaktı buda düşündü 6 sene olmamış yine olmaz dedi
Herşeye rağmen güvenmiyor olabilir kusura bakmayın ama cahil insan anlamaz ne anlatırsanız anlatın. Doktora beraber gittik ve ben bir bebeğimiz olacağı için mutlu olur, heyecanlanırken senin baba olacağın için havalara uçmanı beklerken bu söylediklerin beni çok üzdü deyin. Eğer özür dileyip yanınıza gelirse , bu bizim bebeğimiz ne ben kötü bir şey yaptım ne de sen deyin. Tane tane anlatın isterse doğduğunda DNA testi yapılabileceğini sadece onu yanında istediğinizi söyleyin. Gerçekten bebek isteyen bir kişinin kocanız gibi davranmayacağı aşikar olsa da başta istemesi ve sonrasında kafasının karıştığı iyimserliğiyle yazıyorum bunları. Aksi halde yapılacak şeyi en baştaki yorumumda söylemiştim.doktora benimle geldi hepsi konuşuldu hepsini biliyor
Az önce ben de söyledim bunları ancak konu sahibi ne yardan ne serden geçemiyor gibi görünüyorSenin bebeğin bu yok kocam istemez yok babam istemez diye bir şey mi olur güçlü olun. şu an çocuğunuz 4-5 yaşında olsaydı yine boşansaydınız babanız kocanızla aranızda bağ kalmasın dese cocugumu öldürecektiniz. Bunu bir düşünün kürtaj olursanız da bunun aynısı bahane aramayın cinayet işlemeyin
hafta sonu gelecekmiş hepsini konuşcamHerşeye rağmen güvenmiyor olabilir kusura bakmayın ama cahil insan anlamaz ne anlatırsanız anlatın. Doktora beraber gittik ve ben bir bebeğimiz olacağı için mutlu olur, heyecanlanırken senin baba olacağın için havalara uçmanı beklerken bu söylediklerin beni çok üzdü deyin. Eğer özür dileyip yanınıza gelirse , bu bizim bebeğimiz ne ben kötü bir şey yaptım ne de sen deyin. Tane tane anlatın isterse doğduğunda DNA testi yapılabileceğini sadece onu yanında istediğinizi söyleyin. Gerçekten bebek isteyen bir kişinin kocanız gibi davranmayacağı aşikar olsa da başta istemesi ve sonrasında kafasının karıştığı iyimserliğiyle yazıyorum bunları. Aksi halde yapılacak şeyi en baştaki yorumumda söylemiştim.
onu düşünmüyorum bebeği ve kendimi düşünüyorum işim olsaydı param olsaydı arkamda da ailem olsaydı problemim olur muyduAz önce ben de söyledim bunları ancak konu sahibi ne yardan ne serden geçemiyor gibi görünüyor
çocuk neden orda burdaymış ? Önce adam ol da baba olarak bebeğine sahip çık, yuvana sahip çık. İstersen yüzlerce kez Hacca git minnacık yavrunun hesabını nasıl vereceksin deyin bence. Bir de neden ısrarla eşinize bırakıyorsunuz bebek konusunda söz hakkını anlamıyorum . Benim eşim bana söyleyecek böyle bişey herhalde beni öldürmeden bebeğimden vazgeçmemi bekleyemezdi.sadece bebeğin vebalini düşünüyormuş hacca bile gidicem kabul olmaz ama çocuk orda burda perişan olana kadar aldırmak en iyisi diyor ruh hastası benim annemle babamın evliliğinde ki tartışmayı bile karıştırıp onlar gibi mi olmak istiyorsun diyor
Boşanırsan ailen arkanda mıhayır 1.5 senedir çalışmıyorum
çocuğu ailemin istemeyeceğinden emin aldırmayıp gidersen isteyecekmi baban diye defalarca söylediçocuk neden orda burdaymış ? Önce adam ol da baba olarak bebeğine sahip çık, yuvana sahip çık. İstersen yüzlerce kez Hacca git minnacık yavrunun hesabını nasıl vereceksin deyin bence. Bir de neden ısrarla eşinize bırakıyorsunuz bebek konusunda söz hakkını anlamıyorum . Benim eşim bana söyleyecek böyle bişey herhalde beni öldürmeden bebeğimden vazgeçmemi bekleyemezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?