evet ama o çocuğu hem aşılattı hemde istemiyor sende bizde istemicez aldır dicekBoşanırsan ailen arkanda mı
Aldırma . Kocan bence kendi ruhen sağlıklı değil tedavi olsun . Sana kendi bebek tedavisi ol Demiş şimdi de dediği acayipevet ama o çocuğu hem aşılattı hemde istemiyor sende bizde istemicez aldır dicek
ona kalsa hasta benim kendisinde sorun yok asla kabul etmez bnuAldırma . Kocan bence kendi ruhen sağlıklı değil tedavi olsun . Sana kendi bebek tedavisi ol Demiş şimdi de dediği acayip
Zor bir durumona kalsa hasta benim kendisinde sorun yok asla kabul etmez bnu
Valla bakın tuzum kuru olarak demiyorum bunları. Allah a şükür ailem her zaman her konuda yanımdadır. Ancak 1 yıldır ben de çalışmıyorum ve ben de çok şükür şu an hamileyim. Hamileliğimin başında eşimle ilgili sorun ben de yaşadım. Aldırma muhabbeti laf olarak da geçti mi geçti. Ancak benim tavrım hep netti. Az önce de söyledim yine söylüyorum paşa paşa boşanmamız gerekirse boşanır nafakamı da alırdım. Bir de bu kadar hassas bir durumdayken boşanma söz konusu. 3-5 gün ayrı kaldık kafa dinlemek için sonuçta geldi özür diledi çok gereksiz şeylerden tartışmıştık. Ama ben aileme de söyledim netleşsin durumumuz gider çalışırım diye. Mesleğim var mı var hamilelik sebebiyle çalışamayacağım bir işim var. Tezgahtarlık da yaparım, kasiyerlik de yaparım bebeğimi aldırmam kenara biraz para koyarım demiştim. Ailem olmasaydı da sığınma evine giderdim . Rahat yerimde oturup ahkam kesmiyorum yani. Bebeğimin benden başkasına ihtiyacı yok. İnşaallah Rabbim bana can verdiği sürece kimse onu benden ayıramazonu düşünmüyorum bebeği ve kendimi düşünüyorum işim olsaydı param olsaydı arkamda da ailem olsaydı problemim olur muydu
hayır hiç bişi olmadı şöyle özetleyim hamileyim dedim hayırlısı dedi ama sevindi daha sonra kese gördük bebek yoktu boş gebelik denildi çok endişelendi bebek gözüktü kalp atışı yokdu bu süreçte 10 gün eve geç geldi umursamadı beni hiç sanki ben yokmuşum gibi bende anlamadımIyide asilamada spermi niye vermis ozaman ne dengesizya.o surecte bisey mi oldu acaba ya
İyi de o bebek sizin babanızın değil ki ben de bunu anlamıyorum . Bana dedem sahip çıksın diye mi annem doğurmuşçocuğu ailemin istemeyeceğinden emin aldırmayıp gidersen isteyecekmi baban diye defalarca söyledi
Babalık manen yapmasa da maddi olarak yapmak zorunda canim öyle bişey yok. Açarsın davayı yaparsın DNA testini paşa paşa nüfusa da alır maddi giderlerini de karşılaraldırmayacağımı söyledim ogün başkasının nüfüsuna geçirirsin o zaman gelmem yüzüne bakmam asla babalık yapmam dedi bende keyfin bilir ben bakarım dedim
belki size çok tuhaf gelecek ama ben dışarı bile çıkamıyorum o kadar psikolojim bozuldu ki bu durumda nasıl kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim aileme sığınmaktan başkaİyi de o bebek sizin babanızın değil ki ben de bunu anlamıyorum . Bana dedem sahip çıksın diye mi annem doğurmuş
bunu yapmayacakmış anlaşmalı boşanacakmış çocuğu aldırıp başka da bi talebim olmayacakmışBabalık manen yapmasa da maddi olarak yapmak zorunda canim öyle bişey yok. Açarsın davayı yaparsın DNA testini paşa paşa nüfusa da alır maddi giderlerini de karşılar
Aile büyüklerini toplayıp ciddi bir karar Alman gerekiyor zaman aleyhine işliyor.bu sefer de vazgeçip aldırma sürecini geçirip yine aynısını yaparsa diye endişeleniyorum
Sığınma evlerini araştırır mısınız lütfen ? Ve eliniz ayağınız tutmuyor mu ? Siz neden illa birilerine muhtaçsınız ?belki size çok tuhaf gelecek ama ben dışarı bile çıkamıyorum o kadar psikolojim bozuldu ki bu durumda nasıl kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim aileme sığınmaktan başka
kendi aileme hafta sonundan sonra söylicm onun ailesi de malum güç yetiremiyoruz diyip kenardalar sen evinde otur biz bebeğe de sana da bakarız ne hali varsa görsün diyolar boşanma böyle çek yaniAile büyüklerini toplayıp ciddi bir karar Alman gerekiyor zaman aleyhine işliyor.
Evet çünkü o bana tedavi ol demiş allah verirse demiş ama gideyim sperm falan vereyim dememiş beni arabaya bindirdi kürtaja götürüyordu birilerini aradı sonra o saatte kürtaj olmadığını anlayınca eve getirdi yarın git aldır dedi
Hala Mış mış lı konuşuyorsunuz ? Kusura bakmayın da sizin hayatınızda siz yoksunuz . O var ve onun istedikleri .bunu yapmayacakmış anlaşmalı boşanacakmış çocuğu aldırıp başka da bi talebim olmayacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?