- 29 Kasım 2017
- 187
- 169
- 18
- 36
Size kıt demedim benim mesajlarımla cevaplarınızı ard Arda okursanız neyi kastettiğimi anlarsınız . Size neredeyse birebir aynı durumdan geçtiğimi de söyledim ancak siz ailenizden bahsettiniz. Eşiniz babalık manen yapmasa da paşa paşa madden yapmak zorunda dedim anlaşmalı boşanmamızı düşünüyor eşim dediniz. Bir kere ben bunu böyle istiyorum böyle olacak demediniz.Eşe dönme konusunda da ya aynı konuda diretirse demiştiniz ben de ya bebeğiniz kürtaj zamanını geçseydi Yada daha erken bebek sahibi olsaydınız dedim yine net bir şey söylemediniz. Bu zamana kadar kendi ayakları üzerinde duran bir insan olduysanız neden tekrar olmayasınız? Çalışmak her zaman evde dönüp dolaşıp aynı noktaya gelmekten iyidir. Ben bunu savundukça birinin desteğinden bahsettiniz. Ömür boyu da demedim ben lütfen çarpıtmayın daha gebeliğin başındasınız ve o doğana kadar kenara para da atarsınız eşinizden de güzel bir nafaka alırsınız .ben anlatamamışım derdimi sanırım size ben adama geri döneyim demedim gitsem bu adam aynı halt dedim söylediklerinin hepsini de anladım şuan bu psikoljyle kendi ayaklarımın üzerinde duracak gücüm yok dedim ömür boyu birine sırtımı yaslayım demedim kendimi bildim bileli çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde durdum ben 1.5 senedir çalışmıyorum toparlanmaya ihtiyacım var sadece kıt falan değilim yani
Ben de aynılarını dedim cevaplarına bakın isterseniz.Bence o yataktan çık ve silkelen hemen. biraz drngesizse sana ne paşalar gibi bosan bebeğini doğur nafakani al ve bebeğine kendin bak herşey öyle basit değil bir mahkemeye bakar iş nüfusuna almazmis o kadar basit değil bu işler hadi almadı diyelim senin soyadın yokmu hem anne hem baba ol evladına ama katili olma.
Kadına yumurta takibi yapılıyor. Destekleyici ilaçlar veriliyor ve ayda bir gerekli olgunluğa gelip çatlayan yumurta Birden fazla oluşabiliyor. Uygun döneme geldiğinde çatlatma iğnesi yapılıyor ve eşten alınan sperm çatlama zamanı geldiğinde rahme enjekte ediliyor. Böylelikle daha fazla spermin yumurtaya ulaşması sağlanıyor. Genelde sperm hareket ve sayı sorununda güzel sonuçlar alınıyor.Aşilama nedir? İlk kez duyuyorum da.
Kocaniza diyecek laf bulamadim
ALLAH yardimciniz olsun.
Aileniz sizi niye kabul etmiyor ki?
bunların hepsini evden çıkarken söyledim ona eskisi gibi yapabilirim elbette sadece braz kendimi toparlamama ihtiyacım var elbette doğursaydım zamanım geçseydi ne yapabilirdim siz yazıklarımı okudunuz mu onun canına kıydıkdan sonra kendi canımın ne önemi var dedim ailemde bu süreçte bana onun uyguladığı baskıyı uygular diye daha da stres oldum bunaldım ama elbette ki kendimi toparlıcam sırtımı kimseye yaslamak gibi derdim yokSize kıt demedim benim mesajlarımla cevaplarınızı ard Arda okursanız neyi kastettiğimi anlarsınız . Size neredeyse birebir aynı durumdan geçtiğimi de söyledim ancak siz ailenizden bahsettiniz. Eşiniz babalık manen yapmasa da paşa paşa madden yapmak zorunda dedim anlaşmalı boşanmamızı düşünüyor eşim dediniz. Bir kere ben bunu böyle istiyorum böyle olacak demediniz.Eşe dönme konusunda da ya aynı konuda diretirse demiştiniz ben de ya bebeğiniz kürtaj zamanını geçseydi Yada daha erken bebek sahibi olsaydınız dedim yine net bir şey söylemediniz. Bu zamana kadar kendi ayakları üzerinde duran bir insan olduysanız neden tekrar olmayasınız? Çalışmak her zaman evde dönüp dolaşıp aynı noktaya gelmekten iyidir. Ben bunu savundukça birinin desteğinden bahsettiniz. Ömür boyu da demedim ben lütfen çarpıtmayın daha gebeliğin başındasınız ve o doğana kadar kenara para da atarsınız eşinizden de güzel bir nafaka alırsınız .
Ya ne olursunuz böylelerine hayvan demeyin hayvana hakarettirEsim deme o hayvana cunku o bir hayvanat kusura bakma hadi seni sevmiyor kendinden olan canliya insan kendi cocugu icin nasik aldir der... Kamyon altinda kalsin Insallah acayip sinir oldum o hayvanata
Sperm kocasinin spermiyse adam neden istemiyo peki? Belki baskasinin spermidir oyuzden istemiyo zann ettim.Kadına yumurta takibi yapılıyor. Destekleyici ilaçlar veriliyor ve ayda bir gerekli olgunluğa gelip çatlayan yumurta Birden fazla oluşabiliyor. Uygun döneme geldiğinde çatlatma iğnesi yapılıyor ve eşten alınan sperm çatlama zamanı geldiğinde rahme enjekte ediliyor. Böylelikle daha fazla spermin yumurtaya ulaşması sağlanıyor. Genelde sperm hareket ve sayı sorununda güzel sonuçlar alınıyor.
İş bakmaya diye çıkar birkaç gün kafanızı toplarsınız o arada işinizi de ayarlarsınız ailenizde kadar baskıcı bilemem. Ama sığınma evlerini bir araştırın dedim çözüm odaklı gibi değildi konuşmalarınız. Sanırım bir cümleme kızdınız ve daha bir kafanızı topladınız. Bu sözleri duyduğuma sevindim açıkçası.eşiniz ile konuşup ailenizle konuşun bir alternatif düşünelim isterseniz. Yalnız değilsiniz .bunların hepsini evden çıkarken söyledim ona eskisi gibi yapabilirim elbette sadece braz kendimi toparlamama ihtiyacım var elbette doğursaydım zamanım geçseydi ne yapabilirdim siz yazıklarımı okudunuz mu onun canına kıydıkdan sonra kendi canımın ne önemi var dedim ailemde bu süreçte bana onun uyguladığı baskıyı uygular diye daha da stres oldum bunaldım ama elbette ki kendimi toparlıcam sırtımı kimseye yaslamak gibi derdim yok
Kesinlikle eşten. Ülkemizde yasal değil zaten. Rica ederimSperm kocasinin spermiyse adam neden istemiyo peki? Belki baskasinin spermidir oyuzden istemiyo zann ettim.
Detayli cevap icin tesekkur ederim ...
teşekkür ederim aramadım ben onu beni arayacak yada gelecekmiş hafta sonu işte ailesi öyle dedi gelsin konuşcm ve şuan hatta teyzemin biri ölene kadar yanımda kalablirsn sakın dert etme dedi onun desteği bile yetti burda büyüt bebeğini demesi yettiİş bakmaya diye çıkar birkaç gün kafanızı toplarsınız o arada işinizi de ayarlarsınız ailenizde kadar baskıcı bilemem. Ama sığınma evlerini bir araştırın dedim çözüm odaklı gibi değildi konuşmalarınız. Sanırım bir cümleme kızdınız ve daha bir kafanızı topladınız. Bu sözleri duyduğuma sevindim açıkçası.eşiniz ile konuşup ailenizle konuşun bir alternatif düşünelim isterseniz. Yalnız değilsiniz .
evet vardı genel olarak bi denge sorunu anı anını tutmaz skılgan bunalım bi durumu kendi kendine hep benimle çatışmak isterdiAnlatmadiginiz seyler var mi? Bana cok.tuhaf geldi, yillarca ormalken birden boyle tepki vermesi. Eskiden de sorunlariniz var miydi?
ama ruh hastası olduğunu bilmiyordum işteevet vardı genel olarak bi denge sorunu anı anını tutmaz skılgan bunalım bi durumu kendi kendine hep benimle çatışmak isterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?