Aşılama oldum eşim bebeğide beni de istemiyor ?

boylelere niye cocuk verirsin a canim. cocuk dedigin tek kisinim istegine bagli degil. zaten gonulsuz soylemis hayvan. bide madem istemiyo seni neden doktora gonderiyor ozaman tedavi ol diye. o kocan benim elime gecse varya dayaktan gebertirim okadar sinirliyim suan. ite bak ya.

Size kıt demedim benim mesajlarımla cevaplarınızı ard Arda okursanız neyi kastettiğimi anlarsınız . Size neredeyse birebir aynı durumdan geçtiğimi de söyledim ancak siz ailenizden bahsettiniz. Eşiniz babalık manen yapmasa da paşa paşa madden yapmak zorunda dedim anlaşmalı boşanmamızı düşünüyor eşim dediniz. Bir kere ben bunu böyle istiyorum böyle olacak demediniz.Eşe dönme konusunda da ya aynı konuda diretirse demiştiniz ben de ya bebeğiniz kürtaj zamanını geçseydi Yada daha erken bebek sahibi olsaydınız dedim yine net bir şey söylemediniz. Bu zamana kadar kendi ayakları üzerinde duran bir insan olduysanız neden tekrar olmayasınız? Çalışmak her zaman evde dönüp dolaşıp aynı noktaya gelmekten iyidir. Ben bunu savundukça birinin desteğinden bahsettiniz. Ömür boyu da demedim ben lütfen çarpıtmayın daha gebeliğin başındasınız ve o doğana kadar kenara para da atarsınız eşinizden de güzel bir nafaka alırsınız .

Aşilama nedir? İlk kez duyuyorum da.
Kocaniza diyecek laf bulamadim
ALLAH yardimciniz olsun.
Aileniz sizi niye kabul etmiyor ki?

Ben de aynılarını dedim cevaplarına bakın isterseniz.

Artık olan olmuş, 6 yıllık bekleyişten sonra gelen bebeği tabiki aldırma. Bebek sadece onun değilki, senin de bebeğin. Bu adamdan boşansan bebeği aldırsan belki de bir daha hiç çocuğun olmayacak. Manyak bir adam için buna değmez. Şimdi eşin ne dedi, ne yaptı unut ve kendine bir yol haritası çiz. Hayatını yeni baştan kur, işin yoksa bir iş bul, ne olursa olsun ama ayaklarının üstünde dur. Eşin aklını başına alır, yanında kalırsa ne ala, kalmazsa da ona mecbur falan değilsin. Elalem ne der diye de hiç takma, güçlü ol.

Aşilama nedir? İlk kez duyuyorum da.
Kocaniza diyecek laf bulamadim
ALLAH yardimciniz olsun.
Aileniz sizi niye kabul etmiyor ki?
Kadına yumurta takibi yapılıyor. Destekleyici ilaçlar veriliyor ve ayda bir gerekli olgunluğa gelip çatlayan yumurta Birden fazla oluşabiliyor. Uygun döneme geldiğinde çatlatma iğnesi yapılıyor ve eşten alınan sperm çatlama zamanı geldiğinde rahme enjekte ediliyor. Böylelikle daha fazla spermin yumurtaya ulaşması sağlanıyor. Genelde sperm hareket ve sayı sorununda güzel sonuçlar alınıyor.

bunların hepsini evden çıkarken söyledim ona eskisi gibi yapabilirim elbette sadece braz kendimi toparlamama ihtiyacım var elbette doğursaydım zamanım geçseydi ne yapabilirdim siz yazıklarımı okudunuz mu onun canına kıydıkdan sonra kendi canımın ne önemi var dedim ailemde bu süreçte bana onun uyguladığı baskıyı uygular diye daha da stres oldum bunaldım ama elbette ki kendimi toparlıcam sırtımı kimseye yaslamak gibi derdim yok

Esim deme o hayvana cunku o bir hayvanat kusura bakma hadi seni sevmiyor kendinden olan canliya insan kendi cocugu icin nasik aldir der... Kamyon altinda kalsin Insallah acayip sinir oldum o hayvanata
Ya ne olursunuz böylelerine hayvan demeyin hayvana hakarettir
Bir çeşit canlı formu
Konu sahibi çocuğu doğurup doğurmama senin tercihin ama böyle birine asla hayatında yer verme

Allahım bu erkeklere akıl fikir versin ne deyim ya. Cocugundan vazgecmek istemiyorsan gerekirse bosan. Girer bir ise calisirsin iyi kötü. Zorlanirsin ama boyle bir adamla olmaktan iyidir. O esin de yaslanip elden ayaktan dustugunde yaptigi hatanin farkina varir.

Sperm kocasinin spermiyse adam neden istemiyo peki? Belki baskasinin spermidir oyuzden istemiyo zann ettim.
Detayli cevap icin tesekkur ederim ...

İş bakmaya diye çıkar birkaç gün kafanızı toplarsınız o arada işinizi de ayarlarsınız ailenizde kadar baskıcı bilemem. Ama sığınma evlerini bir araştırın dedim çözüm odaklı gibi değildi konuşmalarınız. Sanırım bir cümleme kızdınız ve daha bir kafanızı topladınız. Bu sözleri duyduğuma sevindim açıkçası.eşiniz ile konuşup ailenizle konuşun bir alternatif düşünelim isterseniz. Yalnız değilsiniz .

teşekkür ederim aramadım ben onu beni arayacak yada gelecekmiş hafta sonu işte ailesi öyle dedi gelsin konuşcm ve şuan hatta teyzemin biri ölene kadar yanımda kalablirsn sakın dert etme dedi onun desteği bile yetti burda büyüt bebeğini demesi yetti

Anlatmadiginiz seyler var mi? Bana cok.tuhaf geldi, yillarca ormalken birden boyle tepki vermesi. Eskiden de sorunlariniz var miydi?

Bak arkadaşım çocuk sahibi olabilmek için bir yandan gece gündüz dua ediyorum bir yandan da tedavi görüyorum. 2 tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı şimdi 3. Için hazırlanıyorum. Allah sana böyle bir mucize vermiş. Arkadaşın dediği gibi ya o çocuk doğduktan sonra istemiyorum seni sevmiyorum deseydi bu manyak adam o zaman da hem doğmuş çocuğu hem kendini mi öldürecektin. Bu yazdıklarını moralinin çok kötü olmasına veriyorum. Kalk toparlan önce kendine güven dik ol. Sana bu çocuğu nasip eden Allah sana yol gösterecektir. Sen önce Kendin e güveneceksin ve de eşin olacak adamın karşısında sakın ezik buzuk durma tam tersi sen bilirsin ben çocuğuna paşalar gibi bakarim sen de ömür boyu o çocuğu göremezsin yanıp tutuşursun diye net soyle. Yok ailen kabul etmez vs gibi tehditlerine karşılık dik dur ben varım de ailem de yanımda de sen kaybedersin de. Ezik çaresiz durma karşısında. Kendini de harap etme Kendin e güven bak ne çıkış yollari karşına çıkar hiç merak etme ve sakın ola sakın o çocuğun canına kıyma asla.

Kesinlikle çocuğunuzdan vazgeçmeyin. O şu anda canlı ve sizin bebeğiniz. Doğmuş olsa elinize bıçak alıp parçalayabilir miydiniz? Siz demişsiniz kalp atışlarını duydum diye. O bir canlı ve dünyaya gelmeye hakkı var. Hamileliğin ilerleyen zamanlarında size daha karnınızdayken destek olacak inanın. Kucağınıza aldığınızdaysa zaten bambaşka dünyalar içinde olacaksınız. Ne babanızı ne de eşim dediğiniz o dengesiz adamı takmayacaksınız. Hem bugün istemiyorum diyor yarın da isterim der siz onun ipiyle kuyuya inmeyin. Bundan sonra kendiniz ve çoçuğunuz için yaşayın. Bebeğinizden vazgeçmediğinizi gösterdiğiniz de aileniz de dayanamaz torun sevgisi karşısında. Kucaklarına bir alsınlar siz o zaman kara bulutların nasıl dağıldığını göreceksiniz. Sakın kıymayın o minik yavrunuza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…