Valla benim oralarda bildiğim yok ama aslında çokda uzak sayılmaz insanlar urfadan gelmişti çapaya çocuk için.ya bilmiyorum arkadaşalr bize çapa uzak. pendik marmara eğitim araştırmaya gitmiştik. buralardaki hastanede yaptıran varsa veya özel doktoru varsa tavsiye edebilirler mi. yaptırmak istiyrum
Valla benim oralarda bildiğim yok ama aslında çokda uzak sayılmaz insanlar urfadan gelmişti çapaya çocuk için.
ninihan nerelerdesin, var mı belirtin? Testi pazartesi mi yaptıracaksın?
slm canım valla belirti var mı yok mu bilmiyorum sadece çok ağrım var hiç geçmedi kasıklarımda. göğüslerimde falan bişey yok bilmiyorum yok gibi sanki.dr pazartesi demişti ama ben dayanamıcam herhalde idrar testi aldım yarın sabah ilk idrarla yapmayı planlıyorum yapayım mı sence? sen nasılsın neler hissediyosun?
canım kasık ağrısı genelde iyi oluyor ama bilmiyorum tabii.Hamile kalanların hemen hemen hepsi yaşamış.Ben de hiç bir belirti yok.Sadece dünden beri göğüslerim ağrımaya başladı oda aşırı değil.8.gün batmamı çekmemi öyle birşeyler oldu birdaha da hiçbirşey olmadı.Bende aldım test ama kararsızım. yapsak mı acaba yarın.
akıntının olması iyi diye biliyorum.. fakat sana tavsiyem kendini çok fazla dinleme, değişiklik var mı falan diye dikkat etme.. çünkü ilaçlar vs. insana hamilelik belirtilerini yaşatıyor,umutlanıyorsun ve olmayınca hissettiğin üzüntü daha fazla oluyor..
inşallah olumlu sonuç alırsın...
arkadaşlar 20sinde aşılamamı oldum yarın idrar testi yapayım mı çıkar mı varsa?
Kızlar bence idrarda çıkmaz ama kanda çıka bilir yapın ama çıkmassa sakın salmayın çünkü idrar için çok erken.canım kasık ağrısı genelde iyi oluyor ama bilmiyorum tabii.Hamile kalanların hemen hemen hepsi yaşamış.Ben de hiç bir belirti yok.Sadece dünden beri göğüslerim ağrımaya başladı oda aşırı değil.8.gün batmamı çekmemi öyle birşeyler oldu birdaha da hiçbirşey olmadı.Bende aldım test ama kararsızım. yapsak mı acaba yarın.
Canım herkesin belirtisi farklı inşallah sendekiler iyiye işarettir.tşkler canım inşallah tutar, 11.gün olmak üzere sarı ve beyaz akıntım hala devam ediyor,göğüslerde büyüme başladı,sizce durum nedir arkadaşlar?
funda, kızlar ben biraz önce idrar testi yaptım, hiçbirşey çıkmadı ya, zaten beklemiyordum ama işte yine de ümit...
çok mutsuzum, moralim çok bozuk.böyle olupta daha sonra kanda çıkan var mıdır acaba?
merhaba moralini bozma sakın benim çok yakın bir arkadaşımın başına 3 hafta önce aynısı geldi
idrar testi negatif çıktı bi kaç gün sonra dr kan testi istedi onda pozitif çıktı
beta hcg ilk olarak kanda belli oluyor sakın moralini bozup ümidini kaybetme
inşallah pozitif sonucu görürsün
Arkadaşlar hadi hayırlı olsun bende leke geldi anlaşılan adet olucam, bizde önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
pazartesi 3.günüm olur herhalde doktoruma gidicem 2. aşılama için,pes etmek yok:)
funda, kızlar ben biraz önce idrar testi yaptım, hiçbirşey çıkmadı ya, zaten beklemiyordum ama işte yine de ümit...
çok mutsuzum, moralim çok bozuk.böyle olupta daha sonra kanda çıkan var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?