Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya bilmiyorum arkadaşalr bize çapa uzak. pendik marmara eğitim araştırmaya gitmiştik. buralardaki hastanede yaptıran varsa veya özel doktoru varsa tavsiye edebilirler mi. yaptırmak istiyrum

ya bilmiyorum arkadaşalr bize çapa uzak. pendik marmara eğitim araştırmaya gitmiştik. buralardaki hastanede yaptıran varsa veya özel doktoru varsa tavsiye edebilirler mi. yaptırmak istiyrum
Valla benim oralarda bildiğim yok ama aslında çokda uzak sayılmaz insanlar urfadan gelmişti çapaya çocuk için.

ninihan nerelerdesin, var mı belirtin? Testi pazartesi mi yaptıracaksın?

slm canım valla belirti var mı yok mu bilmiyorum sadece çok ağrım var hiç geçmedi kasıklarımda. göğüslerimde falan bişey yok bilmiyorum yok gibi sanki.dr pazartesi demişti ama ben dayanamıcam herhalde idrar testi aldım yarın sabah ilk idrarla yapmayı planlıyorum yapayım mı sence? sen nasılsın neler hissediyosun?

canım kasık ağrısı genelde iyi oluyor ama bilmiyorum tabii.Hamile kalanların hemen hemen hepsi yaşamış.Ben de hiç bir belirti yok.Sadece dünden beri göğüslerim ağrımaya başladı oda aşırı değil.8.gün batmamı çekmemi öyle birşeyler oldu birdaha da hiçbirşey olmadı.Bende aldım test ama kararsızım. yapsak mı acaba yarın.

ara ara adet olacağı zaman olan karın ağrım oluyor, benim hiç ümidim yok, benim ki olursa mucize olur herhalde.

tşkler canım inşallah tutar, 11.gün olmak üzere sarı ve beyaz akıntım hala devam ediyor,göğüslerde büyüme başladı,sizce durum nedir arkadaşlar?

Son düzenleme:
arkadaşlar 20sinde aşılamamı oldum yarın idrar testi yapayım mı çıkar mı varsa?

Kızlar bence idrarda çıkmaz ama kanda çıka bilir yapın ama çıkmassa sakın salmayın çünkü idrar için çok erken.

tşkler canım inşallah tutar, 11.gün olmak üzere sarı ve beyaz akıntım hala devam ediyor,göğüslerde büyüme başladı,sizce durum nedir arkadaşlar?
Canım herkesin belirtisi farklı inşallah sendekiler iyiye işarettir.

Benimde karnım ağrıyor bazen fena oluyo bazen hiç bişey yok göğüslerim acıyo ama o ilaçlardan çünkü aşılamadan önce başlamıştı ben kendimi rahat bıraktım kızlar herşey Rabbin elinde o isterse olucak diyorum napalım bu olmazsa önümüzdeki maçlara bakıcaz sakın kimse ümitsizliğe kapılmasın ok mi.

funda, kızlar ben biraz önce idrar testi yaptım, hiçbirşey çıkmadı ya, zaten beklemiyordum ama işte yine de ümit...
çok mutsuzum, moralim çok bozuk.böyle olupta daha sonra kanda çıkan var mıdır acaba?

merhaba moralini bozma sakın benim çok yakın bir arkadaşımın başına 3 hafta önce aynısı geldi
idrar testi negatif çıktı bi kaç gün sonra dr kan testi istedi onda pozitif çıktı
beta hcg ilk olarak kanda belli oluyor sakın moralini bozup ümidini kaybetme
inşallah pozitif sonucu görürsün

sağol canım destek olduğun için, inşallah senin dediğin gibi olur, önce kanda çıktığını biliyorum ama bazıları adetine 2- 3 kala yapmışlar, belli olmuş bende belki belli olur diye yapmıştım ama yine de moral bozucu, üzüldüm.pazartesi 15.gün oluyor, ogün kan tahlili yaptırayım bari.

Arkadaşlar hadi hayırlı olsun bende leke geldi anlaşılan adet olucam, bizde önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
pazartesi 3.günüm olur herhalde doktoruma gidicem 2. aşılama için,pes etmek yok:)

Arkadaşlar hadi hayırlı olsun bende leke geldi anlaşılan adet olucam, bizde önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
pazartesi 3.günüm olur herhalde doktoruma gidicem 2. aşılama için,pes etmek yok:)

canım belki yerleşme falandır, çok mu geldi, senin daha gününe var ama.Canım bende adet olunca ikinciyi yaptıracağım, ara falan vermek istemiyorum, inşallah doktorumda benimle aynı görüşte olur.Dediğin gibi pes etmek yok, eninde sonunda olacak.

Binbirgece 25.May -
Toplangel 28.May +
Camenta 28.May -
Liman 28.May -
Pembesu 28.May -
Baharb 29.May -
Melodi 30.May -
Calimero08 30.May -
Dyd 03.Haz -
Direnc 04.Haz ?
Açelya30 06.Haz -
Destina 1552 06.Haz -
Sympathetic 06.Haz -
inception 09.Haz -
Fundakrc 10.Haz -
Maria73 13.Haz -
Aysbah 13.Haz +
Mayaaa 13.Haz +
Sevdamcee 13.Haz +
Sude-ay 14.Haz ?
Dileksultan 15.Haz -
Dosthane 17.Haz ?
Herseyduzelirmi 17.Haz ?
tubi43 17.Haz ?
aypek 17.Haz -
Ninihan 20.Haz ?
Kardelensel 20.Haz ?
izmirli 20.Haz ?
dirtyblue 22.Haz -
banu145145 27.Haz ?

Eksilerin hepsi 2.aşılamayı açıcaz Temmuz başlığında buluşalım:))

canım moralini bozma hiç 2.de olur sen umudunu yitirme hem belli olmaz bakarsın bi kaç gün sonra kanda çıkar ben giriyorum okuyorum takip ediyorum sizi

kızlar benim 2.aşılamamda negatif adet oldum.doktora gittim hormon tahlillerime baktı herşey normal dedi oluruna bırakalım diye konuştuk eşimle, 1yıl hiçbirşey yapmıcam artık karar verdim çok yıprattım kendimi geleceği varsa gelir adet olduktan sonra çok üzülmüştüm ama şimdi daha iyiyim sizlerede tavsiyem kendinizi yıpratmayın olumlu düşünün elbet birgün bizlerde anne olacağız allahın izniyle....

kızlar ben temmuzda 2. aşılamam olur diye beklerken,doktorum ara verdi bu ay, ilaçların etkisi devam ediyormuş...benim gibi bir durum yaşayan var mı??bir de bu ay çok garip bir adet oldum iki gün lekelenme oldu, sonraki iki gün normal adet gibi ve şak diye kesildi...bir gün sonra ise bir acayip kanama oldu ve o da şak diye kesildi....noluyo bana korkuyorum...ilaçlardan mı acaba....böyle bi şey yaşayan veya bilgisi olan var mı yardımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…