Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım bana da ara verdirdi doktor dinlemem için benim adetimde dengesiz oldu ilaçlardan oluyor biteli kaç gün oldu hala garip bi akıntı var

Bence kandır baktır sabahta yazmıştım idrar için çok erken ama kanda varsa çıkar.

Arkadaşlar hadi hayırlı olsun bende leke geldi anlaşılan adet olucam, bizde önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
pazartesi 3.günüm olur herhalde doktoruma gidicem 2. aşılama için,pes etmek yok:)
Üzülme canım inşallah önümüzdeki maçı sen alıcan.

canım benimde evdeki testte çıkmadı,2 gün sonra kan tahlilinde çıktı,Allah yardımcın olsun...

canım bende aynı şekilde oldum,hatta benim doktor 3 ay ara verdi,hormon ilaçları olduğu için bütün denge sarsılıyor,panik olma,bi taraftan da hayıt çayı iç,günde 2 bardak,umudunu yitirme,kızım 6 aylık bile oldu,hiiiiç olmayacak sanmıştım,ama oldu,şükürrr:89:

ninihan ne yaptın canım?sen test yaptın mı?

canım ben de sabah yaptım idrar testini aynen çıkmadı bişey. pazartesi kanda da baktırayım diyorum yada bi kaç gün daha beklerim. çok ağrım var sanki bugün yarın adet olucam gibi.napalım kısmet artık sabah benimde moralim bozuldu ama şimdi iyiyim.

bir şey sormak istiyorum, aşılama yaptıran arkadaşlar en iyisi size sorayım dedim.ben önümüzdeki hafta aşılama yaptıracağım inşallah. bir tanesi çok küçük olmak üzere 5 yumurtam oluşmuş.4 gün 75lik puregon kullandım.doktor da 50ye düşürdü, iki gün daha kullan gel dedi.2-3 yumurta bekliyordum.en büyüğü 13 mm şu an.fazla yumurta sıkıntı yaratır mı? kaç yumurtayla aşılama oldunuz? :44:

Sabahta yazmıştım idrarda çıkmaz kanda yaptırın diye niye pazartesiyi bekliyosun pazar günü yaptırsana sende belirti varmı?

Benim arada karnım ağrıyor başım dönüyor akşamda midem bulandı benim 6.günüm bitti geçen tüpbebek denememdede olmuştu bunlarıda düşününce ne olcak bilmiyorum ama olmasada çok yıpratmıycam kendimi geçen sefer çok kötü oldum psikolojim çok fenaydı yeni topladım kendimi.

Ben tek yumurtayla oldum gonalf 75 kullandım sonra 150 bildiğim şu zarar dediği ya hepsi ve bir kaçı tutarsa çoğul gebelik riskinden dolayı inşallah o yumurtalardan biri tutarda sana yapışır canımmm....

Ben tek yumurtayla oldum gonalf 75 kullandım sonra 150 bildiğim şu zarar dediği ya hepsi ve bir kaçı tutarsa çoğul gebelik riskinden dolayı inşallah o yumurtalardan biri tutarda sana yapışır canımmm....

inşallah tutar canım, teşekkür ederim cevabın için..
sen de umarım pozitif sonucu alırsın, böyle gezeriz:)

ayy gerçekten mi?inşallah benimki de öyle olur.İnşallah çıkar canım.Sen testi kaçıncı gün yapmıştın?

İnşallah kan tahlilinde çıkar canım, ikimizinde.Ben pazartesi kan tahlili yaptıracağım ona göre progestanı keseceğim.Boşu boşuna içmeyeyim ve adetim gecikmesin.Biran önce yine doktora gitmek istiyorum çünkü.Hayırlısı artık canım.

test günüm pazartesi olduğu için bekleyeyim dedim.ama idrarda çıkmayınca hevesimde pek kalmadı belkide adeti beklerim. ne bileyim belirti var mı yok mu bilmiyorum.aşılama olduğum günden beri çok ağrım var belim ve kasıklarım hep adet ağrısı gibi ağrıyo.göğüslerim biraz büyüdü bide gün içinde mutlaka bi kaç saat uyuyorum çok uykum geliyo. ne bileyim valla psikolojikte olabilir yapacak bişey yok bekleyecez ve görecez.neyseki az kaldı.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için canm.

slm kızlar kimseler gelmemiş kimse buralara.ben dayanamadım yaptırdım bugün test ben de negatiflendim. napalım bunda da vardır bir hayır.umudumuzu kaybetmek yok:)

ben tekle oldum oda 16 mm idi

3 yumurtayla aşılama oldum canım
ayy gerçekten mi?inşallah benimki de öyle olur.İnşallah çıkar canım.Sen testi kaçıncı gün yapmıştın?
inşalllaaahhh canımmm,ben aşılamanın üzerinden 1 hafta geçtikten sonra nerdeyse hergün yaptım,kafayı yemiş gibiydim,14. gün kan tahililinde çıktı.
adet oldum. zaten bu adaletsiz hayatta hiçbişey avuçlarıma konmadı herşey için çabalayıp duruyorum ama ellerim hep boş

hayırrr ama olmaz öyle,pes yok,sana beş yılımı anlatsam neler,nelerrrr... unutur gidersin,bu günleri yavruşuna sarılarak...Allahın izniyle herşey olur,sabır canım...

teşiekkürler üzülmedim allahtan hayırlısı napalım kısmet değilmiş.ben 4 yıllık evliyim bu ilk denememizdi.belkide ilk die üzülmedim.senin kaçıncı denemen
Canım ben 11 yıldır uğraşıyorum bir olumsuz bir tüp bebek var ve yıllarca takip ve ümitler bu sefer aşılama dediler inşallahhh tutar bir kerede kendiliğimden laldım ama oda uçtu gitti:(((((

adet oldum. zaten bu adaletsiz hayatta hiçbişey avuçlarıma konmadı herşey için çabalayıp duruyorum ama ellerim hep boş
Canım üzülme yapıcak şu an bişey yok insan ilk günler dünyasının yıkıldığını zannediyorama sonra herşey düzeliyor hemen ardından bir kere daha dene okuduğum kadarıyla arkaarkaya denemeler şansı artırıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…