kızlar ben temmuzda 2. aşılamam olur diye beklerken,doktorum ara verdi bu ay, ilaçların etkisi devam ediyormuş...benim gibi bir durum yaşayan var mı??bir de bu ay çok garip bir adet oldum iki gün lekelenme oldu, sonraki iki gün normal adet gibi ve şak diye kesildi...bir gün sonra ise bir acayip kanama oldu ve o da şak diye kesildi....noluyo bana korkuyorum...ilaçlardan mı acaba....böyle bi şey yaşayan veya bilgisi olan var mı yardımmmmmmm
Bence kandır baktır sabahta yazmıştım idrar için çok erken ama kanda varsa çıkar.funda, kızlar ben biraz önce idrar testi yaptım, hiçbirşey çıkmadı ya, zaten beklemiyordum ama işte yine de ümit...
çok mutsuzum, moralim çok bozuk.böyle olupta daha sonra kanda çıkan var mıdır acaba?
Üzülme canım inşallah önümüzdeki maçı sen alıcan.Arkadaşlar hadi hayırlı olsun bende leke geldi anlaşılan adet olucam, bizde önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
pazartesi 3.günüm olur herhalde doktoruma gidicem 2. aşılama için,pes etmek yok:)
canım benimde evdeki testte çıkmadı,2 gün sonra kan tahlilinde çıktı,Allah yardımcın olsun...funda, kızlar ben biraz önce idrar testi yaptım, hiçbirşey çıkmadı ya, zaten beklemiyordum ama işte yine de ümit...
çok mutsuzum, moralim çok bozuk.böyle olupta daha sonra kanda çıkan var mıdır acaba?
kızlar ben temmuzda 2. aşılamam olur diye beklerken,doktorum ara verdi bu ay, ilaçların etkisi devam ediyormuş...benim gibi bir durum yaşayan var mı??bir de bu ay çok garip bir adet oldum iki gün lekelenme oldu, sonraki iki gün normal adet gibi ve şak diye kesildi...bir gün sonra ise bir acayip kanama oldu ve o da şak diye kesildi....noluyo bana korkuyorum...ilaçlardan mı acaba....böyle bi şey yaşayan veya bilgisi olan var mı yardımmmmmmm
ninihan ne yaptın canım?sen test yaptın mı?
Sabahta yazmıştım idrarda çıkmaz kanda yaptırın diye niye pazartesiyi bekliyosun pazar günü yaptırsana sende belirti varmı?canım ben de sabah yaptım idrar testini aynen çıkmadı bişey. pazartesi kanda da baktırayım diyorum yada bi kaç gün daha beklerim. çok ağrım var sanki bugün yarın adet olucam gibi.napalım kısmet artık sabah benimde moralim bozuldu ama şimdi iyiyim.
Ben tek yumurtayla oldum gonalf 75 kullandım sonra 150 bildiğim şu zarar dediği ya hepsi ve bir kaçı tutarsa çoğul gebelik riskinden dolayı inşallah o yumurtalardan biri tutarda sana yapışır canımmm....bir şey sormak istiyorum, aşılama yaptıran arkadaşlar en iyisi size sorayım dedim.ben önümüzdeki hafta aşılama yaptıracağım inşallah. bir tanesi çok küçük olmak üzere 5 yumurtam oluşmuş.4 gün 75lik puregon kullandım.doktor da 50ye düşürdü, iki gün daha kullan gel dedi.2-3 yumurta bekliyordum.en büyüğü 13 mm şu an.fazla yumurta sıkıntı yaratır mı? kaç yumurtayla aşılama oldunuz? :44:
Ben tek yumurtayla oldum gonalf 75 kullandım sonra 150 bildiğim şu zarar dediği ya hepsi ve bir kaçı tutarsa çoğul gebelik riskinden dolayı inşallah o yumurtalardan biri tutarda sana yapışır canımmm....
canım benimde evdeki testte çıkmadı,2 gün sonra kan tahlilinde çıktı,Allah yardımcın olsun...
canım bende aynı şekilde oldum,hatta benim doktor 3 ay ara verdi,hormon ilaçları olduğu için bütün denge sarsılıyor,panik olma,bi taraftan da hayıt çayı iç,günde 2 bardak,umudunu yitirme,kızım 6 aylık bile oldu,hiiiiç olmayacak sanmıştım,ama oldu,şükürrr:89:
canım ben de sabah yaptım idrar testini aynen çıkmadı bişey. pazartesi kanda da baktırayım diyorum yada bi kaç gün daha beklerim. çok ağrım var sanki bugün yarın adet olucam gibi.napalım kısmet artık sabah benimde moralim bozuldu ama şimdi iyiyim.
Sabahta yazmıştım idrarda çıkmaz kanda yaptırın diye niye pazartesiyi bekliyosun pazar günü yaptırsana sende belirti varmı?
Benim arada karnım ağrıyor başım dönüyor akşamda midem bulandı benim 6.günüm bitti geçen tüpbebek denememdede olmuştu bunlarıda düşününce ne olcak bilmiyorum ama olmasada çok yıpratmıycam kendimi geçen sefer çok kötü oldum psikolojim çok fenaydı yeni topladım kendimi.
hayırlısı canım çok üzme kendini senin kaçıncı denemen kaç yıllık evlisin.slm kızlar kimseler gelmemiş kimse buralara.ben dayanamadım yaptırdım bugün test ben de negatiflendim. napalım bunda da vardır bir hayır.umudumuzu kaybetmek yok:)
hayırlısı canım çok üzme kendini senin kaçıncı denemen kaç yıllık evlisin.
bir şey sormak istiyorum, aşılama yaptıran arkadaşlar en iyisi size sorayım dedim.ben önümüzdeki hafta aşılama yaptıracağım inşallah. bir tanesi çok küçük olmak üzere 5 yumurtam oluşmuş.4 gün 75lik puregon kullandım.doktor da 50ye düşürdü, iki gün daha kullan gel dedi.2-3 yumurta bekliyordum.en büyüğü 13 mm şu an.fazla yumurta sıkıntı yaratır mı? kaç yumurtayla aşılama oldunuz? :44:
3 yumurtayla aşılama oldum canımbir şey sormak istiyorum, aşılama yaptıran arkadaşlar en iyisi size sorayım dedim.ben önümüzdeki hafta aşılama yaptıracağım inşallah. bir tanesi çok küçük olmak üzere 5 yumurtam oluşmuş.4 gün 75lik puregon kullandım.doktor da 50ye düşürdü, iki gün daha kullan gel dedi.2-3 yumurta bekliyordum.en büyüğü 13 mm şu an.fazla yumurta sıkıntı yaratır mı? kaç yumurtayla aşılama oldunuz? :44:
inşalllaaahhh canımmm,ben aşılamanın üzerinden 1 hafta geçtikten sonra nerdeyse hergün yaptım,kafayı yemiş gibiydim,14. gün kan tahililinde çıktı.ayy gerçekten mi?inşallah benimki de öyle olur.İnşallah çıkar canım.Sen testi kaçıncı gün yapmıştın?
adet oldum. zaten bu adaletsiz hayatta hiçbişey avuçlarıma konmadı herşey için çabalayıp duruyorum ama ellerim hep boş
Canım ben 11 yıldır uğraşıyorum bir olumsuz bir tüp bebek var ve yıllarca takip ve ümitler bu sefer aşılama dediler inşallahhh tutar bir kerede kendiliğimden laldım ama oda uçtu gitti:teşiekkürler üzülmedim allahtan hayırlısı napalım kısmet değilmiş.ben 4 yıllık evliyim bu ilk denememizdi.belkide ilk die üzülmedim.senin kaçıncı denemen
Canım üzülme yapıcak şu an bişey yok insan ilk günler dünyasının yıkıldığını zannediyorama sonra herşey düzeliyor hemen ardından bir kere daha dene okuduğum kadarıyla arkaarkaya denemeler şansı artırıyormuş.adet oldum. zaten bu adaletsiz hayatta hiçbişey avuçlarıma konmadı herşey için çabalayıp duruyorum ama ellerim hep boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?