Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde 8.günüm kasıklarım ağrıyor midem bulanıtor ama bunların hepsi adet olmadan olan şeyler off rabbim ne olur bir mucize ver...

adet oldum. zaten bu adaletsiz hayatta hiçbişey avuçlarıma konmadı herşey için çabalayıp duruyorum ama ellerim hep boş

üzme kendini canım onunda olacağı bir zaman vardır bende bugün kan verdim ağlamaklı bekliyorum sonucumu Allah yüzümüzü güldürür inşallah

Evet, büyük gün çarşamba günü.bir yumurtam 18 mm olmuş.hayırlısı olsun diye dua ediyorum.

Güzel haber alanlar varsa tebrik ederim, olumsuz haberleri olanlar için de sabır diliyorum, Allah bu yolda uğraşan herkese sabır versin

slm arkadaslra bende bu ay 2. asilamami yaptirdim,persembe yumurta kontrolune gittim,4 tane nur topu gibi yumurtam olusmus 23mm,dr cok fazla bu önce hormon kontrolu yapalim sonuc yüksek cikarsa,bu ay asilama yapmayiz dedi,sonuc iyi cikti dediler ama yinede bana cogul gebelik riski icin ve kist olma riski yüksek diye belge imzalattilar,persembe eve gelince 13.30 ignemi oldum ve cuma saat 11 dogru asilamami oldum,ogün karnim bayagi agridi,hele gece uykudan agriyla uyandim zor uyudum,cumartesi günü tekrar gittim bi asilma daha yaptilar,baska bi dr vardi bana hormon sonuclarda yüksek cogul gebelik sansin var dedi,bana normal demislrdi dedi ama önemi yok bi tanesinin bile tutacagina garantimiz varmiki dedim,rabbim ol demedikten sonra 10 yumurtamda olsa bosuna,amam ben test yapmayacagim adet olana kadar bekleyecegim esimede dedim ilkinde hemen test yaptik ve yikildim bu defa icim rahat fazla takmiyorum

ve hatta negatif olduğunuda öğrendim hayırlısı tüp bebek deneyecez...

Heyecanla inşallah hamiledir diye dua ederek yazmanı bekledim. ve çok üzüldüm.İnşallah bir daha ki sefere hamileyim diye yazarsın.allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah ...

inşallah olur. tüp bebeğe hemen başlamayız dedi dr telefonda kullandığım vajinal jel yumurtaları geliştirmezmiş bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam

önümüzdeki ay tüp inş.

arkadaşlar bende 2. aşılamamın sonucunu öğrenmeme 4 gün kaldı yalnız benim 2 gün boyunca sarı yeşil bir akıntım oldu aynı şeyi yaşayan varmı ne olur yardımcı olun

arkadaşlar bende 2. aşılamamın sonucunu öğrenmeme 4 gün kaldı yalnız benim 2 gün boyunca sarı yeşil bir akıntım oldu aynı şeyi yaşayan varmı ne olur yardımcı olun

merhaba arkadaşlar banada 25 haziranda aşılama yapıldı ve sonucu öğrenmeme 4 gün var pembesucum benim 2 gün dediğin gibi akıntı geldi sonra kesildi. benim aşılama olduğum günden beri kasık ağrılarım var göğüslerim yeni yeni hareketleniyo dün akşam çok midem bulandı. umudumu kaybetmek istemiyorum inş. sizlerinde benimde aşılamalarımız tutar tutmayanlarda üzülmesin hayırlısını dileyelim ve tabi allahım sabır versin

cnm aşılaman hayırlı olsun bende mide bulantısı falan yok ama halsizlik var birde göğüslerim ağrıyor bana hamile kalanların beli ağrımaz adet olur dediler ne kadar doğru bilmiyorum çünkü hiç gebe kalmadım inşallah 4 gün sonra pozitif sonucu alırız allah yar ve yardımcımız olsun

eveeet bugün 2. tura dönmeye başladım...
çarşamba ilaca başlıyorum sonrası allah kerim artık...
inşallah bu sefer tutacak...

izmirli girmemişsin bugün öğrenmedin mi sonucunu inşallah sen de ben gibi negatiflenmedin güzel sonuçlarını bekliyorum

izmirli girmemişsin bugün öğrenmedin mi sonucunu inşallah sen de ben gibi negatiflenmedin güzel sonuçlarını bekliyorum

canım fırsatım olmadı.Senin test sonucun için üzüldüm ama her işte bir hayır vardır ne yapalım,inşallah ikincisinde olacak.Ben kan verdim, yarın belli olacak ama % 99.9 negatif biliyorum çünkü hiçbirşey hissetmiyorum, adet ağrısı gibi hafif ağrılarım oluyordu onlarda geçti şuan hiçbirşey yok.Aman napalım ama ben hemen doktora gideceğim ve problem çıkmazsa hemen ikinciyi olmak istiyorum hazır tatildeyken sonra zor olacak.Sen ne yapacaksın?

canım umudumuzu hiç kaybetmeyyelim. hatta seni biraz umutlandırayım ben düşükle sonuçlanan bi gebelik geçirdim ilk hamile olduğumu öğrenmeden önce en çok belim ağrıyodu. bakalım artık beklicez az kaldı nasılsa:)

merhaba bende yeni katıldım aranıza. üzülme hayırlısı böyleymiş. ve umudunu hiç yitirme bebeğin için demekki biraz daha zaman var böle düşün.(biliyorum böle düşünmek çok zor) inş. tez zamanda kavuşuruz :) meleklerimize:)

bugün 12.gün ve daha adet olmadım.çok mutluyum inşallah cumaya kadar böyle devam eder aminnnnn. emetcim sende durumlar nasıl karnın falan ağrıyormu

bugün 12.gün ve daha adet olmadım.çok mutluyum inşallah cumaya kadar böyle devam eder aminnnnn. emetcim sende durumlar nasıl karnın falan ağrıyormu

canım benim göğüslerim biraz daha şişti bide karnımın alt tarafında kasıklarıma doğru ağrılar var bende adet olmadım henüz. zaten benim aşılamam biraz erken oldu adetimin 10. gününde normal tarihi temmuz14ü ile 16sı arası ama doktor aşılamadan 15 gün sonra bakılacak dedi oyüzden şimdilik adet tarihimi beklemicem yaptırıcam hemen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…