adet oldum. zaten bu adaletsiz hayatta hiçbişey avuçlarıma konmadı herşey için çabalayıp duruyorum ama ellerim hep boş
üzme kendini canım onunda olacağı bir zaman vardır bende bugün kan verdim ağlamaklı bekliyorum sonucumu Allah yüzümüzü güldürür inşallah
ve hatta negatif olduğunuda öğrendim hayırlısı tüp bebek deneyecez...
Heyecanla inşallah hamiledir diye dua ederek yazmanı bekledim. ve çok üzüldüm.İnşallah bir daha ki sefere hamileyim diye yazarsın.allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah ...
arkadaşlar bende 2. aşılamamın sonucunu öğrenmeme 4 gün kaldı yalnız benim 2 gün boyunca sarı yeşil bir akıntım oldu aynı şeyi yaşayan varmı ne olur yardımcı olun
merhaba arkadaşlar banada 25 haziranda aşılama yapıldı ve sonucu öğrenmeme 4 gün var pembesucum benim 2 gün dediğin gibi akıntı geldi sonra kesildi. benim aşılama olduğum günden beri kasık ağrılarım var göğüslerim yeni yeni hareketleniyo dün akşam çok midem bulandı. umudumu kaybetmek istemiyorum inş. sizlerinde benimde aşılamalarımız tutar tutmayanlarda üzülmesin hayırlısını dileyelim ve tabi allahım sabır versin
izmirli girmemişsin bugün öğrenmedin mi sonucunu inşallah sen de ben gibi negatiflenmedin güzel sonuçlarını bekliyorum
cnm aşılaman hayırlı olsun bende mide bulantısı falan yok ama halsizlik var birde göğüslerim ağrıyor bana hamile kalanların beli ağrımaz adet olur dediler ne kadar doğru bilmiyorum çünkü hiç gebe kalmadım inşallah 4 gün sonra pozitif sonucu alırız allah yar ve yardımcımız olsun
izmirli girmemişsin bugün öğrenmedin mi sonucunu inşallah sen de ben gibi negatiflenmedin güzel sonuçlarını bekliyorum
bugün 12.gün ve daha adet olmadım.çok mutluyum inşallah cumaya kadar böyle devam eder aminnnnn. emetcim sende durumlar nasıl karnın falan ağrıyormu
Üzülme canım inşallah bir gün olucak...ve hatta negatif olduğunuda öğrendim hayırlısı tüp bebek deneyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?