Merhaba yazılanları okudum bende paylaşmak istedim.2.aşılammı oldum tutmadı çok üzüldüm ilk günlerde ama şimdi çok daha iyiyim kendimi çok yıprattığımı farkettim ben kafama takmamla o gelmiyo artık anladım doktorumlada karalaştırdık 4ay ara vericem kendiliğimden de kalabileceğimi söyledi bakalım bekleyip görücez eşimle şimdi daha iyiyiz hiç çocuk konusunu konuşmamaya çalışıyoruz evliliğimizin ilk günleri gibi çocuk düşünmediğimz zamanlara döndük kendime de her zaman söylüyorum hiçbirşey sizden daha değerli değil önce kendiniz iyi olun gelecek olan birgün gelir allahın izniyle....
agzın bal yesın emı:) inş.dedıgın gıbı olur ve ılk asılamamda tutar ztn sprm hreketını yıkamadan sonra artıyolarmıs dıye duymustum..bıraz konustum walla rahatladım saolsın en guzel anne adayı:)
arkadaşlar yerleşme kanaması nasıl olur bilen varmı
toplangel sen ne ameliyatı oldun bende yumurtalıkta kist vardı onu aldrdım 2 ay oldu sonra aşılama
cnm bende basit kist vardı..8 cm olmuştu .kapalı ameliyat oldum.laparoskopi ile oldum...doktorum normal yolla hamile kalırsın dedi..biz beklemek istemedk...ameliyattan 15-20 gün sonra aşılamam yapıldı.
geçmiş olsun canım benede 5cm vardı kasık üstünden oldum göbekten ve yanlardan tüplere bakıldı normal bizde aşılama yaptırdık ben bi ayın 5şinde bi 6sında oldum kalkmadan yatıyom
bende hep dinlenmeye çalışmıştım...benim de göbek deliğnden bide kasık üstünden küçük kesiler açarak yapmıştı.
aynen banada öyle oldu şimdi çarşambadan beri yatıyorum ymege ve lavaboya kalkıyom abartıyommu acaba
aynen banada öyle oldu şimdi çarşambadan beri yatıyorum ymege ve lavaboya kalkıyom abartıyommu acaba
burada dün biraz ağrım oldu karın ağrısı gibi gösüm hassalaştı
jel kullanıyom yürüyüş yapmıyom önerdiğin bişey varmı
ben jeli kullandıktan sonra yatıyorum yarım saat belki fazla yarın geziniyim olmazsa bize ilişki önermedi 2 gün üsüste kendi uyguladıya sanırım ondan inan çarşambadan beri burayı takip ediyorum sizleri sanki tanıyorum gibi sonucun bekledim inşallaho duyguyu rabbim bizede yaşatırcnm bende aşılamanın 1 hafta sonrasında çok şiddetli göğüs ağrısı olmuştu...aynı adet olacakmışım gibi kasık ağrısı yaşadım bende...jeli kullandıktan 1 saat sonra biraz evin içinde dolaş ki rahim jeli emsin.ben ilk gün yatmıştım..sonra çok gezmedim ama alışveriş yapmaya falan gittim...bize dr 2 gün ilişkide önermişti...
ben jeli kullandıktan sonra yatıyorum yarım saat belki fazla yarın geziniyim olmazsa bize ilişki önermedi 2 gün üsüste kendi uyguladıya sanırım ondan inan çarşambadan beri burayı takip ediyorum sizleri sanki tanıyorum gibi sonucun bekledim inşallaho duyguyu rabbim bizede yaşatır
ben jeli kullandıktan sonra yatıyorum yarım saat belki fazla yarın geziniyim olmazsa bize ilişki önermedi 2 gün üsüste kendi uyguladıya sanırım ondan inan çarşambadan beri burayı takip ediyorum sizleri sanki tanıyorum gibi sonucun bekledim inşallaho duyguyu rabbim bizede yaşatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?