Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba yazılanları okudum bende paylaşmak istedim.2.aşılammı oldum tutmadı çok üzüldüm ilk günlerde ama şimdi çok daha iyiyim kendimi çok yıprattığımı farkettim ben kafama takmamla o gelmiyo artık anladım doktorumlada karalaştırdık 4ay ara vericem kendiliğimden de kalabileceğimi söyledi bakalım bekleyip görücez eşimle şimdi daha iyiyiz hiç çocuk konusunu konuşmamaya çalışıyoruz evliliğimizin ilk günleri gibi çocuk düşünmediğimz zamanlara döndük kendime de her zaman söylüyorum hiçbirşey sizden daha değerli değil önce kendiniz iyi olun gelecek olan birgün gelir allahın izniyle....

evet cnm çok haklısın önce evinde eşinle mutluluk ardından da nazar bocuğu olarak bebek versin inşallah...
hiç aklına getirmemeye çalışman çok iyi...hayırlısı olsun..rabbim bilir zamanını

cnm evet sperm yıkandıktan sonra kalitelileri ayırıyorlar...eşimin temizlendikten sonra ileri hızlı hareketli yüzde 98 lere çıkmıştı...
şimdi sen sakin kafayla adetini bekle:)

aşılaması bu ay tutmayan arkadaşlara sesleniyorum...lütfen moralinizi yüksek tutun..ve hayırlısını isteyin..aşılamanız tutabilirdi ..allah korusun dış gebelik ya da boş gebelik geçirebilirdiniz...herşeyi gözönünde bulunduralım..önümüzdeki aylara bakalım

ay arkadaşlar akıntı az az geliyor biran önce adet olsamda tedavime başlasam acaba maydanoz suyumu içsem biran önce gelsin diye ya çok düşükte olsa hamileyimdir belki diye içmiyorum yoksa içeceeem .......

toplangel sen ne ameliyatı oldun bende yumurtalıkta kist vardı onu aldrdım 2 ay oldu sonra aşılama duy beni toplangel

Son düzenleme:
toplangel sen ne ameliyatı oldun bende yumurtalıkta kist vardı onu aldrdım 2 ay oldu sonra aşılama

cnm bende basit kist vardı..8 cm olmuştu .kapalı ameliyat oldum.laparoskopi ile oldum...doktorum normal yolla hamile kalırsın dedi..biz beklemek istemedk...ameliyattan 15-20 gün sonra aşılamam yapıldı.

cnm bende basit kist vardı..8 cm olmuştu .kapalı ameliyat oldum.laparoskopi ile oldum...doktorum normal yolla hamile kalırsın dedi..biz beklemek istemedk...ameliyattan 15-20 gün sonra aşılamam yapıldı.

geçmiş olsun canım benede 5cm vardı kasık üstünden oldum göbekten ve yanlardan tüplere bakıldı normal bizde aşılama yaptırdık ben bi ayın 5şinde bi 6sında oldum kalkmadan yatıyom

geçmiş olsun canım benede 5cm vardı kasık üstünden oldum göbekten ve yanlardan tüplere bakıldı normal bizde aşılama yaptırdık ben bi ayın 5şinde bi 6sında oldum kalkmadan yatıyom

bende hep dinlenmeye çalışmıştım...benim de göbek deliğnden bide kasık üstünden küçük kesiler açarak yapmıştı.

burada dün biraz ağrım oldu karın ağrısı gibi gösüm hassalaştı
jel kullanıyom yürüyüş yapmıyom önerdiğin bişey varmı

cnm bende aşılamanın 1 hafta sonrasında çok şiddetli göğüs ağrısı olmuştu...aynı adet olacakmışım gibi kasık ağrısı yaşadım bende...jeli kullandıktan 1 saat sonra biraz evin içinde dolaş ki rahim jeli emsin.ben ilk gün yatmıştım..sonra çok gezmedim ama alışveriş yapmaya falan gittim...bize dr 2 gün ilişkide önermişti...

ben jeli kullandıktan sonra yatıyorum yarım saat belki fazla yarın geziniyim olmazsa bize ilişki önermedi 2 gün üsüste kendi uyguladıya sanırım ondan inan çarşambadan beri burayı takip ediyorum sizleri sanki tanıyorum gibi sonucun bekledim inşallaho duyguyu rabbim bizede yaşatır

gerçekten öyle oluyor...ben 28 mayısta aşılama oldm...29 mayısta bu topiği açtım.burada beraber heyecanlandık,beraber üzüldük,sonuçlarımızı ilk birbirimize haber verdik..kardeş gibi olduk açıkçası..

sanırım sen 2 kere tahlil aptırdı dğilmi ay insan sabırsızlanıyor:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…