malesef degılımm zaten olmucagınıda bılıyorum ama adet gunum gecıktı hala daha olmadımmm...aşılama yaptırcm bu ay adet gunumde gecıkınce dedım acaba normal yollamı kaldımm ama nerdeeee umudumm falan kalmadı yaa..kesın asılamada tutmucak bende sans olsa zaten nese kzılar haber vermek ıstedım sadece hepınıze ıyı aksamlar
arkadaşım sen yinede negatif de çünkü diğer aşılamadada böyle olmuştu sonra adet olmuştum hiç umudum yok yani çok nadirdir hamileyken kan gelen ben açıkcası çevremde hiç duymadım ama yinede allah bilir herşeyi....kısacası ben pekte ümitli değilim yinede güzel dileklerin için teşekkürler..Canım özel mesajdada belirttiğim gibi ben aşağıdaki yorumuna istinaden liste düzeltmesi yapmıştım,hemen düzeltiyorum tekrar.
Dilerim yerleşme kanaması denen kanmadandır,dilerim hayırlı haberler getirirsin bize.
Hakkında hayırlısı olsun.
arkadaşım sen yinede negatif de çünkü diğer aşılamadada böyle olmuştu sonra adet olmuştum hiç umudum yok yani çok nadirdir hamileyken kan gelen ben açıkcası çevremde hiç duymadım ama yinede allah bilir herşeyi....kısacası ben pekte ümitli değilim yinede güzel dileklerin için teşekkürler..
arkadaşlar hayırlı geceler biraz önce tam giremedim konuya aranıza yeni geldim ama takipçinizdim bende 1 aşılamamı oldum bekliyorum 2 gün üstüste oldum ayın 20 bekliyorum kan testini artık sizle bekliycem
hayırlsı olsun canım umarım
guzel haberı alırsın..bakalımm bızde ogunlerı gorebılcekmıyıs canım cook sıkkın ya
arkadaşlar hayırlı geceler biraz önce tam giremedim konuya aranıza yeni geldim ama takipçinizdim bende 1 aşılamamı oldum bekliyorum 2 gün üstüste oldum ayın 20 bekliyorum kan testini artık sizle bekliycem
sen ne kadar sanslı oldugunu bılıyorsun degılmı canım ne guzel ılk asılamanda tuttu allahım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın..canım ya benı mahveden belırsızlık hala daha beklemedyım asılamam olucak ama adet olmadımm henuz kandada negatıf cıkınca sınırım bozuldu bıran once su asılama surecıne baslamak ıstyrm
hep öle diye diye 2 sene gectı canım yaa hayırlsını en basından berı ıstyrm ama kısmet ıste.haklısın sımdı cınslık ya adetım gectıkce gecer:) rabbımın vardır bır bıldıgı ol dedıgı zaman olucak bunun farkındayım nekadar yırtınsamda kendımıde parcalasm olmucaksa zaten olmuck durumum okdrda kotu degıl aslında doktorlar kendılgndende hamıle kalıblcgmı solemıstı ama acele ettıgm ıcın asılama kararı verdık bebgımle beraber buyurum dıye:)
canım ben henuz asılama yaptırmadım bu ay ılk asılamam yapılcaktı adet gunumu beklıyordum ben 28 gunde bır adet goruyırum hıc şaşmaz yanı ıste dun adet olmam lazımdı cumartesı doktoruma gdcektım ılk kontrole adet olamadgm ıcn kaldı ole..bende bı sorun yokta esımın herseyıı normal sdce bıraz sperm hareketı dusuk o yuzden kalamyrm ama doktor ımkansız dememıstı. bende senın gıbı beklememek ıcın bıranonce asılama yapalım dedım
işte 2 gundur onu dıyırum bennnn:) ama kanda negatıf cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?