merhaba arkadaşım hayırlı olsun inşallah aşılaman.birşey sormak istiyorum ben geçen ay ilk aşılamamı oldum negatiflendim bu ay yine deneyeceğim inşallah yalnız ben sadece birkez aşılandım sen iki gün üst üste olmuşsun öle mi olması gerekiyor kafam karıştı da sormak istedim.şimdiden teşekkürler
Çok doğru söylemişsin.Ben de kendimi bu şekilde avutuyorum.Geleceği varsa gelecektir.Üzülüyorum tabii ama elden ne gelir? Ben yapılması gerekenleri yapıyorum zaten.Baktım hiç mi olmuyor, o zaman bana ihtiyacı olan bir bebeği evlat edinmeyi düşünüyorum, ben sadece anne olmak istiyorum çünkü...Rabbim hepimizin kucaklarını doğru zamanda doldursun inşallah.
Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
İzmirli (? asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
A_emet26 ( ?asilama) 25 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Melissa78 (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pembesu (2. asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Ninihan (1. asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Negatif kızlar ........................
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. fakat dün tahlil yaptırdığım labratuvarda hamilesiniz dediklerinde bütün dünyalar benim oldu. umarım değerlerimde artış olurda güzel haberleri paylaşırım sizinle......
benim 2. aşılama tutmadı cnm birkaç gün içinde adet olurum diye bekliyorum olur olmaz 3.gün gidecem zaten tutmayacağını biliyordum devletten rapor almak için işte yaptırdım.bizimkisi açıklanamayan kısırlık zaten normelde herşey güzel görünüyor olsa doğal yolla olurdu demekki bilinmeyen bir neden var o yüzden tüp bebek yaptırcam cnm ......
Arkadaşım dualarımızla güzel haberlerini bekliyoruz.
değerim 0.100 çıktı. canım epey sıkıldı moralim çok bozuk kızlar.....
benim durumumda olan varmı? ve güzel örnekler varmı? güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var.
değerim 0.100 çıktı. canım epey sıkıldı moralim çok bozuk kızlar.....
Evet canım aynen öyle.
Buarada sonuç bekleyen arkadaşlarım;protein ağırlıklı beslenin,meyveleri sirkeli suyla yıkayın,uyku düzeninize dikkat edin,ağır işlerden kesinlikle uzak durun.Bu topiğin sağlıklı melekleri yukardan bir yerlerden bizi gülümsüyor,gelecekleri zamanı bekliyor.
kızlar bende kan testı yaptırdım 2 saat sonra sonucu alıcam dua edınn inş.hamileyımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?