Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

İzmirli (? asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

A_emet26 ( ?asilama) 25 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Melissa78 (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Purixima (3.asilama) 4 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Ninihan (1. asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Son düzenleme:

Canım benim doktorumda gerek gördüğü durumlarda iki gün üst üste aşılama yapıyor.Mevcut problemlere,yumurta durumuna göre karar veriyormuş.Hastanede tanıştığım bir bayanın 3. ve 4. aşılamasını bu şekilde yapmış.Bende henüz gerek olmadığını söyledi.Bakalım 3. aşılamam tek mi,çift mi olacak diye düşünmeye başladım bende.:26:

Tedaviye başladığım ilk günden beri inandığım ve her fırsatta dile getirdiğim birsey var;biz elimizden geleni yapıp,önce Allah'a,sonra doktora teslim olduktan sonra,olacaksa olacaktır zamanı gelince mutlaka.Belki ,kimimize aşılama vesile olacak,kimimize tüp bebek,kimimiz doğal yolla hamile kalacak.Bu böyle...İnanmaya,sabretmeye,çabalamaya devam.Her biten umudumun 15 gün sonrasında yeni bir umut başlayacagını ve olumsuz duygularla bu umudu zedeleyeceğimi düşünüp,tekrar toparlanıyorum.Eğer anne olma lütfuna nail olacaksam önce güçlü olmayı ve dik durmayı bilmek gerek.Allah,hepimizin,sağlıklı evlatlarla,yüzünü güldürsün inşallah.

Çok doğru söylemişsin.Ben de kendimi bu şekilde avutuyorum.Geleceği varsa gelecektir.Üzülüyorum tabii ama elden ne gelir? Ben yapılması gerekenleri yapıyorum zaten.Baktım hiç mi olmuyor, o zaman bana ihtiyacı olan bir bebeği evlat edinmeyi düşünüyorum, ben sadece anne olmak istiyorum çünkü...Rabbim hepimizin kucaklarını doğru zamanda doldursun inşallah.

Evet canım aynen öyle.

Buarada sonuç bekleyen arkadaşlarım;protein ağırlıklı beslenin,meyveleri sirkeli suyla yıkayın,uyku düzeninize dikkat edin,ağır işlerden kesinlikle uzak durun.Bu topiğin sağlıklı melekleri yukardan bir yerlerden bizi gülümsüyor,gelecekleri zamanı bekliyor.

Negatif kızlar ........................

Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Ninihan (1. asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Arkadaşım dualarımızla güzel haberlerini bekliyoruz.

camenta cnm ben daha adet olmadım bugün 15.günüm ama 12.günden beri kahverengi akıntım var arda birkeç damla kan geldi 2 gün daha beklicem olmazsa pazertesi günü kan testi yaptırcam

Canım özel mesajdada belirttiğim gibi ben aşağıdaki yorumuna istinaden liste düzeltmesi yapmıştım,hemen düzeltiyorum tekrar.

Dilerim yerleşme kanaması denen kanmadandır,dilerim hayırlı haberler getirirsin bize.

Hakkında hayırlısı olsun.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

benim durumumda olan varmı? ve güzel örnekler varmı? güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var.

benim ama olum olarak değil tabi bahsetmiştim sana aynı şeyi yaşadık.kısmet inaşşalh 2. aşılamada(senin kaç bilmiyorum ama ) inşallaaaaaaaaaaaah tüm içtenliğimle her isteyene ve bana da ya rabbim evlat versin artık.temmuz sonu gibi hastalanırsam 2. aşılamaya geçeriz inşallah ağustos ilk hafta .ama moraller yüksek olmalı toparlanmaya çalış bi şeylerle meşgul olmayı dene .hayırlısı ...

camentacım bitanesin sen

kızlar bende kan testı yaptırdım 2 saat sonra sonucu alıcam dua edınn inş.hamileyımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…