Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm bugün doktoru aadığımda kahverengi akıntıyı sordum kan gelmediği sürece önemli değil dedi ama yinede korkuyorum ya 2 gündür gelmiyordu 1 damla şeklinde geldi

cnm bugün doktoru aadığımda kahverengi akıntıyı sordum kan gelmediği sürece önemli değil dedi ama yinede korkuyorum ya 2 gündür gelmiyordu 1 damla şeklinde geldi

cnm üzülme adet kanaması olmadığı sürece korkma...bu akıntı kimisinde beyaz kimisinde kahverengi oluyor...bebek yavaş yavaş büyüdükçe artacak cnm..
bebek kendini dış etkenlerden korumak için işte kendisini derinlere gömüyormuş..o sırada bir sıvı salgılanıyormuş..biyerde okumuştum...cnm bem misafirim gelicek.sonra konuşuruz bol bol

tamam cnm sağol iyiki varsın

cnm hiçbir beliti kan tahlili gibi sonuç vermiyor benim kahverengi akıntım ve 1kaç damla kan geldi meğerse hamileymişim inşallah sende öylesindir

canım tbrik ederim allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin inşallah.çok sevindim valla bu hamiş haberleri moral oluyor bize de.

pembesu hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına inşallah aşılama yaptırdıktan sonra nelere dikkat ettin peki?

aşılamada kilolu olmak dezavantajmıdır? tekrar yaptırsammı yaptırmasammı ikilemdeyim yoksa aramı versem fikirlerinize ihtiyacım var.....

aşılamada kilolu olmak dezavantajmıdır? tekrar yaptırsammı yaptırmasammı ikilemdeyim yoksa aramı versem fikirlerinize ihtiyacım var.....

cnm kilolu old.zaman normal yolla gebe kalmak biraz zor oluyor..aşılamada kilonun çok etkili old. düşünmüyorum.
ben 66 kilo ile hamile kaldım aşılama ile benim kilom vücuduma çok orantılı dağıldığı için dr gayet kilon iyi demişti.

günaydn canım erkencısın maşallah:) hamılelıgn ılk ayları uyku yapar dıe duymustum sana pek işlememiş galıba:) dun mısafırlerın vardı galıba kendını yorduysan normaldr agrıların walla dıkkat et kendıne ve bebegıne yorma kendını

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

İzmirli (? asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

A_emet26 ( ?asilama) 25 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Melissa78 (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedosumm (1. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Purixima (3.asilama) 4 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Madeleiness (? asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Ninihan (1. asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

pembesu hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına inşallah aşılama yaptırdıktan sonra nelere dikkat ettin peki?

herkes için söylüyorum olacağı varsa ne yapsan yap tutuyor ben aşılama yaptığım 3.günü hataydan ankaraya gezmeye gittim tam 10 saat sürdü birde orda gezdim falan sonra geri hataya geldim hergün yürüyüş falan yaptım ilkinde tam 2 hafta yatmıştım tutmadı bundada aman nasıl olsa tutmaz tüp bebek yaptırcam mecbur diye düşündüm tuttu bende hala şoktayım 2 hafta yattım tutmadı butün ay gezdim tuttu eğer tutmazsa kendinizi şuçlamayın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…