Hamile olanları canı gönülden tebrik ederimGerçekten bize de umut oluyor.
Ben 1 hafta kala gene regl sancıları hissetmeye başladım zannedersem olumsuz 1.aşılamamSizin de böyle oldu mu kızlar?
cnm benm adetime 4 gün kala 39,39 çıkmıştı...ben her 2 günde bir hcg baktırdım cnm bu takip önemli 2 ye katlıyormu diye..
hcg 1500 geçtikten sonra git ancak kesen o zaman görülür cnm...öncesinde ben gittim boşuna gitmişim.5+3 de gitmiştim ben kese görülmüştü...6+6 kalp atışını görmüştüm cnm..
cnm bugün doktoru aadığımda kahverengi akıntıyı sordum kan gelmediği sürece önemli değil dedi ama yinede korkuyorum ya 2 gündür gelmiyordu 1 damla şeklinde geldi
arkadaşlar sonuç pozitif hamileyim
cnm üzülme adet kanaması olmadığı sürece korkma...bu akıntı kimisinde beyaz kimisinde kahverengi oluyor...bebek yavaş yavaş büyüdükçe artacak cnm..
bebek kendini dış etkenlerden korumak için işte kendisini derinlere gömüyormuş..o sırada bir sıvı salgılanıyormuş..biyerde okumuştum...cnm bem misafirim gelicek.sonra konuşuruz bol bol
Ay canımm çok sevindim valla. Ne hisler içinde olduğunu tahmin edebiliyoruz hepimiz
Çok tebrik ediyorum. İnşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
Sen hamilesin şimdi değil mı? Belki de çıkmadık candan umut kesilmez. Bu arada baska belirti var miydi?benimde aynen öyle olmuştu cnm
Sen hamilesin şimdi değil mı? Belki de çıkmadık candan umut kesilmez. Bu arada baska belirti var miydi?
cnm hiçbir beliti kan tahlili gibi sonuç vermiyor benim kahverengi akıntım ve 1kaç damla kan geldi meğerse hamileymişim inşallah sende öylesindir
aşılamada kilolu olmak dezavantajmıdır? tekrar yaptırsammı yaptırmasammı ikilemdeyim yoksa aramı versem fikirlerinize ihtiyacım var.....
pembesu hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına inşallah aşılama yaptırdıktan sonra nelere dikkat ettin peki?
arkadaşlar sonuç pozitif hamileyim
kızlar bugün aşılamamın 8. günü sizce bi test yaptırsammı ne dersiniz:18::18::18::18:
daha erken canım 12.gün yaptır şu anda bişey çıkmaz boşuboşuna hayal kırıklığı yaşama bekle biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?