Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm hiçbir beliti kan tahlili gibi sonuç vermiyor benim kahverengi akıntım ve 1kaç damla kan geldi meğerse hamileymişim inşallah sende öylesindir

inşallah pembesu ama benim her ay olan regl ağrılarım gene başladı maalesef.umarım yanılan ben olurum.
şu umutsuzluğu bir üstümden atsam...sebepsiz infertilite dediler, 1.5 senedir uğraşıyorum.bakalım bize ne zaman kısmet olacak

benimkide sebebsiz infertilite 3 yılımda hamile kalababildim inşallah sen hemen kalırsın cnm

ayyyyyy şükür 8.günü allahın izniyle tamamladım kaldı 6 gün kendimi zor tutoyom hastaneye gitmemeye

ben de 5. gunumu bitirdim, doktor bana 22 temmuzda test yap dedi yani 14 gun bitip 15. gun test yapmamıs istedi, acaba 21 inde mi yapsam? sen kacinda yapacaksin?

bana kalsa hemen yarında eşim bekletiyo dr banada 20 dedi ama bi iki topiği okudum erken yaptıran olmuş sonuç yakın çıkmış senin bilgin varmı

ikinci aşılamada şans dahamı yüksek? bugün randevu alacağım doktordan ama ikinciyi hemen yaptırsammı yaptırmasammı karar veremedim. kızlar lütfen yardım.....

ikinci aşılamada şans dahamı yüksek? bugün randevu alacağım doktordan ama ikinciyi hemen yaptırsammı yaptırmasammı karar veremedim. kızlar lütfen yardım.....

Eğer kist problemi yoksa kesinlikle ard arda yapılmasında fayda var.Hayırlısı olsun arkadaşım.

Berraksuu nerelerdesin canım?

Yorgunluğunu atamadın sanırım daha.

İyisindir inşallah.

Son düzenleme:
Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

İzmirli (? asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

A_emet26 ( ?asilama) 25 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Melissa78 (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedosumm (1. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Purixima (3.asilama) 4 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Madeleiness (? asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Ninihan (1. asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…