cnm hiçbir beliti kan tahlili gibi sonuç vermiyor benim kahverengi akıntım ve 1kaç damla kan geldi meğerse hamileymişim inşallah sende öylesindir
inşallah pembesu ama benim her ay olan regl ağrılarım gene başladı maalesef.umarım yanılan ben olurum.
şu umutsuzluğu bir üstümden atsam...sebepsiz infertilite dediler, 1.5 senedir uğraşıyorum.bakalım bize ne zaman kısmet olacak
İnşallah canım, sen de bebisini saglikla kucağına alırsın umarım:)benimkide sebebsiz infertilite 3 yılımda hamile kalababildim inşallah sen hemen kalırsın cnm
umarım guzel haberler alırsın çogu bıtmıs azı kalmış:)
inş.canım ilk aşılamanmı
ayyyyyy şükür 8.günü allahın izniyle tamamladım kaldı 6 gün kendimi zor tutoyom hastaneye gitmemeye
ben de 5. gunumu bitirdim, doktor bana 22 temmuzda test yap dedi yani 14 gun bitip 15. gun test yapmamıs istedi, acaba 21 inde mi yapsam? sen kacinda yapacaksin?
ikinci aşılamada şans dahamı yüksek? bugün randevu alacağım doktordan ama ikinciyi hemen yaptırsammı yaptırmasammı karar veremedim. kızlar lütfen yardım.....
bana kalsa hemen yarında eşim bekletiyo dr banada 20 dedi ama bi iki topiği okudum erken yaptıran olmuş sonuç yakın çıkmış senin bilgin varmı
ben 14 den once sonuc alan duymadim canim. Cok yakın bir arkadasım 13 de sonuc aldi ama tup bebekti
banada üst üste yaparsan daha iyi olur dediler üst üste yaptırdım 2.ci tuttu inşallah seninde tutar[/QUO
sizn adınıza çok sevindim. inşallah benimde tutar ikincisinde....
ikinci aşılamada şans dahamı yüksek? bugün randevu alacağım doktordan ama ikinciyi hemen yaptırsammı yaptırmasammı karar veremedim. kızlar lütfen yardım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?