Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar 8temmuz cuma günü ikinci aşılamam için start verdik.hiçbir problem yoktu.5gün menagon iğne kullandım bugün kontrolüm vardı.muayene sırasında drm rahimde polip oluştuğunu farketti.tedavimizi engelleyecek bir durm olmadığını söyledi.yumurtalar tam büyümediği için 3gün daha menagon iğne kullanıcam cumartesi tekrar kontrolüm var.
kızlar çok moralim bozuldu böyle bir durumla karşılaşan varsa lütfen yardım etsin sizce devam etmelimiyim tedaviye aşılama olmalımıyım.tüp bebekte düşük riski olduğu söyleniyor ama aşılamayla ilgil birşey bulamadım acilll yardımmmmm!!!!

arkadaşlar 8temmuz cuma günü ikinci aşılamam için start verdik.hiçbir problem yoktu.5gün menagon iğne kullandım bugün kontrolüm vardı.muayene sırasında drm rahimde polip oluştuğunu farketti.tedavimizi engelleyecek bir durm olmadığını söyledi.yumurtalar tam büyümediği için 3gün daha menagon iğne kullanıcam cumartesi tekrar kontrolüm var.
kızlar çok moralim bozuldu böyle bir durumla karşılaşan varsa lütfen yardım etsin sizce devam etmelimiyim tedaviye aşılama olmalımıyım.tüp bebekte düşük riski olduğu söyleniyor ama aşılamayla ilgil birşey bulamadım acilll yardımmmmm!!!!

cnm ben sizleri hiç yanlız bırakırmıyım
misafirlerim old.için sizinle hiç ilgilenemedim
bugün birbirinden tatlı sevimli bebekler gördüm.
rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah.

amin canim insallah rabbim bizlerin de yuzune gulsun en kısa zamanda,

merak ettiklerimiz tutunmak istediklerimiz var. mesela kacinci gun tent yaptin nasil belirtilerin vadı eminim cok kez anlatmissindir herkese ama bi anlatsana bize de:)

annecimde yanımda hepiniz için bol bol dua ediyoruz....ayyy kardeşim gibi oldunuz

geçmiş olsun canım bizde gittin sandık annene saygılar allah razı olsun ben 8 günü doldurdum şuan göğüslerim şişti acıyo
ara ara karnım ağrıyo test yaptırsammı acaba belli olurmu

geçmiş olsun canım bizde gittin sandık annene saygılar allah razı olsun ben 8 günü doldurdum şuan göğüslerim şişti acıyo
ara ara karnım ağrıyo test yaptırsammı acaba belli olurmu

cnm pazartesi yaptırsan daha kesin sonuç alırsın...şuanda test yaptırman anlamsız olur..biraz daha sabır cnm

herkese merhaba mayısta 1. aşılamam yapıldı ilk 4 gün kasıklarım ağrıdı 4. günde göğüs ve mide bulantısı 10. gün adet oldum çatlamamış yumurtam o yüzden erken olmuşum. 2 temmuzda 2. aşılamam oldu hiç ağrım yoktu bugün ikindiden beri kasıklarım ağrıyor midem kalkıyor durup durup 9. günde niye ağrı oldu bilen varmı? yarın 10. gün yine adet mi olacam acaba inş hepimizin aşılamaları tutar:)

inşaallah sabredeceğim bu arada karnında agrımıyo bi sıkıntım göğüslerim normalmı bu ayyyy bayılacammmmmmmmm

çok normal cnm kendi tecrübemden ve arkadaşlarımdan biliyorum..
ne kadar heyecanlı old.hissediyorum cnm...bende aynı şekildeydim...şaka gbi sonucumu öğrenmemin üzerinden haftalar geçti

Eğer kist problemi yoksa kesinlikle ard arda yapılmasında fayda var.Hayırlısı olsun arkadaşım.

çok teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. polikistik over var bende ama doktorum düzenli adet görüyorsun önem arz eden bi problem değil dedi. ama pko nun tüm olması gerekenler var. ( mesela: kilo ve kıllanma) zaten nedense tam sökülemiyorum buda normalmiddir acaba? leke şeklinde geliyo sadece. kusura bakmayın çokmu sordum :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…