camentacım inşallah beli lastikli hamile pantolanları giyeriz artık
kızlar merhaba öncelikle emeklerimizn boşa çıkmamasını diliyorum...
Umarım yüce rabbim dularımızı boş çevirmez....
Bende 25 mayısta ilk aşılamamı oldum bugün 13 gün ama 10.günden itibaren adet olcakmış gibi kasık ağrılarım var.. Dün yani 12.gün akşamı bir kere kahverengi akıntım geldi..
Ve kasık ağrılarım devam ediyor. Bu arada göğüslerim çok şiş patlıcak gibi üstelik acıyoda benim gibi olan varmı lütfen cvp verirmisniz
cnm aramıza hoşgeldin ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
baska bir sorun yok canim bizde,sayisida iyi cikti, ilk asilamada 100milyon sayisi vardi.
ben antalyadayim, gelecek tup bebek merkezinde tedavi goruyorum.
doktorum ilk asilamamda GONAL F vermisti, simdide Puregon 300 verdi bugun 4. gunum.
Bu sabah kontrola gidecektim ama gidemedim, yarin gidecegim bakalim ne kadar gelismis yumurtalarim.
yarın idrar testi yapayım dedim ... çıkarmı bilmiyorum ama...
arada adet sancılarım olduğu için kan testi yapmak istemiyorum.. negatif sonuç çıkıcak diye...
göğüslerimi çok şiş ama nedendir bilmiyorum
limaancım nerelerdesin??
canım burdayım. cok hızlandık. gelıyorum gidiyorum 2 sayfa yazılmış okumaya yetısemıyorum.
kız kardesım geldı. halılarımı yıkayacak. temızlık felan ugrasıyorum işte.
ama ınanki aklımdan 1 sanıye cıkmıyor ya. kendıme mesgale bulmaya calısıyorum. yok anam beynımden hep aynı seyler geçiyor. içimdeki sesi susturamıyorum.
canım burdayım. cok hızlandık. gelıyorum gidiyorum 2 sayfa yazılmış okumaya yetısemıyorum.
kız kardesım geldı. halılarımı yıkayacak. temızlık felan ugrasıyorum işte.
ama ınanki aklımdan 1 sanıye cıkmıyor ya. kendıme mesgale bulmaya calısıyorum. yok anam beynımden hep aynı seyler geçiyor. içimdeki sesi susturamıyorum.
limancım ne güzel kız kardeşin varben tekim keşke benimde bir kız kardeşim olsaydı
limancım ne güzel kız kardeşin varben tekim keşke benimde bir kız kardeşim olsaydı
o zaman ne yapıyoruz. dogurmaya baslayınca hıc korunmadan devam edıyoruz. cocuklarımızı kardeşsiz bırakmıyoruz
Canım biz varız.
Limancım,hoşgelmiş kardeşin,gözünaydın,moral olmuştur
Kolay gelsin...Dikkat et... Fazla yorma kendini.
Belki ikiz ya da üçüz olurlar,belli mi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?