Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı.SONUÇ?

Camenta (2. asilama)28 mayıs asılama yapıldı. SONUC?

Toplangel (1. asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC?

Liman 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC?

Baharb (2. asilama) 29 mayis aşılama yapıldı.SONUÇ?

Melodi2 3O mayis aşılama yapıldı.SONUC?

Dyd 4 haziran aşılama yapıldı.SONUC?

Açelya30 4 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?

cnm aramıza hoşgeldin ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

Benim aşılamadan sonra 2. ve 3. günü lekelenmem oldu,ilk aşılamamda olmadığı için endişelendim direkt doktoruma gittim muayene etti,ara ara lekelenme normal dedi.

günlük kaç doz kullanıyorsun ben ilk seferde 50 mg? bunda 66 mg kullandım. bakalım sonuç ne olacak zaten olmazsa biz tüp bebek yani mikroenjeksiyona geçecez.

adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı cnm benim başımdan 1 defa gebelik geçti ordan biliyorum....ama genede korkuyoruz..çünkü çok umutlanıyoruz...allahım hayırlısını versin...idrar testi doğru cvp vermiyor ilaçlardan dolayı..çünkü okuduğum yorumlarda hep ikinci çizgiyi görmüşler fakat adet olmuşlar...en doğrusu kan tahlili derim.

limaancım nerelerdesin??

canım burdayım. cok hızlandık. gelıyorum gidiyorum 2 sayfa yazılmış okumaya yetısemıyorum.
kız kardesım geldı. halılarımı yıkayacak. temızlık felan ugrasıyorum işte.
ama ınanki aklımdan 1 sanıye cıkmıyor ya. kendıme mesgale bulmaya calısıyorum. yok anam beynımden hep aynı seyler geçiyor. içimdeki sesi susturamıyorum.

Limancım,hoşgelmiş kardeşin,gözünaydın,moral olmuştur

Kolay gelsin...Dikkat et... Fazla yorma kendini.

cnm bende durumdayım sabah biraz dolaştım kafamı dağıtayım diyegögüslerim çok acıyor...normal adette bu denli olmuyordu..hormonlarımız bozuldu artık..içtiğimiz ilaçlardan rabbim duy sesimizi...

limancım ne güzel kız kardeşin varben tekim keşke benimde bir kız kardeşim olsaydı

Limancım,hoşgelmiş kardeşin,gözünaydın,moral olmuştur

Kolay gelsin...Dikkat et... Fazla yorma kendini.

saol canım. evet tabı moral oluyor bana.
yormuyorum kendımı ama bır kısır dongunun içindeyım. dıyorum olacaksa ıstersen atla zıpla. annem benı istememıs. ablamla aramızda 15 ay var. cok ugrasmış ama rabbım yazmış ve ben ısrarla gelmişim dünyaya.
cokmu ustune düşüyoruz onun içinmi olmuyor. aaaafffff aaaafffff
bu arada lıstee benım aşılamam yok. benım 2. aşılamam.

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı.SONUÇ?

Camenta (2. asilama)28 mayıs asılama yapıldı. SONUC?

Toplangel (1. asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC?

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC?

Baharb (2. asilama) 29 mayis aşılama yapıldı.SONUÇ?

Melodi2 3O mayis aşılama yapıldı.SONUC?

Dyd 4 haziran aşılama yapıldı.SONUC?

Açelya30 4 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?

Ekledim Limancım.

Kızlar belli bir zaman sonra mesajda değişiklik yapılamadığı için mesajı yeniliyorum,strese neden olmuyor değil mi? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…