selam kızlar, nabersiniz? bu hafta sonuna kadar çok rahattım aklıma bile gelmiyordu. nasılsa ilk aşılamada olduğu gibi bir hafta sonra regl olurum diye düşünüyordum. ama olmadı! olmayınca benim aklımda tüm gün acabalar mesaisi yapmaya başladı. bu arada gögüsler şişti, çok acıyor, kasık ve bel ağrısı da ilave olarak var ama çok şiddetli değil. bugün bide mide bulantısı ile kalktım. bide cırcır hepsi ortaya karışık bir haldeyim yani. ama hamilelik ihtimalini düşük görüyorum çünkü morfoloji %1. bu oranla aşılama şansı en fazla %10 deniyor. bu arada 29 mayıs da 2. aşılama yapılmıştı. siz de belirti ya da şikayet var mı?
baharb canim bizdede esimin morfolojisi %3 cikti.
bu bahsettigin belirtiler ilk asilamanda oldumu?
benimde ilk asilamam tutmadi ve 2. asilama icin ignelere basladim cumartesiden itibaren.
tahminende 17 haziran asilama gerceklesecek.
selam kızlar, nabersiniz? bu hafta sonuna kadar çok rahattım aklıma bile gelmiyordu. nasılsa ilk aşılamada olduğu gibi bir hafta sonra regl olurum diye düşünüyordum. ama olmadı! olmayınca benim aklımda tüm gün acabalar mesaisi yapmaya başladı. bu arada gögüsler şişti, çok acıyor, kasık ve bel ağrısı da ilave olarak var ama çok şiddetli değil. bugün bide mide bulantısı ile kalktım. bide cırcır hepsi ortaya karışık bir haldeyim yani. ama hamilelik ihtimalini düşük görüyorum çünkü morfoloji %1. bu oranla aşılama şansı en fazla %10 deniyor. bu arada 29 mayıs da 2. aşılama yapılmıştı. siz de belirti ya da şikayet var mı?
gunaydın arkadaşlar. sana tünaydın toplangel. ne kadar erken uyanmışsın :)
aysbah sizde morfoloji %3 olması dışında başka bir sorun var mı? sadece sorununuz buysa bence şansınız çok yüksek, moralini bozma. bitkisel kürlerle mesela keçiboynuzu sayıyı artırırsanız %3 le çok sayıda normal sperm olacak bu da çok şans demek. hangi merkezdesin?
merhaba arkadaslar,
Öncelikle insallah asilamalariniz olumlu sonuclar verir. Yazdiklarinizi okudum, Rabbim dileyen isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin... bende varim yani bu dilegin icinde olan, benimde henüz yok bebegim.
Liman arkadas test yaptirmisti, ne sonuc cikti yazmamis, merak ettim. Insallah olumlu sonuc almistir.
selam ve dua ile.. en kisa zamanda hamis olup bebisleri sag salim kucagimiza almak dilegiyle...
merhaba cnmbir güne daha sağ salim,umutla merhaba
merhaba cnm
camentacım 29 beden kot kaç bedene denk gelio biliyormusun?
38 bedene canım. :82:
ne güzel her cvbımı sende bulabiliyorumm
kızlar merhaba öncelikle emeklerimizn boşa çıkmamasını diliyorum...
Umarım yüce rabbim dularımızı boş çevirmez....
Bende 25 mayısta ilk aşılamamı oldum bugün 13 gün ama 10.günden itibaren adet olcakmış gibi kasık ağrılarım var.. Dün yani 12.gün akşamı bir kere kahverengi akıntım geldi..
Ve kasık ağrılarım devam ediyor. Bu arada göğüslerim çok şiş patlıcak gibi üstelik acıyoda benim gibi olan varmı lütfen cvp verirmisniz
kızlar merhaba öncelikle emeklerimizn boşa çıkmamasını diliyorum...
umarım YÜCE RABBİM DULARIMIZI BOŞ ÇEVİRMEZ....
bende 25 mayısta ilk aşılamamı oldum bugün 13 gün ama 10.günden itibaren adet olcakmış gibi kasık ağrılarım var.. dün yani 12.gün akşamı bir kere kahverengi akıntım geldi..
ve kasık ağrılarım devam ediyor. bu arada göğüslerim çok şiş patlıcak gibi üstelik acıyoda benim gibi olan varmı lütfen cvp verirmisniz
6-7 aydır tedavi görüyor olup hala kotta 29 / kumaşta 38 beden giyiyor olmanın kıvancı içindeyim.
Kardeşim ilk zamanlar çok takılırdı,pantolonlarınla vedalaşmana az kaldı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?