Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

baharb canim bizdede esimin morfolojisi %3 cikti.
bu bahsettigin belirtiler ilk asilamanda oldumu?
benimde ilk asilamam tutmadi ve 2. asilama icin ignelere basladim cumartesiden itibaren.
tahminende 17 haziran asilama gerceklesecek.

baharb canim bizdede esimin morfolojisi %3 cikti.
bu bahsettigin belirtiler ilk asilamanda oldumu?
benimde ilk asilamam tutmadi ve 2. asilama icin ignelere basladim cumartesiden itibaren.
tahminende 17 haziran asilama gerceklesecek.

ilk aşılamam 5 mayıs da oldu 1 hafta sonra 12 haziran da lekelenmeler başladı. 17 sinde tamamen regl başladı. o zaman da gögüs ve hafif kasık ağrısı vardı. zaten regl ve hamilelik belirtisi aynı oluyor ya. 2 aşılama arasında fark var mı dersen şunu söyleyebilirim ilkinde 1 ikincide 3 yumurta geliştirildi. puregon 300 le. sperm yıkama sonrası ilk aşılama da 11 milyon sperm %100 hız ve hareket; ikincide 24 milyon %100 hız ve hareket vardı. eşim de kaan hocanın hastası klomen kullanıyor 2,5 aydır falan. bu fark yaratır da bu sefer tutarsa bilmiyorum. Doktora ilk gittiğimizde mayada yapılan spermogram sonucu morfoloji %0 çıktığı için aşılama da hiç şansınız yok dediler. Direk mikroenjeksiyon demelerine rağmen başkent de 2 aşılama yaptırmayı tercih ettik. başkent de ilk spermogram da %1 çıktı morfo. ama aşılama için alınan spermlerde morfoloji incelenmediği için durum neydi bilmiyorum. bu hafta tekrar bir maya da özellikle ilk test orda yapıldığı için örnek vermek istiyoruz. tedavinin faydası olmuş mu onu gözlemlemek için. yazarım sonuçları.

aysbah sizde morfoloji %3 olması dışında başka bir sorun var mı? sadece sorununuz buysa bence şansınız çok yüksek, moralini bozma. bitkisel kürlerle mesela keçiboynuzu sayıyı artırırsanız %3 le çok sayıda normal sperm olacak bu da çok şans demek. hangi merkezdesin?

benim 1.aşılamam bugün 11.gün göğüslerim çok acıyor..sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum:84:..adetime tam 1 hafta var..cuma test günüm.

merhaba arkadaslar,

Öncelikle insallah asilamalariniz olumlu sonuclar verir. Yazdiklarinizi okudum, Rabbim dileyen isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin... bende varim yani bu dilegin icinde olan, benimde henüz yok bebegim.

Liman arkadas test yaptirmisti, ne sonuc cikti yazmamis, merak ettim. Insallah olumlu sonuc almistir.

selam ve dua ile.. en kisa zamanda hamis olup bebisleri sag salim kucagimiza almak dilegiyle...

baska bir sorun yok canim bizde,sayisida iyi cikti, ilk asilamada 100milyon sayisi vardi.
ben antalyadayim, gelecek tup bebek merkezinde tedavi goruyorum.
doktorum ilk asilamamda GONAL F vermisti, simdide Puregon 300 verdi bugun 4. gunum.
Bu sabah kontrola gidecektim ama gidemedim, yarin gidecegim bakalim ne kadar gelismis yumurtalarim.

hayırlı olsun..teşekkür ederiz. liman aşılamanın 10 günü test yaptı 4,35 çıktı biraz erken yaptığı için birkaç gün sonra tekrar yaptıracak cnm

Camenta (2. asilama)28 mayıs asılama yapıldı. SONUC?

Toplangel (1. asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC?

Liman 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC?

Baharb (2. asilama) 29 mayis aşılama yapıldı.SONUÇ?

Melodi2 3O mayis aşılama yapıldı.SONUC?

Dyd 4 haziran aşılama yapıldı.SONUC?

Açelya30 4 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?

kızlar merhaba öncelikle emeklerimizn boşa çıkmamasını diliyorum...

umarım YÜCE RABBİM DULARIMIZI BOŞ ÇEVİRMEZ....

bende 25 mayısta ilk aşılamamı oldum bugün 13 gün ama 10.günden itibaren adet olcakmış gibi kasık ağrılarım var.. dün yani 12.gün akşamı bir kere kahverengi akıntım geldi..

ve kasık ağrılarım devam ediyor. bu arada göğüslerim çok şiş patlıcak gibi üstelik acıyoda benim gibi olan varmı lütfen cvp verirmisniz

6-7 aydır tedavi görüyor olup hala kotta 29 / kumaşta 38 beden giyiyor olmanın kıvancı içindeyim.

Kardeşim ilk zamanlar çok takılırdı,pantolonlarınla vedalaşmana az kaldı diye.

cnm aynı sorun 2 gündür bende de var bugün göğüslerim daha da şiddetlendi.benim de bugün 11.günüm acaba ilaçlar mı böyle yapıyor..herkes aynı şeyi yaşıyor.

Hayırlı olsun inşallah arkadaşım.

Aynı ağılar bizde de var endişelenme.

İnşallah hayırlara çıkar.

Son düzenleme:
6-7 aydır tedavi görüyor olup hala kotta 29 / kumaşta 38 beden giyiyor olmanın kıvancı içindeyim.

Kardeşim ilk zamanlar çok takılırdı,pantolonlarınla vedalaşmana az kaldı diye.

camentacım inşallah beli lastikli hamile pantolanları giyeriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…