Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim kaynanam 15 douğum yapmış hepsini tarlada bir kere hap yutmamış doktor yüzü görmemiş...biz şurda hata yapıyoruz evlendiğimiz sene aman gezelim tozalım diee korunuyoruz...o süre içinde kistler oluşuyor. miyomlar oluşuyor...sonrada böyle uğraşıyoruz...dimi

Yediklerimiz,içtiklerimiz,soluduğumuz hava,stres faktörü,ilaçlar vs. vs. neden çok. . .

toplangel iyi ki bu konuyu açmışsın ben de adet dönemimi bekliyorum aşılama için hergün takip ediyorum sizleri bişeyler öğreniyorum çok iyi oldu.

Karanfil: Hamile Kalmayı Kolaylaştırır. Her Gün Yemeklerden Sonra Alınan Bir Karanfil Hem Ağzınızın Hoş Kokmasına Hem De Hormonlarınızın çalışmasına Yarar. Hamilelikte Rahimi Kuvvetlendirir. Normal Doğum Yapacak Olanlar, Doğuma Bir Ay Kala Her Gün Bir çay Bardağı Sıcak Suya 1 Karanfili 5 Dakika Demleyip Içerlerse Doğumları Daha Kolay Olur.

Safran: Yumurtalıkları Geliştirmede Etkilidir. Hamile Kalmayı Kolaylaştırır. Ayrıca Sinirleri Kuvvetlendirir. Yemek Yeneceği Zaman üstüne Serpilir. (0. 5 Mg)

şerbetçiotu: Bol Kadınlık Hormonu Ihtiva Eder. Bir Litre Suya 30 Gr Atılarak 10 Dakika Demlendirilir. Günde 3-4 Bardak Içilir. Ayrıca Iyi Uyku Verir.

Tarçın: Hormonları çalıştırır. Cinsel Isteği Artırır. Beyaz Akıntıyı Giderir. Vücudun Dayanıklılığını Artırır. Bir Bardak Suya Yarım Kahve Kaşığı Katılıp Içilebilir.

Nane: Hamile Kalmayı Sağlar. Taze Olarak Salatalara Eklenerek Yenebilir. Bir Litre Suya 10 Gr Konarak Demlenir, Bu Karışım Su Yerine Içilebilir. Sancılı Regl Dönemlerinde Nane çayı Rahatlatıcıdır.

Biberiye: Tüm Hormon Ve Salgı Bezlerinin Dengeli çalışmasını Sağlar. Kansızlık Ve Zafiyeti Giderir. özellikle Hanımlarda Beyaz Akıntıyı Keser.

Zahter: Cinsel Gücü Artırır. Zihin Yorgunluğunu Giderir. Ruhen Ve Bedenen Canlılık Verir. Kekik Gibi Kullanılır. Toz Halinde Yemeklerin üzerine Serpilir

Papatya: Düzenli Adet Görmeyi Sağlar. Hormon Düzenleyicisidir. Günde Iki- üç Bardak Içilir. Bir Bardak Suya 5 Adet Papatya Ufalanıp 10-15 Dakika Demlenir.

Rezeryan: Hormon Düzenleyicisidir. Hamile Kalmaya Yardımcı Olur. Et, Fasulye, Lahana Gibi Yiyeceklerin üzerine Bir Kahve Kaşığı Konur.

Hardal : Bütün Hormonları çalıştırır. Sinirleri Kuvvetlendirir.

Kimyon : Sinir Sistemini Kuvvetlendirir Adetin Normal Ve Ağrısız Olmasını Sağlar.

Yulaf Ezmesi: Hormonları Düzenler. Vücudun Direncini Artırır. Sabahleyin Kahvaltıda Yendiğinde Gün Boyu Tok Tutar. Akşamları Salep Gibi Içilip Yatılabilir.

Kişniş: Kadınlarda Adetin Normal Ve Ağrısız Olmasını Sağlar. Tüm Hormonları çalıştırır. Bebekli Annelerin Sütünün Artmasını Sağlar.

Zencefil: Tüm Vücudu Uyararak Bedenen Ve Ruhen Güç Kazandırır. Kadın Ve Erkekte Cinsel Isteği Artırır.

Kekik: Kadınlarda Regl Zamanında Ağrısız Krampsız Geçmesine Yardım Eder. Kadın Ve Erkekte Cinsel Arzuyu Artırır. Bol Idrar Söktürür. Kekikle Karıştırılmış Bal Yenmesi Organizmayı Güçlendirir Ve Dengeye Kavuşturur.

Fesleğen: Kadınlarda Adetin Düzenli Ve Ağrısız Olmasını Sağlar. Hamile Kadınların Doğumunu Kolaylaştırır.

Civanpercemi: Adet Kanamaları Düzensizliklerinde çayının Içilmesi Iyi Gelir, Yumurtalık Iltihaplanmalarında Oturma Banyoları Alınır. Dölyatağı Kaymasında, Miyomların Giderilmesinde De Oturma Banyoları Başarı Ile Kullanılır.

Arslanpençesi: Adetgörme Düzensizlikleri, Rahim Akıntısı, Rahim şikayetleri, Menapoz çağında Etkilidir. Düşük Yapmaya Yatkın Kadınlarda Bebeğin Rahimdeki Durumunu Güçlendirir.

Soğan: Taze ve kurusu ikisi de çiğ olarak yendiğinde vücut için çok faydalıdır. Vücutta bütün hormonları çalıştırır.

Sarımsak: Bütün salgı bezlerini çalıştırır. Hormonların çalışmasını düzenler. Vücutta dezenfektan olarak görev yapar mikropları öldürür. Düzenli çiğ olarak yendiğinde büyük faydası vardır.

Lahana: Başta E vitamini olmak üzere tam bir vitamin deposudur. Ne kadar çiğ yenirse o kadar etkili olur.

Havuç: Hanımlarda adetin düzenli olmasını sağlar. Vücudun direncini artırır.

Tere: Bol demir ihtiva eder. Vücudu dezenfekte eder. İçeriğinde C vitamini ve mineraller vardır. Vücudun direncini artırır. Hormonları çok çalıştırır.

Armut: Tüm salgı bezlerini çalıştıran çok özel bir meyvedir.

Greyfurt: Tüm salgı bezlerini çalıştırır. Bol C vitamini ihtiva eder zayıflatır.

Hurma: Fosfor, kalsiyum, demir ve magnezyum ihtiva eder. Vücut direncini artırır.

Mercimek: Bol miktarda B vitamini fosfor ve demir ihtiva eder. Vücudu kuvvetlendirir. Depresyonu önler bol kan yapar. Hamilelerde çocuğun anne karnında güçlü ve sağlıklı olmasını sağlar.

Nohut ve Kuru Fasulye: Bol bol vitamin ve protein ihtiva ederler ve vücudun direncini artırırlar.

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.15 gün sabah akşam için arkadaşlar kadın hastalıklarına çok iyi geliyor...ben denedim farkı gördüm.ayrıca bu kürü yaparken farketti cildim ışıl ışıl oldu gerçekten.

Son düzenleme:
Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü ile kolay hamilelik formülü:

Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz. bence herşey bitkilerde denemekte yarar var.

Son düzenleme:
selam kızlar, nabersiniz? bu hafta sonuna kadar çok rahattım aklıma bile gelmiyordu. nasılsa ilk aşılamada olduğu gibi bir hafta sonra regl olurum diye düşünüyordum. ama olmadı! olmayınca benim aklımda tüm gün acabalar mesaisi yapmaya başladı. bu arada gögüsler şişti, çok acıyor, kasık ve bel ağrısı da ilave olarak var ama çok şiddetli değil. bugün bide mide bulantısı ile kalktım. bide cırcır hepsi ortaya karışık bir haldeyim yani. ama hamilelik ihtimalini düşük görüyorum çünkü morfoloji %1. bu oranla aşılama şansı en fazla %10 deniyor. bu arada 29 mayıs da 2. aşılama yapılmıştı. siz de belirti ya da şikayet var mı?

istememek elde degilki canim ya.
ben 4 yildir evliyim ve 3 yildir bebek icin ugrasiyoruz.
2 kez gebe kaldim, 1. kalp atisi olmadigi icin kurtjala aldilar 2. kimyasal gebelik cikti
hamile kalmak icin bukadar ugrasacagimi hic dusunmemistim!!!
biliyorum bizim de zamanimiz gelecek ama artik sabredemiyorum her ay regl oldugumda depresyona giriyorum, ilk asilamamda cok umutluydum icimde cok iyi bi his vardi ama yine negatif yine negatif....etrafimdaki hamislerde dahada kotu yapiyor beni.
Surekli hamileliklerinden bahsetmeleri bana agir geliyo ufffffff ne yapacagimi sasirdim kizlar

%10 bıle olsa buda bır ıhtımaldır. hayırlı sonuclar alırsın ınsallah.bende sadeece kasık agrısı ve halsızlık var. oda sanırım ılaclardan. belırtı oldugunu düşünmüyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…