amin cnm senn sonuca kaç gün kaldıhep unutuyorum
Dikkatini çekiyorsa köyde yaşayan insanlarda bu tip problemler min. düzeyde görülüyor.
Eşimin köyünden bir tanıdıklarıyla aynı zamanda evlendik 3. çocuğuna hamile. :26:
Köyde 1 yıllık evli olup hamile olmayan yok gibi.
Yediklerimiz,içtiklerimiz,soluduğumuz hava,stres faktörü,ilaçlar vs. vs. neden çok. . .
haklısın cnm ...ben çıkmak zorundayım sonra görüşürüz:79:
toplangel iyi ki bu konuyu açmışsın ben de adet dönemimi bekliyorum aşılama için hergün takip ediyorum sizleri bişeyler öğreniyorum çok iyi oldu.
İyi akşamlar.
Görüşmek üzere.
Bir melek taşıyıcısı adayı olarak dikkat et kendine.
toplangel iyi ki bu konuyu açmışsın ben de adet dönemimi bekliyorum aşılama için hergün takip ediyorum sizleri bişeyler öğreniyorum çok iyi oldu.
Toplangel avatarındaki kuzucuğa bayıldım.
cnm çok iyi anlıyorum seni...benimde ilk aşılamadı sonuç cuma Allah izin verirse..biz çok istediğimiz için olmuyor zatenkafamıza çok takıyoruz...valla gecem gündüzüm birbirine karıştı benim..ünv.bitirdim çocuğum olsun onu büyüteyim çalışmayayım dedim 1 senedir her ay hüsrana uğruyorum.
selam kızlar, nabersiniz? bu hafta sonuna kadar çok rahattım aklıma bile gelmiyordu. nasılsa ilk aşılamada olduğu gibi bir hafta sonra regl olurum diye düşünüyordum. ama olmadı! olmayınca benim aklımda tüm gün acabalar mesaisi yapmaya başladı. bu arada gögüsler şişti, çok acıyor, kasık ve bel ağrısı da ilave olarak var ama çok şiddetli değil. bugün bide mide bulantısı ile kalktım. bide cırcır hepsi ortaya karışık bir haldeyim yani. ama hamilelik ihtimalini düşük görüyorum çünkü morfoloji %1. bu oranla aşılama şansı en fazla %10 deniyor. bu arada 29 mayıs da 2. aşılama yapılmıştı. siz de belirti ya da şikayet var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?