Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben aşılama yaptım tutmadı ama kanamam bir türlü kesilmiyor bayramın birinci gününden beri siyah kanamam var ne yapacam bilmiyorum bilgisi olan varmı bıktım dr a gitmekten

Arkadaşlar, herkese merhaba..beni hatırlatsınız umarım ben de 2. aşılama heyecanımı sizlerle birlikte burada paylaşmıştım. Ama sonuç negatif çıkmıştı...ama bayram tatilinde öğrendim ki 5 haftalık hamileyim..aşılamanın ardından 2. ayda hamile kaldım..Sizlere de umut olabilmek için hemen paylaşmak istedim...Allah isteyen herkese nasip etsin..

tebrik ediyorum çok sevindim.bak umutlarımızı hiç yitirmezsek bir gün bu güzel haberleri herkes alacak. :) allah nazardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

sevgiler

arkadaşlar ben aşılama yaptım tutmadı ama kanamam bir türlü kesilmiyor bayramın birinci gününden beri siyah kanamam var ne yapacam bilmiyorum bilgisi olan varmı bıktım dr a gitmekten

merhaba,

kaç gün oldu aşılaman olalı ?aşılama sonrası lekelenme olabilir demişlerdi ama ben de olmamıştı. 1 haftadan fazlaysa doktora gitmende fayda olabilir.umudunu yitirme umarım hersey yolunda gider.

süpeeerrrrrrr aşılamadan sonra kendi kendine hamile kalan 3. kişi oldun ya çok mutlu oldum senin adına tebrikler allah tamamına erdirsin

tebrik ediyorum çok sevindim.bak umutlarımızı hiç yitirmezsek bir gün bu güzel haberleri herkes alacak. :) allah nazardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

sevgiler

çook teşekkür ederim canım..Darısı isteyen herkesin başına..dualarım sizlerle..

süpeeerrrrrrr aşılamadan sonra kendi kendine hamile kalan 3. kişi oldun ya çok mutlu oldum senin adına tebrikler allah tamamına erdirsin

Canım çook teşekkür ederim...Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...Bir de kalp atışlarını duysam tam olacak ama daha 5 gün var...

duyarsın canım inşallah bizde perşembe gidicez bakalım nasıl olmuş ufaklık o kontrol zamanını beklemek çok zor o 1ay bitmiyo bi türlü

duyarsın canım inşallah bizde perşembe gidicez bakalım nasıl olmuş ufaklık o kontrol zamanını beklemek çok zor o 1ay bitmiyo bi türlü

inşallah canım Cuma akşamı çağırdı doktor kalp atışları için, keseyi gördük çok şükür...haklısın canım sürekli görmek istiyor insan ...

ayyyy çok sevindim cnm

allah tamamına erdirsin

ben de aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlardanım:) çok sevindim canım allah tamamına erdirsin.

Merhabalar arkadaşlar Allahıma şükürler olsun ki 7. haftamın içindeyim. Kesemi kalp atışını gördük. Bu arada herkezin geçmiş bayramını kutlarım. Nice bayramlaraaaa yeni hamişlerimiz de tebrik ediyorummm Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı bir bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Çocuk bekleyen kardeşlerime de Rabbim en kısa zamanda evlat sahibi etsin. Dolsun taşsın kucaklarınız inşallah dualarım sizinle kocamannnn öptüm..

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz / OĞLUŞUMUZ yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Maria73 (1 aşılama yapıldı) 2 ağustos 1.tüp bebek yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Nur_nurca (1.asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Emsal (2.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

lkrszn (1.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Casper16 (1.asilama) 15 ağustos aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Piano (1.asilama) 17 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Tubi43 (2.asilama) 19 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Blny72 (2.asilama) 25 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Madeleiness (1. asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aise2412 (? asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Selina23 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Esrdlgr (2.asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (2. asilama) 2 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Vizontele (3. asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sem26 (1.asilama) 6 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Duru76 (1.asilama) 15 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah...

Not: Kızlar ekleme / düzeltme yapmak isteyenler,direkt bu mesajın sağ alt köşesindeki "Alıntı ile Cevapla"butonunu tıklarayarak,mesajın en başındaki
bölümünü ve mesajın en sonundaki [/QUOTE ] bölümünü silerek,ekleme / düzeltmelerini yapabilirler.

Canım tebrik ederim,cok sevindim.

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

amin cnm inş güzel bir hamilelik geçirirsin...
darısı tüm arkadaşlarımıza...

ben de aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlardanım:) çok sevindim canım allah tamamına erdirsin.

Canım tebrik ederim,cok sevindim.

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Hepinize çook teşekkür ederim arkadaşlar..Allah isteyen herkese nasip etsin...Hamile arkadaşlar için de Allah tamamına erdirsin...Aşılama yaptırıp negatif sonuç alan arkadaşlar üzülmesinler, aşılama sonrası 2 ay hala şansınız var çünkü aldığımız ilaçların etkisi 72 gün sürüyor..Ben 2 yıldır bebek isteyip sebepsiz yere hamile kalamayanlardandım. Herşeyin bir vakti zamanı varmış, Ramazan bereketi diyelim..Çok içten dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin...

selam kızlar. ikinci asilamamı dun oldum sonucum 18 eylülde.. temmuz hepimiz icin kotu gecmisti sanirim 1 hamis cikarabildik, ama agustosta cok kisinin yuzu gulmus tebrik ederim. insallah eylul de agustos gibi yuzumuzu guldurur bereketli olur

Hayırlı olsun canım, inşallah pozitif sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…