Canım çok çok tebrik ederiimmm..
İnşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder.
Amman nazar değmesinnnn
Canım çok çok tebrik ederiimmm..
İnşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder.
Amman nazar değmesinnnn
Arkadaşlar, herkese merhaba..beni hatırlatsınız umarım ben de 2. aşılama heyecanımı sizlerle birlikte burada paylaşmıştım. Ama sonuç negatif çıkmıştı...ama bayram tatilinde öğrendim ki 5 haftalık hamileyim..aşılamanın ardından 2. ayda hamile kaldım..Sizlere de umut olabilmek için hemen paylaşmak istedim...Allah isteyen herkese nasip etsin..
arkadaşlar ben aşılama yaptım tutmadı ama kanamam bir türlü kesilmiyor bayramın birinci gününden beri siyah kanamam var ne yapacam bilmiyorum bilgisi olan varmı bıktım dr a gitmekten
Arkadaşlar, herkese merhaba..beni hatırlatsınız umarım ben de 2. aşılama heyecanımı sizlerle birlikte burada paylaşmıştım. Ama sonuç negatif çıkmıştı...ama bayram tatilinde öğrendim ki 5 haftalık hamileyim..aşılamanın ardından 2. ayda hamile kaldım..Sizlere de umut olabilmek için hemen paylaşmak istedim...Allah isteyen herkese nasip etsin..
tebrik ediyorum çok sevindim.bak umutlarımızı hiç yitirmezsek bir gün bu güzel haberleri herkes alacak. :) allah nazardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
sevgiler
süpeeerrrrrrr aşılamadan sonra kendi kendine hamile kalan 3. kişi oldun ya çok mutlu oldum senin adına tebrikler allah tamamına erdirsin
çook teşekkür ederim canım..Darısı isteyen herkesin başına..dualarım sizlerle..
Canım çook teşekkür ederim...Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...Bir de kalp atışlarını duysam tam olacak ama daha 5 gün var...
duyarsın canım inşallah bizde perşembe gidicez bakalım nasıl olmuş ufaklık o kontrol zamanını beklemek çok zor o 1ay bitmiyo bi türlü
ayyyy çok sevindim cnm
allah tamamına erdirsin
çoook teşekkür ederiz teyzesi, senin oğluşunla arkadaş olurlar artık
bölümünü ve mesajın en sonundaki [/QUOTE ] bölümünü silerek,ekleme / düzeltmelerini yapabilirler.
amin cnm inş güzel bir hamilelik geçirirsin...
darısı tüm arkadaşlarımıza...
ben de aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlardanım:) çok sevindim canım allah tamamına erdirsin.
Canım tebrik ederim,cok sevindim.
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
selam kızlar. ikinci asilamamı dun oldum sonucum 18 eylülde.. temmuz hepimiz icin kotu gecmisti sanirim 1 hamis cikarabildik, ama agustosta cok kisinin yuzu gulmus tebrik ederim. insallah eylul de agustos gibi yuzumuzu guldurur bereketli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?