canım benimde aşılamamın ilk gününden itibaren özellikle göğüs uclarım acımaya başladı.daha sonraki günlerde de giderek dolgunlaştı.hamileyim şu anda ben umarım sen de öylesindir.inşallah günlerin su gibi geçer hayırlı haberlerini alırız.
Evet sabah idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm ve hemen kan testine gittim ve sonuç 1820 çıktı.
Hamileyimmmmmm
Aşılamadan sonraki ay tam da kafamdan atmışken inanamıyorummmmmm
Allahım bu güzel ayda çok güzel bir haber aldım
Evet sabah idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm ve hemen kan testine gittim ve sonuç 1820 çıktı.
Hamileyimmmmmm
Allah tamamına erdirsin...
hayırlı olsun...
Rabbim sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inş....
çok sevindim senin adına. gözyaşlarımı tutamadım valla. benimde 2 aşılamamda hüsranlla sonuçlandı bende attım kafamdan artık hatta 2011 yılında hiçbir tedavi yöntemi denemeyeceğim. hatta bu yıl içerisinde düşünmeyecem bile. Allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah.....
maşallah cnm hayırlı olsun...
haydaaaaaaaa
bölümünü ve mesajın en sonundaki [/QUOTE ] bölümünü silerek,ekleme / düzeltmelerini yapabilirler.
merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.
banada 1 agustos transfer yapildi 11 de evde test yaptim ve 2 cizgiyi gördum 16 da kan degerim 1011 cikti
simdi saliya kadar beklemek zorundayim arkadaslar benim internetten yaptigim hesaba göre 5-2 gunluk hamileyim
sizce ikiz olabilirmi kalp atislaarini sali gunu görebilirmiyim.ALLAHIM hamile olan arkadaslarin hamileligin devamini erdirsin saglikla kucaklarin almayada nasip etsin tabii ki benimde AMINNNNNNNNN
merhaba arkadaşlar,
ben de bugün 2. aşılamayı yaptırdım...
15 günlük zor bekleyişi sizlerle geçiricem...
veeeee sonucumu aldım ... gerçekten de ramazan bereketideğerim 309..... hamileyimmmmmmm... doktorum salı gunu çağırdı... umarım herşey yolunda gider... şu mubarek gunun mubarek saatlerınde herkes için dua ediyorum... hamile olanlar sağ salım bebeğine kavuşsun... olmayanlarda en kısa zamanda alsın bu guzel haberi
Hamileyimmmmmm
ne muylu, ne güzel bi haber. çok tebrik ederim..darısı hiç çift çizgiyi göremeyen tüm herkesin başına
kesemiz daha çok küçük ve kist var 5e 7 cm... doktor kendini yorma bol bol yat dedi... bakalım hayırlısı... cuma tekrar gidicem... diğer hamile arkadaşlar siz de durum ne:97:
evet canım ben de inanamıyorum hala hamile olduğuma.. ama değişiklikler kendini iyiden iyiye hissettirmeye başaldı... ben de genelde yatıyorum... bakalım cuma neler söyleyecek doktor...ama umutluyum sağ salim kucağımıza alıcaz bebişleri... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
sonuç bekleyen arkadaşlar hepinizin de gönlüne göre olsun herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?