Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cevabın için çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur senin için de çok sevindim umarım hep yolunda gider.Gebeliğinin tadını çıkar :) Kaçıncı haftadasın?

çok sevindim senin adına. gözyaşlarımı tutamadım valla. benimde 2 aşılamamda hüsranlla sonuçlandı bende attım kafamdan artık hatta 2011 yılında hiçbir tedavi yöntemi denemeyeceğim. hatta bu yıl içerisinde düşünmeyecem bile. Allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah.....

Allah tamamına erdirsin...

hayırlı olsun...

Rabbim sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inş....

maşallah cnm hayırlı olsun...

haydaaaaaaaa

beraaksuuu, tk38tk ve dordu çook teeşekkür ederim sizlere

dordu, inşallah senin meleğin de bir an önce gelir, ben eminim onlar gelecekleri zamanı biiliyorla

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz / OĞLUŞUMUZ yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını
diliyoruz.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Nur_nurca (1.asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Emsal (2.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

lkrszn (1.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Maria73 (1 aşılama yapıldı) 2 ağustos 1.tüp bebek yapıldı. SONUÇ?

Casper16 (1.asilama) 15 ağustos aşılama yapıldı.SONUÇ?

Duru76 (1.asilama) 15 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Piano (1.asilama) 17 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Tubi43 (2.asilama) 19 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Madeleiness (1. asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aise2412 (? asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Selina23 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Blny72(1.asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Esrdlgr (2.asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (2. asilama) 2 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Vizontele (3. asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sem26 (1.asilama) 6 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah...

Not: Kızlar ekleme / düzeltme yapmak isteyenler,direkt bu mesajın sağ alt köşesindeki "Alıntı ile Cevapla"butonunu tıklarayarak,mesajın en başındaki
bölümünü ve mesajın en sonundaki [/QUOTE ] bölümünü silerek,ekleme / düzeltmelerini yapabilirler.

Son düzenleme:
Emsal & lkrszn & Nur_nurca & Bianka tebrik ederim.

Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallah.

merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.
banada 1 agustos transfer yapildi 11 de evde test yaptim ve 2 cizgiyi gördum 16 da kan degerim 1011 cikti
simdi saliya kadar beklemek zorundayim arkadaslar benim internetten yaptigim hesaba göre 5-2 gunluk hamileyim
sizce ikiz olabilirmi kalp atislaarini sali gunu görebilirmiyim.ALLAHIM hamile olan arkadaslarin hamileligin devamini erdirsin saglikla kucaklarin almayada nasip etsin tabii ki benimde AMINNNNNNNNN

Tebr,k ed,yorum ve çok güzel bir gebelik dönemin olmasını diliyorum.İğneden sonra neler hissetin yazarmısın?Sevgiler...

hamile arkadaşların hepisini tebrik ediyorum maşallah bu ay aramızda çok hamile var buna ramazan bereketi denir galiba ALLAH kucağınızada almayı nasip atsin....

gözün aydın, çok sevindim senin için

ne muylu, ne güzel bi haber. çok tebrik ederim..darısı hiç çift çizgiyi göremeyen tüm herkesin başına

kesemiz daha çok küçük ve kist var 5e 7 cm... doktor kendini yorma bol bol yat dedi... bakalım hayırlısı... cuma tekrar gidicem... diğer hamile arkadaşlar siz de durum ne:97:

kesemiz daha çok küçük ve kist var 5e 7 cm... doktor kendini yorma bol bol yat dedi... bakalım hayırlısı... cuma tekrar gidicem... diğer hamile arkadaşlar siz de durum ne:97:

mrb canım bende seni merak ediyordum.Ben genelde yatıyorum doktorum öyle söylemişti.Cuma günü benimde kontrolüm var bakalım ne diyecek.Şuan için hiç sıkıntım yok çok şükür.Hala inanamıyorum hamile olduğuma.Bir de bazen endişeleniyorum ilk hamileliğim gibi olurda bebeğimi kaybedersem diye.sağlıkla bir kucağımıza alsak şu bebişleri Allah yardımcımız olsun inşallah

evet canım ben de inanamıyorum hala hamile olduğuma.. ama değişiklikler kendini iyiden iyiye hissettirmeye başaldı... ben de genelde yatıyorum... bakalım cuma neler söyleyecek doktor...ama umutluyum sağ salim kucağımıza alıcaz bebişleri... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
sonuç bekleyen arkadaşlar hepinizin de gönlüne göre olsun herşey

Bence artık hep güzel hayaller kurun oyunlar oynadığınızı falan düşünün ki mutlu huzurlu tadını çıkarın gebeliğinizin benin 7.günüm 10.gün test yapmayı düşünüyorum yoksa çatlayabilirim meraktan....Sevgiler...

Merhaba arkadaşlar,

Size bişey sorucam aşılama en fazla kaç defa yapılıyor.Aranızda 6-7defa aşılama yapılan arkadaşlar var mı? Veya 6.7 .aşılamada hamile kalan varmı veya duydunuz mu? Benim doktorum ilk 3 ay kolomen tedavisiyle aşılama yaptı ama olmadı bu ayda menegona başladık sonuç bekliyoruz.Allahım inşallah hepimizin gönlüne göre verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…