Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım,allahım hayırlı etsin tamamına erdirsin inş.darısıda bizlere inş.benim test günüm yarın ama umdum yok,adet olmadım dün ama ilaçlardan sanırım crinine jel progesteron hormonu yani vajinaya uygulanıyor,sanrım o yüzden adet olamadım hiç şaşmazdı adetim normalde,hiç belirtim kalmadı göğüslerimin şişi bile gitti,moralim bozuk ama nasip elimizde olsa keşke,rabbim hayırlısını versin...

kaç yıllık evliydin cnm

Allah'immm nolur arkadaslarimin yuzunu guldur (benimde yuzumu guldur insaALLAH)

Bende cuma gunu ilk asilamami yaptirdim sabirsizlikla bekliyorum ve bir yandanda cok korkuyorum ne kadar cok asilama deneyipde sonu husran olan varmis... Asilamadan sonra sag kasigimda iki gun boyunca hafif agrilar girdi bilmiyorum neye delalet oldugunu ama umutluyum... 30 eylulde sonucu alacagim insaALLAH hamileyimdir...

Tebrik ederim cnm, hayirli olsun insaALAH sag saglik kucagina almak nasip olur... Cok sevindim gercekten!

amin canım ümidini kaybetme bende çok üzülmüştüm aşılamanın tutmadığına ve asla 3. aşılamayı yaptırmayacağım demiştim biraz ara vermek istedim aşılamadan sonra normal yolla oldu tutmadıysa hiç üzülme hep bebeğinin olacağını düşün belli olmuyor göğüs şişliğine falan aldanma ben düne kadar lavaboya ped le giriyodum öyle adet sancısı çektim yani yanıltıcı olabilir senin kaçıncı aşılaman

kaç yıllık evliydin cnm

6. yıla geçen ay girdik canım ilk yıl iki tane düşüğüm oldu sonra olmadı gitmediğim doktor denemediğim kür kalmadı. rabbim hepinize tattırsın bu duyguyu hiç ummuyordum hamile olacağımı hala şoktayım yarın doktora gideceğim bakalım ne söyleyecek

çok teşekkür ederim canımmm, amin inşallah bende sizler için gece dua ettim uyku tutmadı sende güzel sonuçlar alırsın inşallah sen hiçbirşeyden korkma kafana bişey takma iyi düşün iyi olsun güzel haberlerini bekliyorum

cnm hayırlı olsun benimde ilk aşılamam tutmuştu..

rabbim herkese nasip etsin inşallah.

arkadaslar oncelıkle merhaba bende dun asılama oldum ama asırı kasık agrımm var sızce normalmı yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler:)

amin esra allah bizim yüzümüzüde güldürür mü acaba

Guldurur cnm insaALLAH biz pes etmeden yikilmadan yolumuza devam edelim insaALLAH!

Bizlerde alacagiz kucagimiza bebeklerimizi insaALLAH ben umutluyum 2012 bizim yilimiz olucak ins

Rica ederim, dualarin icin asil ben tsk ederim... InsaALLAH olumlu cevap veriri bu ayinn 30 bi gelseeeeeeeeeee hayirlisiyla.
Kafama birsey takmamaya calisiyorum yilmadanda yoluma devam ediyorum hep olumlu dusunmeye zorluyorum kendimi hayirlisi olsun yaa elimden geeni yapiyorum gerisini Rabbime birakiyorum O isterse verir! hayirli bir evlat versin insaALLAH hepimize

deryacım bu ay tutunsun bebeişin banada yaz ama özeldende olsa nerde yaptırdın sorun neydi yazsana

inşallah canım hepizin ki tutunur. özelden yazamıyorum mesaj sayım yeterli değil .sorunum sol tüp tıkalı ve rahim geriye dönük .6 ay klomen kullandım yumurta takibi yapıldı olmadı daha sonra rahim filmi ve 1. aşılama ilk aşılamam rastgele özensiz yapıldı araştırmada doç takip etti daha sonra özele yönlendirdi özelde asla gitmeyeceğim bir doktor yaptı onu da doç. ayarlamış.çok ağrı duydum ve kanamam oldu. daha sonra doktorumuzu değiştirdik bu bizim 6. doktorumuz bu arada bu doktorumuzdan çok memmnunum gonol f adlı iğnelerle 2. aşılaya sağ taraftan yumurta geliştirerek yaptı bu iğneyi 2 ay kullandım bir önceki ay yumurtalar soldan gelişmişti ve aşılayı yapmadı 1 ay ara verdikten sonra 2 gün önce aşılamamı yaptı bu arada ne ağrı ne kan o yüzden doktor çok önemli canım.işte böyle gerisi Allahın takdiri Rabbim OL DERSE OLACAK.

sen de problem ne?

aminnnnn inşalllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

arkadaslar oncelıkle merhaba bende dun asılama oldum ama asırı kasık agrımm var sızce normalmı yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler:)

Fadimecigim bende cuma gunu asilama yaptirdim ve asilamadan sonra bir iki damla kan geldi tabi dramatize etmedim cunku normal gibime geldi insaALLAHda oyledir

Ve ayni senin gibi kasik agrim oldu iki gun boyunca hatta bu ay sag tarafimdaydi yumurta sag tarafim nasil agriyordu anlatamam! acaba psikolojikman oyle olmasini istedigim icin mi agri hissettim yoksa dollenme mi oldu yada kotu birsey mi oldu bilmiyorum :44:

Hanimlarrr asilama yapanlar lutfen yardimci olunnnnnnnnnnnnn

tskler

TEBRİKLERRHAYIRLI OLSUN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
senin problemin neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…