slmm canlarımm bu gün sabah idrar dan baktım çift çizgiyi gördüm inanamadım tekrar test aldım yaptım 2. çizgiyide gördüm ALLAHa şükürler olsun testlere güvenemedim akşam 7 de kadın doğum hastanesine gittim kan tahlili verdim ve sonucu aldım buraya koştum sonucum beta 2365 hamileyimmmmrabbim isteyen herkese versin hemde aşılamadan sonraki ay doğal yolla oldu ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlar :2:
slm canlarım bugün sabah 2 defa idrar testi yaptım ikisindede çift çizgiyi gördüm ALLAHa şükürler olsun emin olamadım akşam 7 de doğum hastanesine gittim kan tahlili verdim yeni sonucu alıp hemen buraya geldim müjdeli haber vermek istedim beta 2365 yani hamileyimmmmmhemde doğal yollla rabbim olmayan herkese versin
arkadaşlar bebeğimşn cinsiyeti erkek değil kızmış....
Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Aise2412 (? asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Selina23 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Esrdlgr (2.asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dordu (2. asilama) 2 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Vizontele (3. asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sem26 (1.asilama) 6 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Duru76 (1.asilama) 15 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
slm canlarım bugün sabah 2 defa idrar testi yaptım ikisindede çift çizgiyi gördüm ALLAHa şükürler olsun emin olamadım akşam 7 de doğum hastanesine gittim kan tahlili verdim yeni sonucu alıp hemen buraya geldim müjdeli haber vermek istedim beta 2365 yani hamileyimmmmm hemde doğal yollla rabbim olmayan herkese versin
canım,allahım hayırlı etsin tamamına erdirsin inş.darısıda bizlere inş.benim test günüm yarın ama umdum yok,adet olmadım dün ama ilaçlardan sanırım crinine jel progesteron hormonu yani vajinaya uygulanıyor,sanrım o yüzden adet olamadım hiç şaşmazdı adetim normalde,hiç belirtim kalmadı göğüslerimin şişi bile gitti,moralim bozuk ama nasip elimizde olsa keşke,rabbim hayırlısını versin...
kaç yıllık evliydin cnm
amin esra allah bizim yüzümüzüde güldürür mü acaba
Allah'immm nolur arkadaslarimin yuzunu guldur (benimde yuzumu guldur insaALLAH)
Bende cuma gunu ilk asilamami yaptirdim sabirsizlikla bekliyorum ve bir yandanda cok korkuyorum ne kadar cok asilama deneyipde sonu husran olan varmis... Asilamadan sonra sag kasigimda iki gun boyunca hafif agrilar girdi bilmiyorum neye delalet oldugunu ama umutluyum... 30 eylulde sonucu alacagim insaALLAH hamileyimdir...
Tebrik ederim cnm, hayirli olsun insaALAH sag saglik kucagina almak nasip olur... Cok sevindim gercekten!
doktor nasıl erkek zannetti kzı
çok teşekkür ederim canımmm, amin inşallah bende sizler için gece dua ettim uyku tutmadı sende güzel sonuçlar alırsın inşallah sen hiçbirşeyden korkma kafana bişey takma iyi düşün iyi olsun güzel haberlerini bekliyorum
amin esra allah bizim yüzümüzüde güldürür mü acaba
çok teşekkür ederim canımmm, amin inşallah bende sizler için gece dua ettim uyku tutmadı sende güzel sonuçlar alırsın inşallah sen hiçbirşeyden korkma kafana bişey takma iyi düşün iyi olsun güzel haberlerini bekliyorum
deryacım bu ay tutunsun bebeişin banada yaz ama özeldende olsanerde yaptırdın sorun neydi yazsana
cnm hayırlı olsun benimde ilk aşılamam tutmuştu..
rabbim herkese nasip etsin inşallah.
bu topige bunu yazacagimi hic ummazdim ama dun sonuc aldim hamileyim kizlllaaar:)))
Guldurur cnm insaALLAH biz pes etmeden yikilmadan yolumuza devam edelim insaALLAH!
Bizlerde alacagiz kucagimiza bebeklerimizi insaALLAH ben umutluyum 2012 bizim yilimiz olucak ins
Rica ederim, dualarin icin asil ben tsk ederim... InsaALLAH olumlu cevap veriri bu ayinn 30 bi gelseeeeeeeeeee hayirlisiyla.
Kafama birsey takmamaya calisiyorum yilmadanda yoluma devam ediyorum hep olumlu dusunmeye zorluyorum kendimi hayirlisi olsun yaa elimden geeni yapiyorum gerisini Rabbime birakiyorum O isterse verir! hayirli bir evlat versin insaALLAH hepimize
arkadaslar oncelıkle merhaba bende dun asılama oldum ama asırı kasık agrımm var sızce normalmı yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler:)
slm canlarım bugün sabah 2 defa idrar testi yaptım ikisindede çift çizgiyi gördüm ALLAHa şükürler olsun emin olamadım akşam 7 de doğum hastanesine gittim kan tahlili verdim yeni sonucu alıp hemen buraya geldim müjdeli haber vermek istedim beta 2365 yani hamileyimmmmmhemde doğal yollla rabbim olmayan herkese versin
bu topige bunu yazacagimi hic ummazdim ama dun sonuc aldim hamileyim kizlllaaar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?