kızlar ben de 2. aşılama için start verdim. iğne vuruluyorum suan daha adetin 8.günündeyim. dün yumurtalarım 11.5 ve 7.mm büyüklüğündeydi. doktor bu sureçte ilişki yasak dedi. size de böyle bir yasak koydular mı
öncelikle hayırlı olsun canım...
inşallah aşılaman tutar...
aşılamadan önce cinsel perhiz veriliyo evet...
sperm kalitesini yükseltmek için fln...
selam kızlar benimde ilk aşılamam bugün 10. günüm...
beklemedeyim bende...
allah hepimizin bebeklerini versin inşallah..
kızlar ben de 2. aşılama için start verdim. iğne vuruluyorum suan daha adetin 8.günündeyim. dün yumurtalarım 11.5 ve 7.mm büyüklüğündeydi. doktor bu sureçte ilişki yasak dedi. size de böyle bir yasak koydular mı
oncelıkle merhaba arkadasım..ben ayın 11 ınde asılama oldum ve doktor sonrası 2 gun ılıskı onerdı bıze yanı 12 ve 13 gun tarıhlerınde..ve 3gun cınsel perhız vermıstı,3gun normal bı rakam perhız ıcın fazlasıda azıda lehınıze,ıdeal anlıcanız..guzel haberlerını alırız ısallah...selam kızlar bende cuma günü aşılama yaptırdım. doktor bişey demedi ilişki yasakmı denesekmi acaba size doktorunuz bişey dedimi? birde eşiniz kaç gün perhizle sperm verdi biz 3. günde verdik az geldi bana
kızlar adetime 5 gün kaldı ayın 17sinden beri akıntım var çok çok değil ara ara geliyor ama hissediyorum o derece.
gögüslerim falan çok şişti sızlıyolarda gerçi adet zamanıda öyle oluyor offff çok heyecanlıyım salı günü dra gideceğim kan tahlili yaptırcam korkuyorumda yine negatifi görmek istemiyorum ya.
oncelıkle merhaba arkadasım..ben ayın 11 ınde asılama oldum ve doktor sonrası 2 gun ılıskı onerdı bıze yanı 12 ve 13 gun tarıhlerınde..ve 3gun cınsel perhız vermıstı,3gun normal bı rakam perhız ıcın fazlasıda azıda lehınıze,ıdeal anlıcanız..guzel haberlerını alırız ısallah...
canım meraba,sanırım sende 11 gıbı oldun asılamanı,cunkı benımde adetıme 5 gun var,sormak ıstedım erkenmı yapıyorsun test yoksa gunundemı..bende 5 gun nasıl bekleyecegımı dusundugum ıcın,ısallah pozıtıfsındır...
teşekkür cevabın için eşim yapmayalım diyo bişey olur falan diye onun için sormak istedim birde perhiz iki buçuk gün falandı üçüncü günü dolduramadık ondan endişelendim neyse inşallah herkzden güzel haberler alırız
en az 3 enfazla 5 gunii dileklerin için saol canım. yanlız kafama takılan şu: aşılama için eşten sperm alınıyor ya onu 4 günlük perhizle almıyorlar mı.
öncelikle hayırlı olsun canım...
inşallah aşılaman tutar...
aşılamadan önce cinsel perhiz veriliyo evet...
sperm kalitesini yükseltmek için fln...
arkadaşlar çarşamba günü kan testi yaptık 1,84 çıktı
doktor birkaç gün sonra tekrarlayın dedi.
bugün 13. gün daha adet olmadım yarın tekrar teste gideceğiz
ama olsa çıkardı diyorum hiiiç umudum yokkkk
aa cok ıı canım erken değil bnce tebrıkler sağlıkla kucGINA AL İNŞŞarkadaşlar,
bugün test sonucumu aldım.14. gün bhcg 338,6.
sevinmek için erken mi bilmiyorum.2 gün sonra yeniden test yapılacak.
BENIM AŞILAMDAN berı karnım kasıklarım agrıyor kızlar geçmedı bı turlu.adet olckmısm gıbı agrı.oyuzden tam umıtlenemıyorum cuma gunu test gunum benımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?