Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben de 2. aşılama için start verdim. iğne vuruluyorum suan daha adetin 8.günündeyim. dün yumurtalarım 11.5 ve 7.mm büyüklüğündeydi. doktor bu sureçte ilişki yasak dedi. size de böyle bir yasak koydular mı

öncelikle hayırlı olsun canım...
inşallah aşılaman tutar...
aşılamadan önce cinsel perhiz veriliyo evet...
sperm kalitesini yükseltmek için fln...

öncelikle hayırlı olsun canım...
inşallah aşılaman tutar...
aşılamadan önce cinsel perhiz veriliyo evet...
sperm kalitesini yükseltmek için fln...

ii dileklerin için saol canım. yanlız kafama takılan şu: aşılama için eşten sperm alınıyor ya onu 4 günlük perhizle almıyorlar mı.

evet ca<nım benım tedavı surecınde aşıdan sonrada yasak bızım yanı 1ay yasak

selam kızlar bende cuma günü aşılama yaptırdım. doktor bişey demedi ilişki yasakmı denesekmi acaba size doktorunuz bişey dedimi? birde eşiniz kaç gün perhizle sperm verdi biz 3. günde verdik az geldi bana

kızlar adetime 5 gün kaldı ayın 17sinden beri akıntım var çok çok değil ara ara geliyor ama hissediyorum o derece.
gögüslerim falan çok şişti sızlıyolarda gerçi adet zamanıda öyle oluyor offff çok heyecanlıyım salı günü dra gideceğim kan tahlili yaptırcam korkuyorumda yine negatifi görmek istemiyorum ya.

selam kızlar bende cuma günü aşılama yaptırdım. doktor bişey demedi ilişki yasakmı denesekmi acaba size doktorunuz bişey dedimi? birde eşiniz kaç gün perhizle sperm verdi biz 3. günde verdik az geldi bana
oncelıkle merhaba arkadasım..ben ayın 11 ınde asılama oldum ve doktor sonrası 2 gun ılıskı onerdı bıze yanı 12 ve 13 gun tarıhlerınde..ve 3gun cınsel perhız vermıstı,3gun normal bı rakam perhız ıcın fazlasıda azıda lehınıze,ıdeal anlıcanız..guzel haberlerını alırız ısallah...

canım meraba,sanırım sende 11 gıbı oldun asılamanı,cunkı benımde adetıme 5 gun var,sormak ıstedım erkenmı yapıyorsun test yoksa gunundemı..bende 5 gun nasıl bekleyecegımı dusundugum ıcın,ısallah pozıtıfsındır...

teşekkür cevabın için eşim yapmayalım diyo bişey olur falan diye onun için sormak istedim birde perhiz iki buçuk gün falandı üçüncü günü dolduramadık ondan endişelendim neyse inşallah herkzden güzel haberler alırız

ayın 12 sinde aşılama yaptırdım 25i adet günüm beklemek çok zor gerçekten salı günü dra gideceğim kan testi yaptırcam adetime 2 3 gün kala yaptırmış olacağım işte idrar testi yapmak istemiyorum bıktım tek çizgiden
kan testi doğru sonucu verir ya sevinirim yada üzüntüden kendimi 3 gün kapatırım bi odaya sonra tekrar toparlanıp tedaviye devam.
ama umarım güzel sonuçları alırız allah yardımcımız olsun.

doktorun sorun görmedıys esen sıkıntı yapma canım.perhız konusunda.
bence aşılamayla sans ayd 1 E DUSURULUYOR İLŞKI YAPILMALI.BIZIMDE DOKTORUMZ YASAK DEDI.BIZIMKIDE YAPMAYALIM DIYOR.YAPMADIK BIZDE.BENIMDE TEST GUNUM 25INDE.salı gunu gecse bı vakıt gecerde.10gun gect bıle

yumurtaların durumu cok ıı canım.böle gıderse haftaya aşılama olur.ilışkı bızde de yasaktı

canım umıdını kesmek ıstemem ama evt negatıf.benım ilk aşılamamda 8dı sonuc negatıftı.5ın altı negatıf.inş tets yanılmıstır canım bi mucıze olur mucizen senınle olur

arkadaşlar,

bugün test sonucumu aldım.14. gün bhcg 338,6.

sevinmek için erken mi bilmiyorum.2 gün sonra yeniden test yapılacak.

BENIM AŞILAMDAN berı karnım kasıklarım agrıyor kızlar geçmedı bı turlu.adet olckmısm gıbı agrı.oyuzden tam umıtlenemıyorum cuma gunu test gunum benımde

BENIM AŞILAMDAN berı karnım kasıklarım agrıyor kızlar geçmedı bı turlu.adet olckmısm gıbı agrı.oyuzden tam umıtlenemıyorum cuma gunu test gunum benımde

kkhh; cevabın için teşekkürler. umarım sen de pozitif sonuç alırsın.
benim ilk aşılama günü batmalarım oldu, onun dışında 10 gün boyunca hiç ağrım sızım olmadı. ta kiii 11. güne kadar.

11.ve 12. günde inanılmaz ağrım oldu, gece uykumdan uyandım, tüm gün kıvrandım rahat oturup kalkamadım.ve bugün sonucumu aldım, ama 2gün sonra ki test sonucumu görmeden sevinemem galiba.

önce ki sayfaları okuyamadım, senin kaçıncı aşılaman?

kızlar bende yarın dr a gidiyorum kan testi yaptırmaya yarın aşılamanın üzerinden 10 gün geçmiş olcak çatlatma iğnesin üzerindende 12 gün sanırım net bi değer alırım.
inş pozitifi görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…