kkhh; cevabın için teşekkürler. umarım sen de pozitif sonuç alırsın.
benim ilk aşılama günü batmalarım oldu, onun dışında 10 gün boyunca hiç ağrım sızım olmadı. ta kiii 11. güne kadar.
11.ve 12. günde inanılmaz ağrım oldu, gece uykumdan uyandım, tüm gün kıvrandım rahat oturup kalkamadım.ve bugün sonucumu aldım, ama 2gün sonra ki test sonucumu görmeden sevinemem galiba.
önce ki sayfaları okuyamadım, senin kaçıncı aşılaman?
kızlar bende yarın dr a gidiyorum kan testi yaptırmaya yarın aşılamanın üzerinden 10 gün geçmiş olcak çatlatma iğnesin üzerindende 12 gün sanırım net bi değer alırım.
inş pozitifi görürüm.
benım 3.aşılamam canım.batma oluyoır derken nasıl yanı.benım kasıklarım cok agrıyo suan
yumurtaların durumu cok ıı canım.böle gıderse haftaya aşılama olur.ilışkı bızde de yasaktı
benim de 4. aşılamamdı.
aşılamanın ilk günü karnıma iğneler batıyo gibi oldu.yani kramp yada sancı şeklinde değildi.
ama 11 ve 12. gün kasıklarımda sancı vardı.
ben tek çatlatma iğnesi oldum.
Hayırlı olsun Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin hamsilerin duaları kabul olurmuş bizim için de dua et
ayın 12 sinde aşılama yaptırdım 25i adet günüm beklemek çok zor gerçekten salı günü dra gideceğim kan testi yaptırcam adetime 2 3 gün kala yaptırmış olacağım işte idrar testi yapmak istemiyorum bıktım tek çizgiden
kan testi doğru sonucu verir ya sevinirim yada üzüntüden kendimi 3 gün kapatırım bi odaya sonra tekrar toparlanıp tedaviye devam.
ama umarım güzel sonuçları alırız allah yardımcımız olsun.
amın cnm ısallah...bu arada 3gun daha sabret tam gununde yaptırsana,doktorlar adet gununuze kadar beta hcg yapmayın dıyor,yanılırsın cnm,oyuzden dıyorum..ama bende cook merak edıyorum,safak sayıyorum..
selam arkadaşlar bende nisan ve mayısta 2kere aşılama yaptırdım ikiside tutmadı malesefdoktor 1 ay sonra gel tüp bebeğe gecelim hemen dedi ama ben ne ruhsal nede fiziksel olarak hazır değilim iki aşılamamın tutmaması beni çok yıprattı rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş
papatya87 naptın yaptınmı testı.gittinmı doktora
yıkıldım ben progesteron tahlili istedi doktorum sadece gebelik testi için adet gecikmesini bekleyelim dedi daha dr görmedi sonucu berbat zaten görmesinde değer 6.34
gecen ay 30.96
doğal yolla 20 lerde çıkan progesteron yerin dibine geçmiş hiç umudum kalmadı sanırım yumurtlamamışım nasıl adet olcam onuda bilmiyorumki ben 28 gün arayla olurum ve her ay olurum.
Evet canım ilişki yasak. Aşılamadan önceki 4 gün yasak demişti benim dr.kızlar ben de 2. aşılama için start verdim. iğne vuruluyorum suan daha adetin 8.günündeyim. dün yumurtalarım 11.5 ve 7.mm büyüklüğündeydi. doktor bu sureçte ilişki yasak dedi. size de böyle bir yasak koydular mı
Hayırlı olsun hamileliğin canım. 14. gün için değerin çok güzel. Sağlıkla kucağına alırsın inş.arkadaşlar,bugün test sonucumu aldım.14. gün bhcg 338,6. sevinmek için erken mi bilmiyorum.2 gün sonra yeniden test yapılacak.
Moral bozmak yok canım. Yılmak yok yola devambenim de aşılamam tutmadı:2: umarın sizin tutar çok moreli bozuldu:2:
bugün adet oldum dolayısıyla negatif
tüp bebek merkezi araştırıyoruz.
tavsiyelerinizi alabilirim :)
hcg yaptırmadınmı canımmsen.uzulme vardır herseyde bı hayır.bekle ya olursun hamillelık yoksa.bı sorun olmasında
yok canım doktor adetin bi gecsinde öyle yapalım dedi ee ben yumurtlamadıysam klomene çatlatma iğnesine rağmen muhtemelen adetim gecikecek gidicem dr gecikti benimki iyi test yapalım dicek bi kere daha yıkılıcam.
iyi de canım kafam karıstı benım bıyerd ebı saçmalık var.kaçıncı gunun senın bugun.ben aşılamdn 15gun sonra yaptırcam testı.adetım gecmemişolck benımd eama doktorum öle dedı ki.sen ilaç kulandıgım için eger gebelık yoksa ilaçalrdn dolayı adetın gununde gelır zaten benım 2aşılamamdada adetım aşılamdan 14.gun geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?