Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benım 3.aşılamam canım.batma oluyoır derken nasıl yanı.benım kasıklarım cok agrıyo suan

güzel hberını beklıyorum canım

kızlar ben aşılamadan 1hadfta sonra bı ovıtrellı daha vuruldum 3aşılamamdada vuruldum 2.catlatmayı sizdede vuruldunuz mu

benım 3.aşılamam canım.batma oluyoır derken nasıl yanı.benım kasıklarım cok agrıyo suan

benim de 4. aşılamamdı.

aşılamanın ilk günü karnıma iğneler batıyo gibi oldu.yani kramp yada sancı şeklinde değildi.
ama 11 ve 12. gün kasıklarımda sancı vardı.

ben tek çatlatma iğnesi oldum.

yumurtaların durumu cok ıı canım.böle gıderse haftaya aşılama olur.ilışkı bızde de yasaktı

Canım saolasin ben de şimdi hastaneden geldim yumurtam 16 mm olmuş yarın çatlatmaya iğnesi Perşembe de aşılama olacak nasipse bide perşembe kandil yas dualarınızı eksik etmeyin

Hayırlı olsun Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin hamsilerin duaları kabul olurmuş bizim için de dua et

Hayırlı olsun Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin hamsilerin duaları kabul olurmuş bizim için de dua et

canim duaların için çok teşekkür ederim.

ben de sizler için dua ediyorum.Allah`ım emeklerinizin karşılığını versin.

bu yol çok zor, çok sabır ve emek gerektiriyor.umarım herkesin sonucu pozitif olur.

ben daha bugün öğrendim ama hala inanamıyorum,2 gün sonra da artan değer görürsem bir nebze daha rahat olurum sanırım.

amın cnm ısallah...bu arada 3gun daha sabret tam gununde yaptırsana,doktorlar adet gununuze kadar beta hcg yapmayın dıyor,yanılırsın cnm,oyuzden dıyorum..ama bende cook merak edıyorum,safak sayıyorum..

amın cnm ısallah...bu arada 3gun daha sabret tam gununde yaptırsana,doktorlar adet gununuze kadar beta hcg yapmayın dıyor,yanılırsın cnm,oyuzden dıyorum..ama bende cook merak edıyorum,safak sayıyorum..

evet ama canım aşılamadan bu yana hiç dra gitmedim salı gününe randevu aldım bi gidip görüneyim aşılamadan sonra 2 gün kanamam oldu onu bile soramadım.

selam arkadaşlar bende nisan ve mayısta 2kere aşılama yaptırdım ikiside tutmadı malesef doktor 1 ay sonra gel tüp bebeğe gecelim hemen dedi ama ben ne ruhsal nede fiziksel olarak hazır değilim iki aşılamamın tutmaması beni çok yıprattı rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş

canım hazırlıklı değilsen sakın gıtme bıraz rahtla sonra git.de nıye 2ay ustuste yaptı doktorun enaz 1ay ara verılmelı cunku ilaçalr tedavıden sonrakı 1 2 ay işe yarayabilyomus etlı edebılıyomus yani.kaç yılık evlısın nerde tedavı göruyosun

papatya87 naptın yaptınmı testı.gittinmı doktora

yıkıldım ben progesteron tahlili istedi doktorum sadece gebelik testi için adet gecikmesini bekleyelim dedi daha dr görmedi sonucu berbat zaten görmesinde değer 6.34
gecen ay 30.96
doğal yolla 20 lerde çıkan progesteron yerin dibine geçmiş hiç umudum kalmadı sanırım yumurtlamamışım nasıl adet olcam onuda bilmiyorumki ben 28 gün arayla olurum ve her ay olurum.

hcg yaptırmadınmı canımmsen.uzulme vardır herseyde bı hayır.bekle ya olursun hamillelık yoksa.bı sorun olmasında

Evet canım ilişki yasak. Aşılamadan önceki 4 gün yasak demişti benim dr.

arkadaşlar,bugün test sonucumu aldım.14. gün bhcg 338,6. sevinmek için erken mi bilmiyorum.2 gün sonra yeniden test yapılacak.
Hayırlı olsun hamileliğin canım. 14. gün için değerin çok güzel. Sağlıkla kucağına alırsın inş.

benim de aşılamam tutmadı:2: umarın sizin tutar çok moreli bozuldu:2:
Moral bozmak yok canım. Yılmak yok yola devam
bugün adet oldum dolayısıyla negatif
tüp bebek merkezi araştırıyoruz.
tavsiyelerinizi alabilirim :)

Kendini üzme canım. Rabbim en hayırlısını en iyisini bilir. Sabır sadece sabır gerekiyor işte. Bizim için biraz zor biliyorum ama. Senin kaçıncı aşılamandı tüpe geçiyorsun

hcg yaptırmadınmı canımmsen.uzulme vardır herseyde bı hayır.bekle ya olursun hamillelık yoksa.bı sorun olmasında

yok canım doktor adetin bi gecsinde öyle yapalım dedi ee ben yumurtlamadıysam klomene çatlatma iğnesine rağmen muhtemelen adetim gecikecek gidicem dr gecikti benimki iyi test yapalım dicek bi kere daha yıkılıcam.

yok canım doktor adetin bi gecsinde öyle yapalım dedi ee ben yumurtlamadıysam klomene çatlatma iğnesine rağmen muhtemelen adetim gecikecek gidicem dr gecikti benimki iyi test yapalım dicek bi kere daha yıkılıcam.

iyi de canım kafam karıstı benım bıyerd ebı saçmalık var.kaçıncı gunun senın bugun.ben aşılamdn 15gun sonra yaptırcam testı.adetım gecmemişolck benımd eama doktorum öle dedı ki.sen ilaç kulandıgım için eger gebelık yoksa ilaçalrdn dolayı adetın gununde gelır zaten benım 2aşılamamdada adetım aşılamdan 14.gun geldı

canım ben aşılamayı ayın 12 sinde yaptırmıştım yani adetimin 14. günüydü.
dün ayın 22 si aşılama yaptıralı 10 gün olmuş oldu adetiminde 24.günüydü.
işte cuma cmt adet olmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…