Slm kızlar benimde 14. gün bugün acaba test yaptırsam mı? Gerçi tutmadı çünkü karnım olucakmış gibi ağrıyor ateş basıyor. Yinede bir umut diyorum işte kendimi kandırıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.
kan testinde çıkar canım.
bıktım bende valla kendimi kandırmaktan her ay umut her ay umut yine hüsranla sonuçlandı.
Her İşte bir hayır vardır canım sıkma canını. Benimde ilk denemem aşılama olarak hissediyorum tutmadı ama işte yinede yaptırcam. Biz elimizden geleni yapıyoruz zamanı var herhalde. Kaç yıllık evlisin?
henüz adet olmadım ama dün pgn test sonucum 6.34 çıktı hayatımda hiç görmediğim kadar düşük bi değer ilaçsız 20lerde çıkan şey nasıl olduda bu kadar düştü anlam veremiyorum.
daha doktorum görmedi adet olunca giderim nasıl olsa adet olacağım kesin ama gecikmeli olurum herhalde.
elimden geleni yapmaya devam edeceğim tabide 5 yıl olcak artık yoruldum ya.
Ben sadece kan tahlili veriyim dimi, progestorunu tedaviye ilk başladığımda doktor istemişti. Diğer tahlillerin yanında.
progesterona her ay bakıyorlar zaten yumurtan çatlamışsa umutlan çatlamamışsa adetini bekle sen sadece kan testide yaptırabilirsin 14 gün geçmiş çünkü benim daha 11 gün oldu aşılama yaptıralı.
o yüzden gebelik testi için erken dedi doktorum.
Yaptırmama gerek kalmadı oldum(( Bu ayda hüsran ama napalım sağlık olsun.
şimdi sana nasıl üzülme diyebilirimki kendim daha perişan haldeyim kırmızıları görmeden.
inş rabbim daha fazla bekletmez.
eğer aşılamadan 14 gün sonra adet olunuyorsa o zaman benim 26 mayısta adet olmam lazım.
canım ben anlamadım sen nasıl kesın değilım dıyebılıyosunkı.doktorada gtmemişssın gerksınz sıkıntı yapıyosun bnce.bugun kacıncı gunun doktorun asılama yapınca su gun test yapcn demedimi sana
adet mı oldun canım uzulme daha önunde ckkk uzun zamn var sabır dile sadece...
şimdi sana nasıl üzülme diyebilirimki kendim daha perişan haldeyim kırmızıları görmeden.
inş rabbim daha fazla bekletmez.
eğer aşılamadan 14 gün sonra adet olunuyorsa o zaman benim 26 mayısta adet olmam lazım.
Evet canım ilişki yasak. Aşılamadan önceki 4 gün yasak demişti benim dr.
Hayırlı olsun hamileliğin canım. 14. gün için değerin çok güzel. Sağlıkla kucağına alırsın inş.
Moral bozmak yok canım. Yılmak yok yola devam
Kendini üzme canım. Rabbim en hayırlısını en iyisini bilir. Sabır sadece sabır gerekiyor işte. Bizim için biraz zor biliyorum ama. Senin kaçıncı aşılamandı tüpe geçiyorsun
canım hazırlıklı değilsen sakın gıtme bıraz rahtla sonra git.de nıye 2ay ustuste yaptı doktorun enaz 1ay ara verılmelı cunku ilaçalr tedavıden sonrakı 1 2 ay işe yarayabilyomus etlı edebılıyomus yani.kaç yılık evlısın nerde tedavı göruyosun
Sonucu yarın ogrenıyorum..hayırlısı olsun hakkımızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?