Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kızlar benimde 14. gün bugün acaba test yaptırsam mı? Gerçi tutmadı çünkü karnım olucakmış gibi ağrıyor ateş basıyor. Yinede bir umut diyorum işte kendimi kandırıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.

kan testinde çıkar canım.
bıktım bende valla kendimi kandırmaktan her ay umut her ay umut yine hüsranla sonuçlandı.

kan testinde çıkar canım.
bıktım bende valla kendimi kandırmaktan her ay umut her ay umut yine hüsranla sonuçlandı.

Her İşte bir hayır vardır canım sıkma canını. Benimde ilk denemem aşılama olarak hissediyorum tutmadı ama işte yinede yaptırcam. Biz elimizden geleni yapıyoruz zamanı var herhalde. Kaç yıllık evlisin?

henüz adet olmadım ama dün pgn test sonucum 6.34 çıktı hayatımda hiç görmediğim kadar düşük bi değer ilaçsız 20lerde çıkan şey nasıl olduda bu kadar düştü anlam veremiyorum.
daha doktorum görmedi adet olunca giderim nasıl olsa adet olacağım kesin ama gecikmeli olurum herhalde.
elimden geleni yapmaya devam edeceğim tabide 5 yıl olcak artık yoruldum ya.

Anladım canım sana hak veriyorum tabide. Her ay bir umutla tedaviye başlamak sonunda hayal kırıklığına uğramak inan çok üzücü. Bende 3 yıllık evliyim.1 yılı aşkındır deniyoruz olmadı. Son 3 aydırda doktor kontrolünde deniyoruz ve bu ay ilk aşılamam yapıldı sonuç benimde negatif sanırım. Bu durum insanın psikolijisini çok etkiliyor. Benim etkiledi de. Ama dayanmak zorundayız. Dualarım sana ve tüm isteyenlere olsun. Olucak muhakkak ama zamanı var sanırım.

Ben sadece kan tahlili veriyim dimi, progestorunu tedaviye ilk başladığımda doktor istemişti. Diğer tahlillerin yanında.

Ben sadece kan tahlili veriyim dimi, progestorunu tedaviye ilk başladığımda doktor istemişti. Diğer tahlillerin yanında.

progesterona her ay bakıyorlar zaten yumurtan çatlamışsa umutlan çatlamamışsa adetini bekle sen sadece kan testide yaptırabilirsin 14 gün geçmiş çünkü benim daha 11 gün oldu aşılama yaptıralı.
o yüzden gebelik testi için erken dedi doktorum.

Yaptırmama gerek kalmadı oldum(( Bu ayda hüsran ama napalım sağlık olsun.

şimdi sana nasıl üzülme diyebilirimki kendim daha perişan haldeyim kırmızıları görmeden.
inş rabbim daha fazla bekletmez.
eğer aşılamadan 14 gün sonra adet olunuyorsa o zaman benim 26 mayısta adet olmam lazım.

canım ben anlamadım sen nasıl kesın değilım dıyebılıyosunkı.doktorada gtmemişssın gerksınz sıkıntı yapıyosun bnce.bugun kacıncı gunun doktorun asılama yapınca su gun test yapcn demedimi sana

canım doktorum aşılama yaptığı gün adetinin 21. 22. günü gibi gel pgn testi yapalım dedi araya haftasonu girince mecburen 24. günü gittim tamam pgn testi yapalım gecikme olunca gel gebelik testi yaparız olmazsada zaten 2. 3. günü gelirsin dedi.
burdaki tüp bebek doktoruna sordum değeriniz düşük gebelik beklenemez ama adetinizin gecikirse yinede kanda gebelik testi yapılır demiş.

mrb arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi süreç bende 2 tüp bebek şu an yeni yaptırdığımla beraber 2 aşılama oldu şu an aşılamamın 7. günü ve artık hiç bişey hissedemiyorum negatif görmekten.bende pıhtılaşma problemide var.Allah negatifi gören arkadaşlara bidaha ki aya kendiliğinden nasip etsin inşallah sonuç bekleyenlerede bende dahil sabır ve hayırlı haberler almayı nasip etsin bende sonucumu yazarım çıkınca inş hepimiz tez zamanda kuzucuklarımıza kavuşuruz

adet mı oldun canım uzulme daha önunde ckkk uzun zamn var sabır dile sadece...

Sabah sanki bişeyler gördüm gibi bende oldum sandım ama akşama doğru sökülürüm herhalde tutmadı benim bu ay tedavinin3 ayı. Aşılamanın ilk ayı. Hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey diyemiyorum. Evet üzüldüm ama aynen dediğin gibi sabır ya sabır..

canım belki tutar dur bakalım bu kadar karamsar olmanın alemi yok. İnşallah olmassın dualarımız seninle olsun...

ilk aşılamam 2 yıldır uğraşıyoruz. hiç gebelik oluşmadı şimdiye kadar..bir de çikolata kistim var
acaba aşılamayı bir daha mı denesek diyoruz???

ankarada tıp fakültesinde tedavi görüyorum aslında doktorum bi ay ara verelim dedi ama ben hemen olmazmı diye ısrar ettim çünkü 2. aşılamamında tutmuycağını biliyordum sol tüp tamamen tıkalı sağda zorla geçiş var yani tüp bebek olması gerekiyo aşılamalar sadece prosedür gereğiydi bu arada ne kadar umutsuzda olsan bi umut oluyo ben olmuycağını biliyodum ama etrafın ya oluırsaları beni çok umutlandırmışdı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…