arkadaşlar meraba bende cuma günü aşılama yaptırıcam ilk aşılamam çok heyecanlıyım bakalım ne olacak
hareketlerinize dikkat ediyor musunuz ben bazen merdivenlerden falan hızlı iniyorum unutup hatat koşar adım olumsuz bir etkisi olur mu sizce?
bizde büyük bi problem yok sadece benim hipotiridim var onun dışında herşey normal sanırım hipotiroid engel korkmuyorum ama heyecanlıyım yaa sizin yazdıklarınızı okudum şimdi en başından sanki ben bekliyorum tahlil gününü gibi heyecanladım umarım dünyada aşılama yapan bütün kadınların bebişleri tutunur anneciklerine
limancım ssabah büyük konuşmuşum uyumam diye...yüz üstü uzanmış şekilde senden msjma cvp beklerken uyuyakalmışımiyi ki tüpün üzerine birşey koymamışım...eşimin saat 11.10 da telefonuyla uyandım...gece çok geç yatmıştım o yüzden sanırım..affet beni:92::92::92::92:
ben bılırım. o kadar oturursanız uyursun işte
kızlar gece uykusu onemlı. geç yatmayın. saglığınıza dikkat edin.
yaa limancım 12 de yatmaya çalışıyorum..inan 3 e kadar gözlerim açık...sen bana kız ben erken yatayım
tamam canım. ben seni akşam döve döve uyuturum canım :86::86:
bu arada yenı arkadaslar katılmış aramıza. hepısı hoşgeldiii.
hepimize hayırlı güzel sonuçlar versin Rabbim.
binbirgecenin bugun 15. gunu acaba tahlıl yaptırdımı? nerelerde ya sesi çıkmıyor
Kizlar,
ben sizden daha merakliyim saniriim... sonuclarinizi sabirsizlikla bekliyorum
toplangel en son nerdensin dıye sormuştum. ben bursada oturuyorum.
toplangel en son nerdensin dıye sormuştum. ben bursada oturuyorum.
limancım ilk aşılamanı ne zaman yapmıştın?sonucu kaç günde öğrenmiştin?
inşallah sırayla pozitifleri yazarız buraya ,,,diğer bekleyen arkadaşlara büyük moral oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?