dün 2. aşılamamı oldu ilkinden daha kötü geçti spekulum kırıldı falan amann hatırlamak dahi istemiyorum acısız ağrısız bi işlem falan değil ben ölüyorum ya birdaha genel anestezi istiyorum o derece korktum 1 gün arayla ilişkiye gir dedi ne ilişkisi biri orama dokunsa kıyameti koparırım şeyimi yıkayamıyorum bile öyle korkar sıkar oldum.
inş bu tutarda birdaha yaşamak zorunda kalmam bu sıkıntıları.
Hayirli olsun canim. Insallah biran once iyi olursun. Aslinda cok aci vermemesi gerekir. ilk asilamada da boyle agrili mi olmustu?
evet ilkide böyle olmuştu ben usg dede zorlanıyorum rahim ağzım vajinam ve çatım çok dar rahmimde yaşıtlarıma göre ufak olduğu için zorlanıyorum üstüne bide kasılınca olanlar oluyor.
inş bu son olur rabbim bu sefer izin verir.
dün 2. aşılamamı oldu ilkinden daha kötü geçti spekulum kırıldı falan amann hatırlamak dahi istemiyorum acısız ağrısız bi işlem falan değil ben ölüyorum ya birdaha genel anestezi istiyorum o derece korktum 1 gün arayla ilişkiye gir dedi ne ilişkisi biri orama dokunsa kıyameti koparırım şeyimi yıkayamıyorum bile öyle korkar sıkar oldum.
Geçmiş olsun canım benimde baya acılı olmuştu ilkinde gerçi bir sefer yaptırdım ben. hayırlısı ile inşallah tutar. İlk aşılamam benimde tutmadı yazmıştım hatırlarsan. Bu ay tedavi vermedi bana hsg filmi istedi. Bende çektirdim gayet açıkmış tüplerim bir sorun gözükmüyormuş. Bakalım bu ay tedavisiz deniyoruz bizde pek umudum yok ama işte. Kazala tutmassa yine gidicem doktora galiba benimde 2. aşı denemem olucak:) Korkmuyor değilim ama napalım başa gelen çekilir hakkımızda hayırlısı..selamlar..
merhaba papatya bende aşılama oldum daha 1hafta olmadı ama sarı akıntım var ara sıra sence bu normalmı??dün 2. aşılamamı oldu ilkinden daha kötü geçti spekulum kırıldı falan amann hatırlamak dahi istemiyorum acısız ağrısız bi işlem falan değil ben ölüyorum ya birdaha genel anestezi istiyorum o derece korktum 1 gün arayla ilişkiye gir dedi ne ilişkisi biri orama dokunsa kıyameti koparırım şeyimi yıkayamıyorum bile öyle korkar sıkar oldum.
merhaba papatya bende aşılama oldum daha 1hafta olmadı ama sarı akıntım var ara sıra sence bu normalmı??
arkadaşlar benim de 26 sında oldu aşılamam bekliyorum bu ilk aşılamamdı. ancak doktorum progestanı vajinal yoldan almamı söyledi sanki öyle olunca yarısı çıkıp gidiyor gibi günde üç defas yatıyorum ilaç amacına ulaşsın diye sizler de progestanı bu şekilde mi kullanıyorsunuz?
arkadaşlar benim de 26 sında oldu aşılamam bekliyorum bu ilk aşılamamdı. ancak doktorum progestanı vajinal yoldan almamı söyledi sanki öyle olunca yarısı çıkıp gidiyor gibi günde üç defas yatıyorum ilaç amacına ulaşsın diye sizler de progestanı bu şekilde mi kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?