canım bende istanbulda fındıkzade de radyatomda cektirdim,hiçç acı cekmedim gercekten..300 tl verdim 1 sene önce ama degdi gercekten..sonrasında normal kalkıp evime gittim..ama sen gideceksende biriyle git ne olur ne olmaz..
ben gecen ay klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama olmuştum bu ay puregon iğne ile aşılama olacağım kaç tane iğne vuracağımı drum söyleyecek o devam diyene kadar vurucam dün ilkini vurdum hiçbirşey hissetmedim heyecan yapmama gerek bile yokmuş
ama sonrasında yakıyor içeriyi.
salı günü randevum var bakalım inş yumoşlar güzel güzel gelişir büyürler.
artık bu tutsun çok istiyorum.
öncelikle hayırlı olsun inşallah tutar progestronu her aşılamadan sonra tutarsa düşük olmaması için veriyolar ama bana doktorum içmenin yan etkisi çok olduğundan alttan fitil gibi kullanmamı önermişti ilk aşılamamda yaptım 2. aşılamamda hiç kullanmadım hoş 2sindede tutmadı :)) sen yinede doktorunun tavsiyesine uy ve atlatmadan iç normalde en az 14 günde belli oluyo tutup tutmadığı ama senin doktorun neden 1 haftada çağırmış acaba bende merak ettim doğrusuarkadaşlar dün aşılama oldum doktor kullanmam için progestron diye bir ilaç verdi sabah akşam iç dedi ama akşam içmeyi unutmuşum bugün doktoru aradım iki tane birden iç dedi içtim ama bende baş dönmesi yaptı tansiyonum düştü şuan sersem gibiyim acaba ilaçtanmı bişey olurmu diye korkuyorum.Birde doktorum haftaya kontrole gel dedi 1 haftada belli olurmu neyi kontrol etcek anlamadım bu durumda olan varmı ne olur cvp verin ilk aşılamam o yüzden fazla bilgim yok
arkadaşlar dün aşılama oldum doktor kullanmam için progestron diye bir ilaç verdi sabah akşam iç dedi ama akşam içmeyi unutmuşum bugün doktoru aradım iki tane birden iç dedi içtim ama bende baş dönmesi yaptı tansiyonum düştü şuan sersem gibiyim acaba ilaçtanmı bişey olurmu diye korkuyorum.Birde doktorum haftaya kontrole gel dedi 1 haftada belli olurmu neyi kontrol etcek anlamadım bu durumda olan varmı ne olur cvp verin ilk aşılamam o yüzden fazla bilgim yok
adetoldum kızlar.2ay dınlenıyoruzne dınelnemsıyse nasıl dınlenceksek bu kafayla.2ay derken ramazn sonrasına kalır artık.suan plan yapmk ıstemıyorum ama tüpe geçmelıyız artık
hakkında hayırlısı olsun canım banada 1aysonra gel hemen tüp dediler ama bende hemen gitmek niyetinde değilim insanın umudu olmadığı halde o adet olduğunda kırmızıyı gördüğü andaki duyguları ne kadar kötü ya artık kırmızı renktennefret etmeye bile başladım 3 senedir:)
senın kacıncı asılamandı canım evet dedıgın gıı hazır oldugun zamn gı kolay değil cunku.
2. aşılamamdı ve ben ara vermeden yaptırdım iğneler psikolojimi ve hormonları alt üst etti en az bi 6 ay ara vermeye niyetliyim sen kaç kez yaptırdın?
canım nıye en azındn1ay ara vermıyosun ardarda cok zor oluyor yaa...
adetoldum kızlar.2ay dınlenıyoruzne dınelnemsıyse nasıl dınlenceksek bu kafayla.2ay derken ramazn sonrasına kalır artık.suan plan yapmk ıstemıyorum ama tüpe geçmelıyız artık
Merhaba arkadaşım,
Bende HSG çektirdim ama hiç acı çekmedim.
Diğer arkadaşlar nerede yaptırdı bilmiyorum ama bu konuda en iyisi RADYOTOM-RADYOMAR.
Bende çektirmeden önce çok araştırdım.Görüşme yaptığım heryer son teknoloji kullanıyoruz diyorlar ama
ağrı kesici ve kas gevşetici veriyorlar.
RaADYOTOM da ağrı kesici bile vermiyorlar çünkü gerek kalmıyor.Jinekolojik muayene gibi hiç ağrı olmuyor.
Sadece içeriye ilaç verdiklerinde doluluk hissi oluyor okadar.
Ben filmi çektirdim.Çıktıktan sonra otobüse binip işe geldim.Korkulacak hiç birşey yok yani.
Şimdiden geçmiş olsun.
bana cvp verdiğiniz için teşekkür ederim inşallah ilk ve son olur ama dinlenemedim doğru dürüst sadece ilk gün yattım dün çok yakınımızın kına gecesi vardı ben oynamayım diye oturuyorum onlar gelip kaldırıyor herkesede söyleyemiyosun durumu bugünde nikahtı allahtan ama kuaföre git hazırlan derken yoruldum yine bakalım hayırlısı yarında iş var zaten tuttuysa tutmuştur şimdiye kadar değil mi?
Gönül dolusu selamlar arkadaslar .. sanırım burada sızlerle beraber beklemek daha iyi olacak benım için
5 hazıran salı gunu ilk aşılamamı oldum. Allah yuzumuzu hayırlısıyla güldürsün dilerim tüm isteyen arkadaslarımın..
sağda da solda da batmalar oluyor aynı durumu yasayanlar varmıdır?
bide akıntım var sürekli..
Benim de 7 sinde oldu canim. Hafif sancılar oluyor bende de. Ama çok akinti yok. Sadece vajinal jel kullaniyorum o biraz çıkıyor o kadar. Bugün biraz belim ve bacaklarım basladi ağrımaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?