saglıklı bır evlat dogurursun ısallah cnm..ben suan kararsızım..tup bebekmı yapalım yoksa asılam,amı tekrar..
teşekkürler canım alırım ağrı kesici. Benimde geçen ay ilk aşılamam oldu ama tutmadı dün regl oldum. Sanırım seninde aşılaman yeni yapıldı inşallah hayırlısıyla tutar Güzel haberleriniz paylaşırsın bizimle.Bilmiyorum sorun yok deniyor bizede bakalım tüplere bakıldıktan sonra ne olacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
canım bunyem kuvvetlı olmasına ragmen keske anestesı isteseydım dedım cıktıgımda.doktorunda önerırse anestezi iste.narkozlu yanı.öyle cok sey atlattımkı kurtaj yara dondurtma ama en zoruda rahım fılmı geldı[/QUO
benimde bünyem dayanıklı ama bak korktum şimdi. Ağrılı olduğunu duymuştum bakalım nasıl olucak. Doktora tüpler açıksa ne olacak dedim oda 1-2 ay daha böyle takip edicez sonra tüp bebek dedi. Dilerim ummadığımız anda hepimiz hamile kalırız. Cuma gününde dualarım hepinize.
kızlar benim de aşılamam tutmadı demiştim hafif kanamam olmuştu nerdeyse 1 hafta, ama testim pozitif çıktı, kan değerim de kanamaya rağmen yükseldi hep, en son 106 oldu ama hala korkularım var, değer düşük ve kahverengi akıntılar geliyor, resmen panik durumdayım, yarınki kan testi belli edecek herşeyi, Allahım yardımcım olsun, hayırlıysa tutunsun bebeğim inşallah. çok üzgünüm
slm kızlar. Bende doktordan geldim bu ay tedavi yok hsg filmi dedi. O filmin zor olduğunu duymuştum aranızda muhakkak olan vardır. Paylaşır mısınız? Şimdiden telaşlanmaya başladım haftaya perşembe çekilecek.
Merhaba arkadaşım,
Bende HSG çektirdim ama hiç acı çekmedim.
Diğer arkadaşlar nerede yaptırdı bilmiyorum ama bu konuda en iyisi RADYOTOM-RADYOMAR.
Bende çektirmeden önce çok araştırdım.Görüşme yaptığım heryer son teknoloji kullanıyoruz diyorlar ama
ağrı kesici ve kas gevşetici veriyorlar.
RaADYOTOM da ağrı kesici bile vermiyorlar çünkü gerek kalmıyor.Jinekolojik muayene gibi hiç ağrı olmuyor.
Sadece içeriye ilaç verdiklerinde doluluk hissi oluyor okadar.
Ben filmi çektirdim.Çıktıktan sonra otobüse binip işe geldim.Korkulacak hiç birşey yok yani.
Şimdiden geçmiş olsun.
masallah size.ben ım ıcın cok zor olmustu.aklım cıkıyor doktor terkardan istiycek dıye
Siz nerede yaptırdınız ki.
Çoğu kişi acıdan bahsediyor.
Dediğim gibi kullandıkları yöntem çok önemli.
Sizde bişi çıktımı peki
slm kızlar. Bende doktordan geldim bu ay tedavi yok hsg filmi dedi. O filmin zor olduğunu duymuştum aranızda muhakkak olan vardır. Paylaşır mısınız? Şimdiden telaşlanmaya başladım haftaya perşembe çekilecek.
kızlar olmadı bebek hazretlerı buayda gelmıyor muş.üzülmedım desem yalan olur ümitliydik buay.ikiz olcak dıyordum ama nasip .agladım sızladım ama yarın yenı bıgun yenı umutlar bızı beklıyor ve daha cok sabırla devam etmek zorundayız,doktorumu aradık akşama haber etcekler.ne yaparız bılmıyorum ama doktor ne derse o yolda devam edıcez.rabbım isteyn herkese nasip etsın.dua ile...
kızlar olmadı bebek hazretlerı buayda gelmıyor muş.üzülmedım desem yalan olur ümitliydik buay.ikiz olcak dıyordum ama nasip .agladım sızladım ama yarın yenı bıgun yenı umutlar bızı beklıyor ve daha cok sabırla devam etmek zorundayız,doktorumu aradık akşama haber etcekler.ne yaparız bılmıyorum ama doktor ne derse o yolda devam edıcez.rabbım isteyn herkese nasip etsın.dua ile...
canım çok üzüldüm inan sanki kendi aşılamamı bekler gibi kaç gündür senin sonucunu bekliyordum rabbim isteyen herkese o pozitif sonucunu görmeyi ve bebişini kucağına almayı nasip eder inşş
masallah size.ben ım ıcın cok zor olmustu.aklım cıkıyor doktor terkardan istiycek dıye
ben gecen ay klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama olmuştum bu ay puregon iğne ile aşılama olacağım kaç tane iğne vuracağımı drum söyleyecek o devam diyene kadar vurucam dün ilkini vurdum hiçbirşey hissetmedim heyecan yapmama gerek bile yokmuş
ama sonrasında yakıyor içeriyi.
salı günü randevum var bakalım inş yumoşlar güzel güzel gelişir büyürler.
artık bu tutsun çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?