Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Evet canım benim 2.asilamam dün yapıldı artık gün sayacağım sen de inşallah kolay atlatirsin

bend ekanımı verdım geldım kzılar saat 3te cıkcekmıs sonuç.eşim cumadan gelırken bakcak cıkmısmı dıye.adetım yok henuz dun gunumdu gectı.inş gelmıcek.ama sonucu görmedn umıtlenmk ıcın cok erken.esım konsuyor söle olur böle olur dıye bend edıyorum ben sonuctn sona konsucm sımdı susma hakkımı kullanıyorum dıye

kızlar benim de aşılamam tutmadı demiştim hafif kanamam olmuştu nerdeyse 1 hafta, ama testim pozitif çıktı, kan değerim de kanamaya rağmen yükseldi hep, en son 106 oldu ama hala korkularım var, değer düşük ve kahverengi akıntılar geliyor, resmen panik durumdayım, yarınki kan testi belli edecek herşeyi, Allahım yardımcım olsun, hayırlıysa tutunsun bebeğim inşallah. çok üzgünüm

Canım stres yapmamaya çalış dilerim güzel haberler verisin bizlere. Güzel haberler gelince insan daha da umutlanıyor.

Merhaba arkadaşım,

Bende HSG çektirdim ama hiç acı çekmedim.
Diğer arkadaşlar nerede yaptırdı bilmiyorum ama bu konuda en iyisi RADYOTOM-RADYOMAR.
Bende çektirmeden önce çok araştırdım.Görüşme yaptığım heryer son teknoloji kullanıyoruz diyorlar ama
ağrı kesici ve kas gevşetici veriyorlar.
RaADYOTOM da ağrı kesici bile vermiyorlar çünkü gerek kalmıyor.Jinekolojik muayene gibi hiç ağrı olmuyor.
Sadece içeriye ilaç verdiklerinde doluluk hissi oluyor okadar.
Ben filmi çektirdim.Çıktıktan sonra otobüse binip işe geldim.Korkulacak hiç birşey yok yani.
Şimdiden geçmiş olsun.

kızlar olmadı bebek hazretlerı buayda gelmıyor muş. üzülmedım desem yalan olur ümitliydik buay.ikiz olcak dıyordum ama nasip .agladım sızladım ama yarın yenı bıgun yenı umutlar bızı beklıyor ve daha cok sabırla devam etmek zorundayız,doktorumu aradık akşama haber etcekler.ne yaparız bılmıyorum ama doktor ne derse o yolda devam edıcez.rabbım isteyn herkese nasip etsın.dua ile...

masallah size.ben ım ıcın cok zor olmustu.aklım cıkıyor doktor terkardan istiycek dıye

Siz nerede yaptırdınız ki.
Çoğu kişi acıdan bahsediyor.
Dediğim gibi kullandıkları yöntem çok önemli.
Sizde bişi çıktımı peki

yok canım cıkmadı cok sukur,ben 2 3 yıl önce cektırmıstım izmirde barış tomografı var orda cektırmıstım ama gerckten daynılmaz bı agrıydı evet 10 dakkalık bşıeydıde.sonrasında bıd e tansıyonum dustu benım.ben kurtajımdn sonra yara dondurtmustum doktorum bunun ıcın anestezı istiyolar sen baya dayanıklıısn dıye gaz vermıstı bana ben o gazla da anestesizi istedimkurtah-jımda yarım saatlık narkozla 2 saatte zor ayıltmışlar benı.oyzudnede narkoz istemdım ama şimdı kı aklım olsa isterdım.tabı dediğin gibi teknoljıde cok önemlıdır

canım bende istanbulda fındıkzade de radyatomda cektirdim,hiçç acı cekmedim gercekten..300 tl verdim 1 sene önce ama degdi gercekten..sonrasında normal kalkıp evime gittim..ama sen gideceksende biriyle git ne olur ne olmaz..

canım senindemi olmadı,kıyamam ..kız ne olacak bizim bu halimiz ne zaman gelicek bu yaramazlar valla bi gelsin poposuna poposuna

canım çok üzüldüm inan sanki kendi aşılamamı bekler gibi kaç gündür senin sonucunu bekliyordum rabbim isteyen herkese o pozitif sonucunu görmeyi ve bebişini kucağına almayı nasip eder inşş

canım çok üzüldüm inan sanki kendi aşılamamı bekler gibi kaç gündür senin sonucunu bekliyordum rabbim isteyen herkese o pozitif sonucunu görmeyi ve bebişini kucağına almayı nasip eder inşş

sğl canım.bilıyorum burda herke aynı acıyı aynı seyelrı paylaşıyor bı vakıtten sonra senın derdın benım derdım oluyor.

masallah size.ben ım ıcın cok zor olmustu.aklım cıkıyor doktor terkardan istiycek dıye

off benimde çok zor olmuştu biraz daha uzasaydı kesin bayılırdım sadece bilincimi kaybettim arabaya binip eve gelirken neler olduğunu hatırlayabildim dr çekti kalkabilirsin tüplerin açık dediğinde ne tüpü dediğimi hatırlıyorum sadece.
aynen bende çok korkuyorum dr birdaha ister diye ama çektirmemki evlat acımıda bağrıma gömer kapatırım bu konuyu.
benim aşılamamda çok zor geçti vajinam dar ve esneme payı çok az olduğundan makatıma inanılmaz sancı veriyor sanki bağırsaklarım dışarı çıkıyor o derece şimdi yine aşılama yaptırcam allahtan kısa sürüyor 2 dklık işlem.

Son düzenleme:
ben gecen ay klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama olmuştum bu ay puregon iğne ile aşılama olacağım kaç tane iğne vuracağımı drum söyleyecek o devam diyene kadar vurucam dün ilkini vurdum hiçbirşey hissetmedim heyecan yapmama gerek bile yokmuş
ama sonrasında yakıyor içeriyi.
salı günü randevum var bakalım inş yumoşlar güzel güzel gelişir büyürler.
artık bu tutsun çok istiyorum.

inş tutar arkadaşım Rabbim gönlüne göre verir inş çok büyük imtihanlardan geçiyoruz hayırlısıyla isyan etmeden dileklerimize yani yavrıularımıza kavuştursun mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…