Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben test için acele etmek istemiyorum en erken pazartesi yaptırırım, belki regl de olurum o zamana kadar bilemiyorum. bende de 4 yumurta gelişti. 24 milyon yıkama sonrası spermle yapıldı. doktorumuz ikiz ihtimali var isterseniz bu ayı pas geçebiliirz dedi ama morfoloji zaten düşük ihtimal zayıf diye ben yapılmasını istedim bakalım hayırlısı ne ise o olsun.

hayırlısı ne ise o olsun cnm...camentanın dediği gibi sonucu kağıtta görmektense,adeti beklemek daha mantıklı...zaten hamileysek bebişlerimiz gelişmek için içimizde büyük çabalar harcıyorlardır

5 Ocak: l.Aşılama

19 Ocak:Regl l.gün

Oldu :18:

Allah hayırlısını versin demekten öte yol yok.

Son düzenleme:
kızlarr sabah 7,30 da kalktım. kahvaltıya mısafırım vardı. işler guçler. takıp edıyorum sızı ama yazamadım. hepinizin keyfi neşesi bool olsun. takiptesiniz merak etmeyin

kızlar ben profıl resmı ekledım ama gorukmuyor nıyeki acaba. yoksam sız goruyonuz benmı gormuyom
:84::84:

kızlar ben profıl resmı ekledım ama gorukmuyor nıyeki acaba. yoksam sız goruyonuz benmı gormuyom
:84::84:

limancım kontrol paline gir...avatarı düzenleye gir...dosya yükle geçerli avatarı kullan şıkkını işaretle tamam de...

resim yok görünmüyo kızlarrr aşılama için son 24 saat çok heyecanlıyım

hayırlı olsun cnm bizim 13.günümüz ama günler geçmek bilmediaynı duyguları sende yaşayacaksın...şimdi tahlil günü yaklaştı:18::18:korku hakim

Herkese merhaba ben yeni uye oldum...ama uzun süredir burdan hepinzi takip ediyorum...Durumumu izah edeyim..Burda hemen hemen herkesle aynı günlerde asılama yaptırmısız..Benımde 1. asılamam. 30 haziranda yaptırdım. Ben dün evde test yaptım dayanamadım ama negatıf cıkdı...Sanırım merakıma yenıldım vede erken yaptım...Burda herkesde bir şekilde belirti var ama bende hiç bir belirti yok...Bu durum benım canımı bıraz sıkıyor acıkcası...Ne gögüslerimde sancı ne de bulantı ....sadece 6ile 9 cu gunler arası ınanılmaz agrılarım oldu kasıklarımda ve cok sıddetlı bas agrısı...kesın dedım hasta oldum...ama olmadım....Birde bırde ben progesteron hapı kulanmıyorum doktorum bana sadece jel verdı..onuda sadece 1 kere uyguluyorum oda saahları fakat uyguladıgımda ınanılmaz bır kasık agrısı cekıyorum...Dayanamadım aranıza katılıp anlatmak ıstedım arkadaslar....Umarım hersey normaldır...:26::26:

Son düzenleme:
sanırım heyecan yapmamakkk lazımm..ama ınsanın elınde degıl...umarım degerlerde güzel cıkar vede sonucunun guzel oldugu haber alırsın....:d
teşekkür ederim herkes iyi sonuçlar alsın inşallah gerçekten stres yapmamak lazım normalde soğuk kanlı bi insanım ama şimdi içim kıpır kıpır:26::26:

cnm benimde 1 aşılamamdı progestron ve crinone jeli bende kullanıyorum..jel kullanırken ayynı şeyler bende de oluyordu..dün 12. günümdü ilk günden düne kadar kullandığım jel topak topak iç çamaşırıma geldi ben sabah akşam kullanıyordum...içimde o kadar birikmiş ki .demek ki bu ağrı yapmış. bugün biraz daha iyiyim ,sabah uyandığımda çok şidddetli göğüs ağrısı çektim..cnm idrar testi hemen sonuç vermez bi de bu kullandığımız ilaçlar etkiler...idrarının doğru çıkması için en az adetinden 5 gün geçmesi gerkiyor...çünkü bete hcg en son idrara geçiyor...bi de bende ağrı y:13:k diyorsun...ağrı olması bi hamilelik belirtisi değil...bu ağrıları çeken çoğu arkadaşımız adet oldular bunu da kafana takma:79:

sadece allah biliyor şuanda aramızda kimler hamile kimler değil herkesin gönlüne göre olur umarım. şimdi yarın kimler test yapıyor?

sadece allah biliyor şuanda aramızda kimler hamile kimler değil herkesin gönlüne göre olur umarım. şimdi yarın kimler test yapıyor?

:18::18::18::18::18:sanırım ben yapacağım:18::18::18:14.gün yarın ama kararsızım...belki pazartesiyi beklerim

Camenta (2. asilama)28 mayıs asılama yapıldı. SONUC?

Toplangel (1. asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC?

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC?

Baharb (2. asilama) 29 mayis aşılama yapıldı.SONUÇ?

Calimero08 (1. asilama) 30 mayis yapıldı.SONUÇ?

Melodi2 3O mayis aşılama yapıldı.SONUC?

Dyd 4 haziran aşılama yapıldı.SONUC?

Açelya30 4 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı.8 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Merhaba arkadaşım hoşgeldin.

Hayırlı olsun inşallah.

İdrar testinde çıkmaz,henüz erken...

Sabır sabır sabır kader yoldaşlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…