cnm benim 25ml ve 21ml ,18ml,17ml doktorum birkaç tanede çatlamış yumurta görünüyor dedi...sperm yıkandıktan sonra 21.250000 civarındaydı....benim göğüslerim çok acıyor...internette okudum bu kullandığımız ilaçlar ve çatlatma iğnesi yalancı gebelik yaşattırıyormuş vücuda..bu yüzden idrar testinde çift çizgi çıkartıyormuş....ben de sakinleştim, diyorum acaba yarın teste gitsem mi yoksa adet gecikmesi beklesem mi. bugün 13.günümüz
ben test için acele etmek istemiyorum en erken pazartesi yaptırırım, belki regl de olurum o zamana kadar bilemiyorum. bende de 4 yumurta gelişti. 24 milyon yıkama sonrası spermle yapıldı. doktorumuz ikiz ihtimali var isterseniz bu ayı pas geçebiliirz dedi ama morfoloji zaten düşük ihtimal zayıf diye ben yapılmasını istedim bakalım hayırlısı ne ise o olsun.
5 Ocak: l.Aşılama
19 Ocak:Regl l.gün
Oldu :18:
Allah hayırlısını versin demekten öte yol yok.
kızlar ben profıl resmı ekledım ama gorukmuyor nıyeki acaba. yoksam sız goruyonuz benmı gormuyom
:84::84:
resim yok görünmüyokızlarrr aşılama için son 24 saat çok heyecanlıyım
ayyy evet daha geçmek bilmeyen günler beni bekliyo :18:hayırlı olsun cnm bizim 13.günümüz ama günler geçmek bilmediaynı duyguları sende yaşayacaksın...şimdi tahlil günü yaklaştı:18::18:korku hakim
resim yok görünmüyokızlarrr aşılama için son 24 saat çok heyecanlıyım
teşekkür ederim herkes iyi sonuçlar alsın inşallah gerçekten stres yapmamak lazım normalde soğuk kanlı bi insanım ama şimdi içim kıpır kıpır:26::26:sanırım heyecan yapmamakkk lazımm..ama ınsanın elınde degıl...umarım degerlerde güzel cıkar vede sonucunun guzel oldugu haber alırsın....:d
Herkese merhaba ben yeni uye oldum...ama uzun süredir burdan hepinzi takip ediyorum...Durumumu izah edeyim..Burda hemen hemen herkesle aynı günlerde asılama yaptırmısız..Benımde 1. asılamam. 30 haziranda yaptırdım. Ben dün evde test yaptım dayanamadım ama negatıf cıkdı...Sanırım merakıma yenıldım vede erken yaptım...Burda herkesde bir şekilde belirti var ama bende hiç bir belirti yok...Bu durum benım canımı bıraz sıkıyor acıkcası...Ne gögüslerimde sancı ne de bulantı ....sadece 6ile 9 cu gunler arası ınanılmaz agrılarım oldu kasıklarımda ve cok sıddetlı bas agrısı...kesın dedım hasta oldum...ama olmadım....Birde bırde ben progesteron hapı kulanmıyorum doktorum bana sadece jel verdı..onuda sadece 1 kere uyguluyorum oda saahları fakat uyguladıgımda ınanılmaz bır kasık agrısı cekıyorum...Dayanamadım aranıza katılıp anlatmak ıstedım arkadaslar....Umarım hersey normaldır...:26::26:
sadece allah biliyor şuanda aramızda kimler hamile kimler değilherkesin gönlüne göre olur umarım. şimdi yarın kimler test yapıyor?
Herkese merhaba ben yeni uye oldum...ama uzun süredir burdan hepinzi takip ediyorum...Durumumu izah edeyim..Burda hemen hemen herkesle aynı günlerde asılama yaptırmısız..Benımde 1. asılamam. 30 haziranda yaptırdım. Ben dün evde test yaptım dayanamadım ama negatıf cıkdı...Sanırım merakıma yenıldım vede erken yaptım...Burda herkesde bir şekilde belirti var ama bende hiç bir belirti yok...Bu durum benım canımı bıraz sıkıyor acıkcası...Ne gögüslerimde sancı ne de bulantı ....sadece 6ile 9 cu gunler arası ınanılmaz agrılarım oldu kasıklarımda ve cok sıddetlı bas agrısı...kesın dedım hasta oldum...ama olmadım....Birde bırde ben progesteron hapı kulanmıyorum doktorum bana sadece jel verdı..onuda sadece 1 kere uyguluyorum oda saahları fakat uyguladıgımda ınanılmaz bır kasık agrısı cekıyorum...Dayanamadım aranıza katılıp anlatmak ıstedım arkadaslar....Umarım hersey normaldır...:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?