Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
limancım iyi ki geldinyanacımda 2 tane sivilce çıktı...adet sancısı yaşıyor gibiyim ama adetime daha 9 gün varneden olabilir???

doktorun 10.gün gel dediyse git bence cnm bebeğin varsa öğrenmiş olursun,,yoksa da bi kaç gün daha ümitlenmezsin...ama inşallah vardır.

limancım iyi ki geldinyanacımda 2 tane sivilce çıktı...adet sancısı yaşıyor gibiyim ama adetime daha 9 gün varneden olabilir???

inanmıyorum ya bugun benımde alnımda adet sıvılcem cıktı. ve sancım var ama adetıme daha 7 gun var. bende bugun bı tedırgın oldum ama uff yarın bakıcam artık sonuca. ama adet sancından korkma cunku hamıle kalanlar bıle adet gunlerınde o sancıyı yaşıyorlarmış.

doktorun 10.gün gel dediyse git bence cnm bebeğin varsa öğrenmiş olursun,,yoksa da bi kaç gün daha ümitlenmezsin...ama inşallah vardır.

yok ya dr. adet gunun gecerse gel dedı. ama asm de dr. dedıkı eger hamıle kalmış ısen 7.gun bellı olur. ben yıne 10 gun beklıyım dedım işte

cnm ben evlendiğim ilk ay hamile kaldım o sıra bilmeden antibiyotik kullandım..2 aylıkken aldırmak zorunda kaldım...hamileyken çok şidetli kasık ağrıları yaşadım aynı adet olacak gibi..ama şuan bende 2 tane sivilce çıktı normalde kolay kolay çıkmazda yaa

aaa üzülmek yok ya. onların neden cıktıgı bellı. stres yapıyoruz kendımıze oldumu olmadımı dıye. onlarda sıkıntıdan pörtlemişlerdir. hadi üzme kendini

canikom ben yatıyorum. yarın yürüyüşe başlıycam inşallah. sabah erken kalkıcam. görüşürüz.

[QUOTE=liman;19557654]aaa üzülmek yok ya. onların neden cıktıgı bellı. stres yapıyoruz kendımıze oldumu olmadımı dıye. onlarda sıkıntıdan pörtlemişlerdir. hadi üzme kendini [/QUOTE]

haklısın cnm...eeeee yarın gidicekmisin?bende karasızım kendi doktoruma gidemem niye beklemedin der.belki dev.hastanesine giderim ama gözüm yemiyor yarın pazartesi çok kalabalık olur.

Camenta (2. asilama)28 mayıs asılama yapıldı. SONUC?

Toplangel (1. asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC?

Liman 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC?

Baharb (2. asilama) 29 mayis aşılama yapıldı.SONUÇ?

Melodi2 3O mayis aşılama yapıldı.SONUC?

Dyd 4 haziran aşılama yapıldı.SONUC?

Açelya30 4 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?

Son düzenleme:
İlk aşılamamı çevremdeki pek çok insanla paylaşmak durumunda kalmıştım.Doktorum normal test günümün üzerine 2-3 gün ilave edip tahlile çağırdı.Durum böyle olunca beklenen günde regl olmayınca ister istemez moda girmiştim.Teste gideceğim sabah regl olmuştum,yaşadığım hayal kırıklığını varın siz düşünün.Sonrasında olur olmaz her yerde konuyla ilgili yorumlar yapılması vs. fazlasıyla canımı sıkmıştı.İkinci aşılamamı 2-3 kişi biliyor sadece.Zaten yeterince zorlu bir süreç,daha da zorlaştırmamak adına tüm önlemleri almak lazım.

1. Aşılamada yaşadığımdan farklı olarak;

2. aşılamamda,uygulama esnasında kasıklarımda ve karnımda oluşan basınç hissi daha fazlaydı.

2. aşılamadan sonra kasık ağrım daha fazla oldu ve halen devam etmekte.İlk aşılamamda ağrı 1-2 gün sürmüştü ama bu aşılamada ki ağrı istikrarlı...

Kesin sonucu ortalama 15 gün sonra doktorunuza gittiğinizde yapılan tetkikler doğrultusunda öğrenebilirsiniz.

Aşılama sonrasında göğüslerinizde büyüme ve ağrı durumları olabilir. Bununla birlikte göğüs uçlarınızda belirginleşmeler meydana gelebilir. Bu durumlarda tahrişi önlemek için göğüs ucu koruması kullanabilirsiniz.

Alt karında şişkinlik de gözlenebilir fakat bu doğrudan gebe kaldığınız anlamına gelmeyebilir. Bu şişkinlik yinede hamilelik izlenimi yaratacaktır.

Vajinal sıvı olarak açık sarı ile beyaz arasında bir renk tonunda sıvı akması da aşılamanın tutması konusunda fikir verecektir.

Bununla birlikte aşılama yönteminin tutmasını istiyorsanız kesinlikle enfeksiyon kapmaktan uzak durmanız,bolca dinlenmeniz,dengeli beslenmeniz ve ağır işlerden kaçınmanız gerekmektedir.

cnm teşekkür ederim..bugün aşılamanın 10.günü.alt karnımda kasıklarımda adeet sancısı gibi ağrı yaşıyorum...addetime 8 gün var daha bu evreleri yaşamak ne zormuş..psikolojim allak bullak oldu elimde olmadan...rabbim hepimize sabır versin.

camenta paylaştıgın bilgiler için çok teşekkür ederim.
sabah gıttım sıra aldım. saat 13,45 e randevum var. ama bende devlete gıttım toplangel.
hem sımdı kendı dr. gıtsem 50 lıra muayene bıde ustune tahlıl parası ıster gerek gormedım. bakalım bugun sonuc cıkacakmı? cok streslıyım kızlar

cnm aynı durumu bende yaşadım birkaç ay önce adetim 10 gün gecikince idrar testi aldım.2 çizgi hafif silikti..görümceme ,anneme,eşime söyledim nasıl mutlu oldular....akşama eşim cevizler,,muzlar,,sütler yararlı olacak ne varsa almış gelmiş...ben bunları bi güzel yedim ...tam yatacağım bi baktım adet olmuşum ağrı falann hissetmeden:2::2:ertesi gün doktora gittim artık 9 cm boyutuna gelmiş bir basit kistimin olduğunu öğrendim...şükür ameliyat oldum..yani kesin sonucu öğrenene kadar kimseye söylememek gerektiğini öğrendim...sonra yokmuş demek daha kötü oluyoor.

cnm tabi ne gerek var para ödemene...benim ağrım var sende böyle bişey varmı?uykuda uyuyamadım..ya bide eşinle birliktelik böyle ağrıya neden olur mu?acaba.

cnm tabi ne gerek var para ödemene...benim ağrım var sende böyle bişey varmı?uykuda uyuyamadım..ya bide eşinle birliktelik böyle ağrıya neden olur mu?acaba.

benımde agrım bugun baya sıddetlı. yuruyuse cıkmıştım. dedım kesın adet oldum. o kadar suphelendım kendımden yanı. bırde ben eşimle birlikte olamıyorum. cok agrım oluyor kasımlarımda

benımde agrım bugun baya sıddetlı. yuruyuse cıkmıştım. dedım kesın adet oldum. o kadar suphelendım kendımden yanı. bırde ben eşimle birlikte olamıyorum. cok agrım oluyor kasımlarımda

cnm inşallah bu ağrılar iyiye dalalettir...ben yarn devlet hastanesinde veririm kanımı eşime söylemem gününü bekle diyor...sonra sonucuma evde internetten bakarım....limancım sen kanını verdin öğlen sonuç alıcaksın dimi?

yok canım sabah gıttım sıra aldım saat 2 de randevum var. bakalım sonucu ne zaman verırler?

yok canım sabah gıttım sıra aldım saat 2 de randevum var. bakalım sonucu ne zaman verırler?

hmm orada farklı o zaman ben sabah gidiyorum sıra numarası alıyorum bekliyorum kanı veriyorum öğlen 2 de sonuç çıkıo...burada öğlenden sonra gittiğinde kan almıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…