Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim doktorum fazla garantici 15 Haziran'dan önce sakın gelme dedi. :26:

Toplangel bu dönemde mümkün olduğunca kendini / belirtileri dinlememek ve her iki sonucada hazırlıklı olmak gerekiyor kolay olmasada.Allah nasip ettiyse,vakti saati gelince zaten olacaktır,teslim olmak önemli.

Toplangel bu dönemde mümkün olduğunca kendini / belirtileri dinlememek ve her iki sonucada hazırlıklı olmak gerekiyor kolay olmasada.Allah nasip ettiyse,vakti saati gelince zaten olacaktır,teslim olmak önemli.

tşk camentacım...bi de ben vajinel jel kullanıyorum o da içimi tahriş etti.biraz önce 20.yi kullandım...benim doktorumda erken baktırma dedi ilaç beta hcg yükseltiyormuş...liman arkadaşımız bugün baktıracak onun sonucu kesin olursa bende yarın baktıracağım...iyi ki kadınlar kulübü varda dertleşebiliyoruz..

inşallah ilk pozitifimiz olur:81:

İnşallah arkadaşım.

Topiğimizin listesi bebişlerini bekliyor.

Camenta (2. asilama)28 mayıs asılama yapıldı. SONUC?

Toplangel (1. asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC?

Liman 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC?

Baharb (2. asilama) 29 mayis aşılama yapıldı.SONUÇ?

Melodi2 3O mayis aşılama yapıldı.SONUC?

Dyd 4 haziran aşılama yapıldı.SONUC?

Açelya30 4 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?

kızlar sımdı geldım. tahlıl verdım. o kadar heyecanlıyımkı. ama diğer yandanda kendıme olmayabılır tesellısıde vermeyı unutmuyorum.
listede ilk pozitif haberını ben vermeyı cook isterim. saat 16 gıbı netten bakıcam tahlıl sonucuna.
çook dua edın lutfen...

Haydi hayırlısı inaşallah .

3-4 gün sonra tekrar test istenebilir,değerlerde yükseliş olup olmadığını görebilmek için.

Gönlünü ferah tut arkadaşım,biz elimizden geleni yapıyoruz ötesi Allah'tan...

Sayfalarda gezerken denk geldim ve açıkcası moral oldu,iyi geldi,burayada taşımak istedim.

İnşallah bizim listemizde gün gelecek,hamile haberleri ve bebek isimleriyle şenlenecek...

canım çok teşekkür ederim desteğiniz ve güzel dilekleriniz için.
rabbım bu ay hepımızın yüzünü güldürsün inşallah.

hayırlı olsun canm yemek yapıyorum ama gözüm hep nette..son 1 saat 15 dk..ayyyy valahi kendim gibi çok heyecanlıyım....rabbim duy sesimizi sen herşeye kadirsin.inşallah pozitif olur olmazsa da üzülme diyemem ama genede üzülme...herşeye hazır ol.

Sayfalarda gezerken denk geldim ve açıkcası moral oldu,iyi geldi,burayada taşımak istedim.

İnşallah bizim listemizde gün gelecek,hamile haberleri ve bebek isimleriyle şenlenecek...

cnm kısa bir süre sonra oraya liman,camenta ve toplangeli eklersin inşallah

10 gündür ne evimle ilgilenebiliyorum ne başka birşey yapabiliyorum...sadece yemek ve bulaşık elim kolum kalkmıyor çok halsizim

İnşallah arkadaşım.

En hayırlı ve en sağlıklı olacakları dönemde gelsinler melekler,biz elimizden geleni yapar,sabırla bekleriz.

aynen katılıyorum..tek dileğimiz sağlıklı olsunlar da biz bekleyeliim...hayırlı evlatlar versin.

10 gündür ne evimle ilgilenebiliyorum ne başka birşey yapabiliyorum...sadece yemek ve bulaşık elim kolum kalkmıyor çok halsizim

Aynen 10 gündür elektrik süpürgesi tatilde.

Anca toz alıyor,viledayla yerleri sildiriveriyorum,toz alerjim olduğundan.

Yemek konusunda ise şu tefal'in düdüklüsü olmasa ne yapardım bilmiyorum.:26:

Aynen 10 gündür elektrik süpürgesi tatilde.

Anca toz alıyor,viledayla yerleri sildiriveriyorum,toz alerjim olduğundan.

Yemek konusunda ise şu tefal'in düdüklüsü olmasa ne yapardım bilmiyorum.:26:

benim süpürge yaklaşık yarım saattir salonun ortasında beni bekliyoryok yok artıkk normal bir insan değilim ben

kızlar buharlı temizleyici hakkında bi bilginiz varmı bekonunukini almayı düşünüyorum evim büyük artık yer silmeyle baş edemiyorum

benim süpürge yaklaşık yarım saattir salonun ortasında beni bekliyoryok yok artıkk normal bir insan değilim ben

Eski doktorumun hemşiresi bu bekleme sürecinde elektrik süpürgesinden uzak dur demişti.Dilersen o süpürge bir kaç gün daha beklesin seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…