cnm teşekkür ederim..bugün aşılamanın 10.günü.alt karnımda kasıklarımda adeet sancısı gibi ağrı yaşıyorum...addetime 8 gün var dahabu evreleri yaşamak ne zormuş..psikolojim allak bullak oldu elimde olmadan...rabbim hepimize sabır versin.
Toplangel bu dönemde mümkün olduğunca kendini / belirtileri dinlememek ve her iki sonucada hazırlıklı olmak gerekiyor kolay olmasada.Allah nasip ettiyse,vakti saati gelince zaten olacaktır,teslim olmak önemli.
Liman hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
inşallah ilk pozitifimiz olur:81:
Liman hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
kızlar sımdı geldım. tahlıl verdım. o kadar heyecanlıyımkı. ama diğer yandanda kendıme olmayabılır tesellısıde vermeyı unutmuyorum.
listede ilk pozitif haberını ben vermeyı cook isterim. saat 16 gıbı netten bakıcam tahlıl sonucuna.
çook dua edın lutfen...
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada.berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek...tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrasızeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamadazeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamadaayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamadaIRMAK
kayse................................................hamiş.........2. aşılamadakız
tatlıcık........................................
sibel1982.........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş:)2. aşılamada
gül..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşdoğal yolla (erkek
KARTOPU..........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşERKEK
enepınar...........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş DOĞAL YOLLA
esra16..............................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................
hatdev22.........................................inşallah meleği sıkı sıkı tutunur
12 hamilemiz........
8 hamiş adayımız var
canım çok teşekkür ederim desteğiniz ve güzel dilekleriniz için.
rabbım bu ay hepımızın yüzünü güldürsün inşallah.
Sayfalarda gezerken denk geldim ve açıkcası moral oldu,iyi geldi,burayada taşımak istedim.
İnşallah bizim listemizde gün gelecek,hamile haberleri ve bebek isimleriyle şenlenecek...
cnm kısa bir süre sonra oraya liman,camenta ve toplangeli eklersin inşallah
İnşallah arkadaşım.
En hayırlı ve en sağlıklı olacakları dönemde gelsinler melekler,biz elimizden geleni yapar,sabırla bekleriz.
10 gündür ne evimle ilgilenebiliyorum ne başka birşey yapabiliyorum...sadece yemek ve bulaşık elim kolum kalkmıyor çok halsizim
Aynen 10 gündür elektrik süpürgesi tatilde.
Anca toz alıyor,viledayla yerleri sildiriveriyorum,toz alerjim olduğundan.
Yemek konusunda ise şu tefal'in düdüklüsü olmasa ne yapardım bilmiyorum.:26:
benim süpürge yaklaşık yarım saattir salonun ortasında beni bekliyoryok yok artıkk normal bir insan değilim ben
Eski doktorumun hemşiresi bu bekleme sürecinde elektrik süpürgesinden uzak dur demişti.Dilersen o süpürge bir kaç gün daha beklesin seni...[/QU
o zaman eşim gelince o süpürsünbirazda naz yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?