Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar buharlı temizleyici hakkında bi bilginiz varmı bekonunukini almayı düşünüyorum evim büyük artık yer silmeyle baş edemiyorum

Hepsiburada'da görmüştüm.Yorumlar gerçekten çok olumlu.Bende düşünüyorum almayı,çok çeşitli alanlarda kullanımı olan,özellikle çocuklu eve lazım bir makina.

Hepsiburada'da görmüştüm.Yorumlar gerçekten çok olumlu.Bende düşünüyorum almayı,çok çeşitli alanlarda kullanımı olan,özellikle çocuklu eve lazım bir makina.

ben beko bayini aradım şimdi almaya karar verdim...alıcam şimdi...valla yoksa bu viledalarla fıtık olucam..

ben beko bayini aradım şimdi almaya karar verdim...alıcam şimdi...valla yoksa bu viledalarla fıtık olucam..

İnşallah memnun kalır,güzel günlerde kullanırsın.Bebişler gelmeden hijyen tedbirlerini almak lazım.Kullanım sonrasını yorumlarını bekliyorum...

inşallah memnun kalır,güzel günlerde kullanırsın.bebişler gelmeden hijyen tedbirlerini almak lazım.kullanım sonrasını yorumlarını bekliyorum...

aldım cnm bugün yetiştiremezlerse yarın göndereceklersaat 4 e az kaldılimann sonucuna

Evet bende çıkıcam Limanın sonucunu bekliyorum.

İnşallah Allah yüzümüzü güldürür,inşallah topiğin ilk nazar boncuğu olur.

aldım cnm bugün yetiştiremezlerse yarın göndereceklersaat 4 e az kaldılimann sonucuna

bende sizi takip ediyorum inşallah hepinizin sonucu iyi olur pozitif olur dualarım sizlerle bizde 5.yılımıza giriyoruz rAbbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.Aşılama yaptıracaktık bu ay ama mardine tayinimiz çıktı yaptıramadık bebiş için ne zaman bir adım atsak bişeyler oluyor.1hafta önce öyle güzel bir rüya gördüm ki bir kızım vardı rüyamda emziriyordum sütler taşıyordu resmen sonra babama gidip dedeciğim ben annemi çok seviyorum o benim herşeyim falan diyordu.Anlatamam sanki gerçekmiş gibiydi.Keşke hergün rüyama gelse öpsem koklasam rüyada bile annelik çok başka bişeymiş gerçeğini düşünemiyorum.....:85::85::85::85:

kızlar sanırım negatıf çünkü 4,35 yazıyor. pozitif yada negatif yazmıyor

Arkadaşım hayırlısı olsun,üzülme lütfen... Önümüzdeki süreci düşün.Eğer negatif bile olsa 13-14 gün sonra tekrar yeni bir aşılama yapılır ve o yeni umut için güçlü olmak gerek.Ki adet gününün üzerinden 3-4 gün geçince tekrar bir test yaptırırsın hiç belli olmaz ki...

Limancım üzme kendini lütfen herşeyin hayırlısı ovitrelle iğnesinden kaynaklanıyor olabilir beta 4 küsür çıkmış çünkü...İnşallahh geç tutunmadır amaa kendini kaptırmaa nolurrr.Rabbim sanaaa en güzelini nasip etsin inşallah...Sakın ağlama bak biz bir sınavdayız biz hayırlısını istiyoruz her zaman değil mi? Sonunda ağlarsak eğer isyana girer allah korusun...Rahat ol Allah bize de nasip edecek inşallah

Limancım üzme kendini lütfen herşeyin hayırlısı ovitrelle iğnesinden kaynaklanıyor olabilir beta 4 küsür çıkmış çünkü...İnşallahh geç tutunmadır amaa kendini kaptırmaa nolurrr.Rabbim sanaaa en güzelini nasip etsin inşallah...Sakın ağlama bak biz bir sınavdayız biz hayırlısını istiyoruz her zaman değil mi? Sonunda ağlarsak eğer isyana girer allah korusun...Rahat ol Allah bize de nasip edecek inşallah

ya kizlar beim testte 1. ve uzeri hamilelik yaziyor ya benim kan degerim 0.35 cikti

kızlar sanırım negatıf çünkü 4,35 yazıyor. Pozitif yada negatif yazmıyor
cnm bence bikaçgün sonra birdaha yaptır..ben test yaptırdığım zamanlarda 0.1 çıkıyordu.cuma günü 14.gün bence yükselebilir.bazen geç döllenme olabiliyor.

cnm bence bikaçgün sonra birdaha yaptır..ben test yaptırdığım zamanlarda 0.1 çıkıyordu.cuma günü 14.gün bence yükselebilir.bazen geç döllenme olabiliyor.

katılıyorum belki geç döllenme olabilir ama kafana takmamaya çalış stres hormonuu etkilemesin bende 0.38 gibi bişey çıkmıştı 2 gün sonra 1.40 falan çıktı tedavisiz amaa gel görki taka takaa stres yapaa yapaa resmen başım ağrıyordu en sonunda çıkışı durdu beta hcgnin:97:

canım çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor beta hcg normalde yüksek çıkması lazımdı

kaçıncı günün bu arada tedavi iğne falan oldunmu

nasıl ya kafam karıstı sımdı. benım sat 23 bugun. yanı adet sonrakı 3. hafta.
netten bakıyorum 3 haftalık 5-50 arası dıyor benimki 4,35

cnm bizim aşılamamızın 10.günü liman biraz erken test yaptı...doktorlarımız 14,15 gün gelin demişti...bence bikaç gün sonra tekrar yaptırsın.

canım çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor beta hcg normalde yüksek çıkması lazımdı

kaçıncı günün bu arada tedavi iğne falan oldunmu

canim catlatma ignesi 10gunde cikiyor vucuttan bende cok ugrasan birisiyim tuple ikizlerime kavsutum darisi basiniza dogumdan sonra sut vermedigim halde 5ay adet olmadim dr test istedi yaptirdim 0.35 cikti ve test kagidimda 1-2 haftalik hamilelik 1-50 yaziyordu 0.1ise hamilelik yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…