kızlar buharlı temizleyici hakkında bi bilginiz varmı bekonunukini almayı düşünüyorum evim büyük artık yer silmeyle baş edemiyorum
Hepsiburada'da görmüştüm.Yorumlar gerçekten çok olumlu.Bende düşünüyorum almayı,çok çeşitli alanlarda kullanımı olan,özellikle çocuklu eve lazım bir makina.
ben beko bayini aradım şimdi almaya karar verdim...alıcam şimdi...valla yoksa bu viledalarla fıtık olucam..
inşallah memnun kalır,güzel günlerde kullanırsın.bebişler gelmeden hijyen tedbirlerini almak lazım.kullanım sonrasını yorumlarını bekliyorum...
aldım cnm bugün yetiştiremezlerse yarın göndereceklersaat 4 e az kaldı limann sonucuna
kızlar sanırım negatıfçünkü 4,35 yazıyor. pozitif yada negatif yazmıyor
ay hamilesin iste
cnm bence bikaçgün sonra birdaha yaptır..ben test yaptırdığım zamanlarda 0.1 çıkıyordu.cuma günü 14.gün bence yükselebilir.bazen geç döllenme olabiliyor.kızlar sanırım negatıfçünkü 4,35 yazıyor. Pozitif yada negatif yazmıyor
ay hamilesin iste
ya kizlar beim testte 1. ve uzeri hamilelik yaziyor ya benim kan degerim 0.35 cikti
cnm bence bikaçgün sonra birdaha yaptır..ben test yaptırdığım zamanlarda 0.1 çıkıyordu.cuma günü 14.gün bence yükselebilir.bazen geç döllenme olabiliyor.
canım çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor beta hcg normalde yüksek çıkması lazımdı
kaçıncı günün bu arada tedavi iğne falan oldunmu
limancım üzme kendini lütfen herşeyin hayırlısı ovitrelle iğnesinden kaynaklanıyor olabilir beta 4 küsür çıkmış çünkü...inşallahh geç tutunmadır amaa kendini kaptırmaa nolurrr.rabbim sanaaa en güzelini nasip etsin inşallah...sakın ağlama bak biz bir sınavdayız biz hayırlısını istiyoruz her zaman değil mi? Sonunda ağlarsak eğer isyana girer allah korusun...rahat ol allah bize de nasip edecek inşallah
canım çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor beta hcg normalde yüksek çıkması lazımdı
kaçıncı günün bu arada tedavi iğne falan oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?