Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bişey sorcam aşılamadan hemen sonra banyo yaptınız mı? Doktorum bişey söylemedi bu konuda ama 2 gün yapılmaması iyi olurmuş gibi şeyler duydum.
Siz ne dersiniz?

kızlar moralim çook bozuk, cuma günü aşılamam oldu, doktor gün aşırı ilişkiye girin dedi, galiba yumurtalarım dün çatladı çünkü kasıklarımda ağrı ve sızılar vardı ancak biz ilişkiye girmedik, nedeni beyimiz yorgunmuş, sinir oldum. sabahta moralim buzuktu eşime "ben o kadar acı sancı sıkıntı çekiyorum ama boşuna" dedim, bizimki "kendimi suçlu hissediyorum" dedi.

yani böyle işte 1 ayım daha gitti. zaten herkeste bi ağrı, şişkinlik, göğüslerde hassasiyet falan varmış bende hiç bi b.k yok, artık şüphelenir oldum ya ben bişeyleri yanlış yapıyorum yada hastane beni kandırdı aşılama falan olmadım

canım moralini bozma olacak olduktan sonra olur spermler rahimde 48 saat yaşıyomuş erkekler maalesef bu konuda çok rahatlar yaşamadıkları için bilmiyorlar bide bizim hormonlarımız duygularımız daha yoğun bebek konusunda onlar sadece sevmek için baba oluyolar bütün cefayı kadınlar çekiyo

Son düzenleme:

aynen benim gibi umutsuzluğa düşmüşsün, ama canım şunu düşün gün aşırı ilşkiye girdiysen eğer spermler 48 saat yaşayabiliyor, yani Allah nasip edecekse olur zaten...

üff zaten sperm sayımız az, yıkamadan sonra ,38 milyon, hızlı hareket %95 yavaş har. %5 yerinde hareket 0 hareket etmeyen 0

yani şansımızda az

ayy ben neden 48 saat biliyorum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…