- 1 Eylül 2009
- 126
- 0
- 116
arkadaşlar akıntı durumunuz nasıl? benden sarı akıntı geliyor sürekli..
Kızlar bişey sorcam aşılamadan hemen sonra banyo yaptınız mı? Doktorum bişey söylemedi bu konuda ama 2 gün yapılmaması iyi olurmuş gibi şeyler duydum.
Siz ne dersiniz?
Kızlar bende dün aşılama yaptırdım. İlk aşılamam. İnşallah hepimiz burda güzel haberlerimizi paylaşırız...
çok ilginç biz bütün belirtileri progestana bağlıyoruz demek ondan kaynaklanmıyormus
canım moralini bozma olacak olduktan sonra olur spermler rahimde 48 saat yaşıyomuş erkekler maalesef bu konuda çok rahatlar yaşamadıkları için bilmiyorlar bide bizim hormonlarımız duygularımız daha yoğun bebek konusunda onlar sadece sevmek için baba oluyolar bütün cefayı kadınlar çekiyokızlar moralim çook bozuk, cuma günü aşılamam oldu, doktor gün aşırı ilişkiye girin dedi, galiba yumurtalarım dün çatladı çünkü kasıklarımda ağrı ve sızılar vardı ancak biz ilişkiye girmedik, nedeni beyimiz yorgunmuş, sinir oldum. sabahta moralim buzuktu eşime "ben o kadar acı sancı sıkıntı çekiyorum ama boşuna" dedim, bizimki "kendimi suçlu hissediyorum" dedi.
yani böyle işte 1 ayım daha gitti. zaten herkeste bi ağrı, şişkinlik, göğüslerde hassasiyet falan varmış bende hiç bi b.k yok, artık şüphelenir oldum ya ben bişeyleri yanlış yapıyorum yada hastane beni kandırdı aşılama falan olmadım
kızlar moralim çook bozuk, cuma günü aşılamam oldu, doktor gün aşırı ilişkiye girin dedi, galiba yumurtalarım dün çatladı çünkü kasıklarımda ağrı ve sızılar vardı ancak biz ilişkiye girmedik, nedeni beyimiz yorgunmuş, sinir oldum. sabahta moralim buzuktu eşime "ben o kadar acı sancı sıkıntı çekiyorum ama boşuna" dedim, bizimki "kendimi suçlu hissediyorum" dedi.
yani böyle işte 1 ayım daha gitti. zaten herkeste bi ağrı, şişkinlik, göğüslerde hassasiyet falan varmış bende hiç bi b.k yok, artık şüphelenir oldum ya ben bişeyleri yanlış yapıyorum yada hastane beni kandırdı aşılama falan olmadım
canım moralini bozma olacak olduktan sonra olur spermler rahimde 72 saat yaşıyomuş erkekler maalesef bu konuda çok rahatlar yaşamadıkları için bilmiyorlar bide bizim hormonlarımız duygularımız daha yoğun bebek konusunda onlar sadece sevmek için baba oluyolar bütün cefayı kadınlar çekiyo
progestandan değilse neden acaba
ben ilkinde jel kullanmıştım daha çok şişmiştim, şimdi ilaç kullanıyorum. şişlik var ama abartılı değil
canım moralini bozma olacak olduktan sonra olur spermler rahimde 48 saat yaşıyomuş erkekler maalesef bu konuda çok rahatlar yaşamadıkları için bilmiyorlar bide bizim hormonlarımız duygularımız daha yoğun bebek konusunda onlar sadece sevmek için baba oluyolar bütün cefayı kadınlar çekiyo
çatlatma iğnesi olduysan bakmıyorlarmış bana da bakmadılar iğneden 24 ile 36 saat sonra çatlıyomuşya aşılamadan önce bakmaları gerekmezmi çatlama olmuşmu diye
ayy ben neden 48 saat biliyorum yaa..
öncesinde yumurta için kullandığımız haplar iğneler vs vs yüzündende olabilir ağrılar şişlikler
çatlatma iğnesi olduysan bakmıyorlarmış bana da bakmadılar iğneden 24 ile 36 saat sonra çatlıyomuş
ayyy benim bide çok uykum var bi kaç gündür uyuyorum uyuyorum doymuyorum uykuya sizdede varmı
hahahah bi yarın olsa da şu dırdırımdan kurtulsanız sizdebak , yarın göreceğiz sen hamilesin
ben normalde de çok uykucu olduğum için bir değerlendirme yapamıyorum kendimle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?