Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben de bugün15:30itibariyle aşılandım. Belimde ve kasıklarımda çok ağrım var.jeel vermedi Dr.sadece ilaç verdi.(progestan)yarın icmeye basliyacagim.hakkımızda hayırlısı olur inşallah

hayırlı olsun canım, 14 günlük bekleme maratonuna başladın sende...

fundacım günaydıınnn
nasılsın bakalım?? heyecan var mı :18:

günaydın canım hemde nasıl heyecanlıyım bilsen kalbim küt küt :18::18:ama çokta korkuyorum yaaa bi an önce yarın olsada bu merak hali bitse:26:sabah işe gelmeden ilk işim hastaneye gitmek olacaksen nasılsın

Son düzenleme:

iyiyim bende canım, inan bende heyecanlıyım senin için. :18:
bu arada yarın senin 12. günün değil mi ?

benim dr`a kalsam daha çook beklerim . ben 28 yada 29 haziranda yaptırmayı düşünüyorum.

bencede boş boş beklemek çok kötü ya :44:ya var ya yok bi sonuç alsak rahalıyacağız zaten 10 gün sonra bile belli oluyomuş ama garanti olsun diye en erken 12. baktırıyolar

bencede boş boş beklemek çok kötü ya :44:ya var ya yok bi sonuç alsak rahalıyacağız zaten 10 gün sonra bile belli oluyomuş ama garanti olsun diye en erken 12. baktırıyolar

ben garanti olsun diye 14 yada 15. günü bekliyorum. haftaya pazartesi yaptırsam mı acaba? tam 12.gün oluyor
kararsız kaldım :44:

kızlar benim aşılamamda tutmadı listeye yazın
inşallah sizlerden güzel haberler alırız
bu ay dinlen dedi dr.
görüşürüz kızar

hayırlısı olsun canım...

[video=youtube;ViP2UG_-cdY]http://www.youtube.com/watch?v=ViP2UG_-cdY[/video]

amin, bize de nasip olur inşallah...

amin canım, inşallah en doğru zamanda gelir bebeklerimiz...

inception nasılsın canım

canım bugün daha iiyim cok saol, sen nasılsın? var mı bişeyler?

inception günaydın canım

nasılsın? yarın test yaptırmama konusunda kararlımısın hala?

günaydın canım, hala umudum yok ama test yaptırcam galiba yarın öğle tatilinde gidip yaptırırım, fundakrcnin sonucu daha önce çıkar, merakla bekliyorum...

ben garanti olsun diye 14 yada 15. günü bekliyorum. haftaya pazartesi yaptırsam mı acaba? tam 12.gün oluyor
kararsız kaldım :44:

canım ya beklemek çok zor gerçekten, ama 12. gününden itibaren yükseliyormuş beta HCG, 12. günü çıkabilir tabi ama emin olmak için 14. günü tekrar test yaptırmak zorunda kalırsın, sen nasıl istiyorsan öyle hareket et..

evet bir an önce yaptırayım , dayanamıyorum

günaydın canım, hala umudum yok ama test yaptırcam galiba yarın öğle tatilinde gidip yaptırırım, fundakrcnin sonucu daha önce çıkar, merakla bekliyorum...[/QUOTE]

inşallah yarın 2 pozitif haberi alırızzz

inception ben iyiiyim canım sadece hızlı yürüyünce ağır bişey kaldırınca kasıklarım ağrıyo başka hiç bişey yok santım negatifim bnde :26:bencede test yaptır yarın merakla beklemek daha kötü kafan rahatlar en azından

günaydın canım, hala umudum yok ama test yaptırcam galiba yarın öğle tatilinde gidip yaptırırım, fundakrcnin sonucu daha önce çıkar, merakla bekliyorum...

inşallah yarın 2 pozitif haberi alırızzz [/QUOTE]

inşallah canım, ben fundakrc den umutluyum..merakla bekliyorum...

inşallah yarın 2 pozitif haberi alırızzz [/QUOTE]

inşallah yarın 2 pozitif sonraki günler hep pozitif haberleri alırız

yaptırıcam canım,yarın öğle tatilinde çıkıp kan veririm 15.00 gibi belli olur herhalde, ben senden umutluyum yaaaa, yarın hemen hbr ver olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…