Kızlar ben de bugün15:30itibariyle aşılandım. Belimde ve kasıklarımda çok ağrım var.jeel vermedi Dr.sadece ilaç verdi.(progestan)yarın icmeye basliyacagim.hakkımızda hayırlısı olur inşallah
kızlar benim aşılamamda tutmadı listeye yazın
inşallah sizlerden güzel haberler alırız
bu ay dinlen dedi dr.
görüşürüz kızar
evet ya toplangel yok bugün bende merak ediyorum umarım kötü bişey yoktur :26:
ayyyyy şimdi en yakın ben mi varım korkuyoruuuummmm
fundacım günaydıınnn
nasılsın bakalım?? heyecan var mı :18:
günaydın canım hemde nasıl heyecanlıyım bilsen kalbim küt küt :18::18:ama çokta korkuyorum yaaa bi an önce yarın olsada bu merak hali bitse:26:sabah işe gelmeden ilk işim hastaneye gitmek olacaksen nasılsın
iyiyim bende canım, inan bende heyecanlıyım senin için. :18:
bu arada yarın senin 12. günün değil mi ?
evet canım 10 haziranda oldum dr 22 haziranda baktır dedi
benim dr`a kalsam daha çook beklerim . ben 28 yada 29 haziranda yaptırmayı düşünüyorum.
bencede boş boş beklemek çok kötü ya :44:ya var ya yok bi sonuç alsak rahalıyacağız zaten 10 gün sonra bile belli oluyomuş ama garanti olsun diye en erken 12. baktırıyolar
kızlar benim aşılamamda tutmadı listeye yazın
inşallah sizlerden güzel haberler alırız
bu ay dinlen dedi dr.
görüşürüz kızar
[video=youtube;ViP2UG_-cdY]http://www.youtube.com/watch?v=ViP2UG_-cdY[/video]
Canım hersey önce inanmakla başlar.
Bir yanımız pozitife,bir yanımız negatife inanır ki bu bir anlamda olacaklara karşı oluşan bir mekanizmadır.
Bu sürecin en zorlu gel - giti budur aslında...
Hepimiz adına hayırlısını diliyor,hayatın en muhteşem duygusunu birgün mutlaka yaşayacağımıza inanıyorum.
Onlar için en doğru,en hayırlı,en sağlıklı zaman ne ise,varsın o zaman gelsinler.
inception nasılsın canım
inception günaydın canım
nasılsın? yarın test yaptırmama konusunda kararlımısın hala?
ben garanti olsun diye 14 yada 15. günü bekliyorum. haftaya pazartesi yaptırsam mı acaba? tam 12.gün oluyor
kararsız kaldım :44:
canım ya beklemek çok zor gerçekten, ama 12. gününden itibaren yükseliyormuş beta HCG, 12. günü çıkabilir tabi ama emin olmak için 14. günü tekrar test yaptırmak zorunda kalırsın, sen nasıl istiyorsan öyle hareket et..
evet bir an önce yaptırayım , dayanamıyorum
günaydın canım, hala umudum yok ama test yaptırcam galiba yarın öğle tatilinde gidip yaptırırım, fundakrcnin sonucu daha önce çıkar, merakla bekliyorum...
günaydın canım, hala umudum yok ama test yaptırcam galiba yarın öğle tatilinde gidip yaptırırım, fundakrcnin sonucu daha önce çıkar, merakla bekliyorum...
inception ben iyiiyim canım sadece hızlı yürüyünce ağır bişey kaldırınca kasıklarım ağrıyo başka hiç bişey yok santım negatifim bnde :26:bencede test yaptır yarın merakla beklemek daha kötü kafan rahatlar en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?