inşallah yarın 2 pozitif haberi alırızzz
yaptırıcam canım,yarın öğle tatilinde çıkıp kan veririm 15.00 gibi belli olur herhalde, ben senden umutluyum yaaaa, yarın hemen hbr ver olur mu?
günaydın arkadaşlar, nasılsınız bu sabah.
günler geçmek bilmiyor, aşılamanın üzerinden bir hafta geçti(neredeyse).karnımda bir şişkinlik, ve kasıklarımla göbeğimin arasındaki bölgemde sağlı sollu ağrılar var.arada bir kramplar. biraz tuvaletim gelince kasıklarımda müthiiş bi baskı hissediyorum.
geçen aşılamada da olmuş muydu bunlar hatırlamıyorum.
keşke yazsaymışım...:))
sizde durumlar nasıl?
Kızlar bende dün aşılama yaptırdım. İlk aşılamam. İnşallah hepimiz burda güzel haberlerimizi paylaşırız...
Kızlar bende dün aşılama yaptırdım. İlk aşılamam. İnşallah hepimiz burda güzel haberlerimizi paylaşırız...
günaydın canım aynı şeyler hepimizde oldu ama 1 hafta sonra geçti benim kullandığımız progestandan oluyor bütün o ağrılar şişkinlikler benim karnım şu an 6 aylık hamile gibi hep ilaçlardan
ben progestan kullanmıyorum, iki aşılamada da doktor kulanmamı söylemedi. :S
ben progestan kullanmıyorum, iki aşılamada da doktor kulanmamı söylemedi. :S
kızlar bişeyi merak ediyorum ilişki sırasında kasıklarınızda ağrı oluyo mu
kullanmamana rağmen karnın şiş mi? sancı ve batmaların oluyor mu canım?
oluyor evet. ilk aşılamamda da kullanmamıştım ama o zaman karnım daha şişti. namaz kılarken secdeye gidemiyordum karnımdaki şişlikten ötürü. bu sefer o kadar olmasa da yine de şişkinlik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?