Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaptırıcam canım,yarın öğle tatilinde çıkıp kan veririm 15.00 gibi belli olur herhalde, ben senden umutluyum yaaaa, yarın hemen hbr ver olur mu?

ben 9 gibi versem 1 saatte çıkar heralde tabi ki canım hemen yazarım buraya negatif olsada üzülmem tekrar denerim napalım 2.de olmazsa hipotiroid için tedavimin üzerine düşücem belki hipotiroidim düzelirse normal yoldan olur

günaydın arkadaşlar, nasılsınız bu sabah.
günler geçmek bilmiyor, aşılamanın üzerinden bir hafta geçti(neredeyse).karnımda bir şişkinlik, ve kasıklarımla göbeğimin arasındaki bölgemde sağlı sollu ağrılar var.arada bir kramplar. biraz tuvaletim gelince kasıklarımda müthiiş bi baskı hissediyorum.
geçen aşılamada da olmuş muydu bunlar hatırlamıyorum.
keşke yazsaymışım...:))

sizde durumlar nasıl?

Son düzenleme:
Kızlar bende dün aşılama yaptırdım. İlk aşılamam. İnşallah hepimiz burda güzel haberlerimizi paylaşırız...

günaydın canım aynı şeyler hepimizde oldu ama 1 hafta sonra geçti benim kullandığımız progestandan oluyor bütün o ağrılar şişkinlikler benim karnım şu an 6 aylık hamile gibi hep ilaçlardan

bu arada ben hala hafif ishalim ve karnımdaki şiş indi...zaten göbeğim yoktu, aşılamadan sonra şişmişti ama son 2 gündür, indi karnım...ara sıra gaz sancısı gibi birşey oluyordu dune kadar ama bugun o da yok, geçen aşılamamda göğüs uçlarım acayip acıyordu, bu sefer yok, göğüslerimde hassasiyet ve büyüme de yok, sadece 1 tane sivilcem çıktı, en az 2 tane çıkardı önceden..neler oluyor bana, acaba kist yüzünden mi böyleyim...gel de umutlu ol...kimse yanlış olmasın sadece bu ay umutlu değilim, gelecekten umutluyum yani...

günaydın canım aynı şeyler hepimizde oldu ama 1 hafta sonra geçti benim kullandığımız progestandan oluyor bütün o ağrılar şişkinlikler benim karnım şu an 6 aylık hamile gibi hep ilaçlardan

ben progestan kullanmıyorum, iki aşılamada da doktor kulanmamı söylemedi. :S

kullanmamana rağmen karnın şiş mi? sancı ve batmaların oluyor mu canım?

oluyor evet. ilk aşılamamda da kullanmamıştım ama o zaman karnım daha şişti. namaz kılarken secdeye gidemiyordum karnımdaki şişlikten ötürü. bu sefer o kadar olmasa da yine de şişkinlik var.

oluyor evet. ilk aşılamamda da kullanmamıştım ama o zaman karnım daha şişti. namaz kılarken secdeye gidemiyordum karnımdaki şişlikten ötürü. bu sefer o kadar olmasa da yine de şişkinlik var.

çok ilginç biz bütün belirtileri progestana bağlıyoruz demek ondan kaynaklanmıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…