- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
kızlar kan verdim ve geldim 10:30 da alıcam çok heyecanlıyım:26::26:
ayy canım korkma...herşeyin hayırlısı..çok da heyecan yapma, hamişsen bebeğe zarar verebilirsin...derin derin nefes al...ayy ne çabuk çıkıyomuş sonuç...
ben de heyecanlandım senin adına. inş. hayırlı haberler alırız bu gün senden.
ya kızlar bişey sormak istiyorum. aşılama süresinde kilo alan var mı içinizde?
beeeennnn kocaman bi göbeğim var artık hemde gidecek gibi görünmüyo
ya kızlar bişey sormak istiyorum. aşılama süresinde kilo alan var mı içinizde?
sağol canım bugün 2 tane güzel haber alalım yaaa bu topiğin ihtiyacı var güzel haberlere bundan sonra bütün tahlil yaptıranlar pozitif olsun lütfen yaa:26:
ben aşılamadan önce diyetisyen yardımıyla biraz kilo vermiştim. çünkü ilk aşılamamda 4 kilo kadar almıştım.bu sefer almamaya çalışıyorum, diyetedevam etmeye çalışıyorum ama hem hareketim azaldı, hem de kardeşim yanımda oluyo iş yapmayayım diye, birileri olunca yediklerine dikkat etmek zorlaşıyor. kilo aldım mı bilmiyorum, tartılmadım ama göbeğim çıktı yeniden sanki. şiş miyim kilo mu aldım ayırt edemiyorum.
inşallah bu göbüşlerin sebebi bebişlerdir
koskoca bir negatif
koskoca bir negatif
koskoca bir negatif
koskoca bir negatif
kızlar o kadar sinirlerim bozukki sabah artık dayanamadım Allah'ım bu düşünceleri kafamdan al artık, aklıma başka şeyler getir diye yalvardım. başka şeyler düşünmeye çalışıyorum olmuyor, konu döönüp dolaşıp bu konuya geliyor. zaten kocayla bozuğuz, benim sinirden adamda harap oldu. aşılamadan sonra sadece 1 kere ilişki oldu, zaten negatif olduğuna o kadar eminim ki, şu günler geçse, adet olsamda tatile çıksak kafamı dinlesem diye gün sayıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?