Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beeeennnn kocaman bi göbeğim var artık hemde gidecek gibi görünmüyo

ben aşılamadan önce diyetisyen yardımıyla biraz kilo vermiştim. çünkü ilk aşılamamda 4 kilo kadar almıştım.bu sefer almamaya çalışıyorum, diyetedevam etmeye çalışıyorum ama hem hareketim azaldı, hem de kardeşim yanımda oluyo iş yapmayayım diye, birileri olunca yediklerine dikkat etmek zorlaşıyor. kilo aldım mı bilmiyorum, tartılmadım ama göbeğim çıktı yeniden sanki. şiş miyim kilo mu aldım ayırt edemiyorum.

Son düzenleme:
ya kızlar bişey sormak istiyorum. aşılama süresinde kilo alan var mı içinizde?

canım ben 1 kilo verdim, çok komik di mi? ama hafif göbüşüm var şu an sabah baktım da...

sağol canım bugün 2 tane güzel haber alalım yaaa bu topiğin ihtiyacı var güzel haberlere bundan sonra bütün tahlil yaptıranlar pozitif olsun lütfen yaa:26:

inşallahhh canım....

arkadaşlar , bence kilo almadık, sadece şişkinlik ilaçlardan yani

fundakrc en az senin kadar heyecanlıyım, tam 1 hafta sonra bende sonuç bekliyor olacağım :18: :18:

bende hamile kalsamda göbeğimi saklamak zorunda kalmasam artık diyorum ooohh o zaman göbekli göbekli gezeriz

teşekkür ederim arkadaşlar 12. gündü bugün dr baktır demişti sonuç 2.00 çıktı aradım doktoru negatif dedi bi kaç ay dinlen tekrar deneyelim dedi

kızlar o kadar sinirlerim bozukki sabah artık dayanamadım Allah'ım bu düşünceleri kafamdan al artık, aklıma başka şeyler getir diye yalvardım. başka şeyler düşünmeye çalışıyorum olmuyor, konu döönüp dolaşıp bu konuya geliyor. zaten kocayla bozuğuz, benim sinirden adamda harap oldu. aşılamadan sonra sadece 1 kere ilişki oldu, zaten negatif olduğuna o kadar eminim ki, şu günler geçse, adet olsamda tatile çıksak kafamı dinlesem diye gün sayıyorum.

Son düzenleme:

evet canım ya ne kadar haklısın çok takıyoruz akışına bırakamıyoruz maalesef bende eylüle kadar bişey yapmayacağım tatil yapıcam senin dediğin gibi kafamı dinliycem hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…