Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben adetimin 5. günü başlamıştım, 5 günde ilacı kullandım 1 gün bekleyip öyle gittim doktora. doktor öyle demişti, 16 mm olmuş yumurtam

canım dr 5. gün yumurtalarının durumuna bakıp yeterli sayı ve büyüklükteyse karar verecektir sen sıkma şimdi canını kafanda rahat olsun çok önemli

teşekkür ederim canım. inşallah her şey yolunda gider

ben adetimin 5. günü başlamıştım, 5 günde ilacı kullandım 1 gün bekleyip öyle gittim doktora. doktor öyle demişti, 16 mm olmuş yumurtam

canım dr 5. gün yumurtalarının durumuna bakıp yeterli sayı ve büyüklükteyse karar verecektir sen sıkma şimdi canını kafanda rahat olsun çok önemli

şimdi daha rahatladım. süreci anladım. artık ilacı kullanıp gideceğim hyırlısı olsun

canlarım sonucum belli oldu...beklediğim gibi koccaman bir negatif...beklediğim için çok üzülmedim...

ufff bidahakine nasip inşallah

bu arada kızlar, benim adetim düzensiz, 17 haziranda aşılama oldum ya test falan yapmıcam, negatif göreceğimi biliyorum çünkü. 11 temmuza kadar beklicem adetim olmazsa o zaman yapayım diyorum

en iyisi o ama insan merak ediyo işte benim adet günümde belli değil o yüzden dayanamadım sonucu öğrendim kafam rahatladı

canlarım sonucum belli oldu...beklediğim gibi koccaman bir negatif...beklediğim için çok üzülmedim...

umarım aldığın son kötü sonuç olur canım

uzun zamandır kimseden iyi haber çıkmıyor yaaa
umudumu kalmıyor artık benimde.
o kadar stres , emek herşey boşa gidiyor zamanı gelmeyen bir şey için kendi kendimize oyun oynuyoruz sanki.
emek harcamadan da , iyi sonuç alamayız gibi geliyor, yada olacaksa da stres yapmaktan gün saymaktan kendimizi yıprattığımız için olmuyor..

kafam karışım, moralim bozuk

canım sen bozma moralini rahat ol inşallah iyi sonuç alırsın

lütfen siz moralinizi bozmayın sonuçlarınızı alan kadar, haklısın stres çok etkiliyor, bu yüzden kafanı rahat tutmaya çalış..

lütfen siz moralinizi bozmayın sonuçlarınızı alan kadar, haklısın stres çok etkiliyor, bu yüzden kafanı rahat tutmaya çalış..

keşke yapabilsek bunu,

az önce ne oldu biliyormusunuz
kasığımdan göbeğime doğru bişey çıktı, şey düşünün hani asit içeçeklerde baloncuklar aşağıdan yukarı doğru çıkar ya onun gibi hahahaha.
sonra 10-15 dk sonrada çok fena bir acı oldu göbeğimde

içerde bişeyler oluyooo

inşallah bebek oluyoduurrrtest günün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…