canlarım sonucum belli oldu...beklediğim gibi koccaman bir negatif...beklediğim için çok üzülmedim...
inşallah funda yanlız kafam karıştı. bu klomen kaç gün kullanılması gerekiyor aşılama için bir çok yerde okudum iğne 14. günde falan vurulmuş. yani klomene adetin 2, günü başlansa 12-13 gün kullanılması gerekiyor. bugün benim adetin 4, günü klomeni 5 gün kullan gel dedi. çatlama iğnesi vuralım. içime kuşku düştü. bunlar çatlama iğnesi ile yumurtaların çatlamasını sağlayıp normal ilişkimi önerecek yoksa çatlama ile aşılama mı yapacakalr. 5 gün klomen kullanma ile yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşacak mı ki.
offf kafam karıştı yaa.
inşallah funda yanlız kafam karıştı. bu klomen kaç gün kullanılması gerekiyor aşılama için bir çok yerde okudum iğne 14. günde falan vurulmuş. yani klomene adetin 2, günü başlansa 12-13 gün kullanılması gerekiyor. bugün benim adetin 4, günü klomeni 5 gün kullan gel dedi. çatlama iğnesi vuralım. içime kuşku düştü. bunlar çatlama iğnesi ile yumurtaların çatlamasını sağlayıp normal ilişkimi önerecek yoksa çatlama ile aşılama mı yapacakalr. 5 gün klomen kullanma ile yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşacak mı ki.
offf kafam karıştı yaa.
sen hiç bişey yapma, ilacını kullan, doktora git, ultrasohla bakacak, yumurtan yeterince büyüdüyse çatlatma iğnesi olacaksın, sonra muhtemelen 1 gün sonra eşinle gitceksiniz, eşin sperm verecek, spermlerinin kaliktesi artırılacak, sana enjekte edilecek. ama korkma çok kolay bir işlem
canlarım sonucum belli oldu...beklediğim gibi koccaman bir negatif...beklediğim için çok üzülmedim...
ben adetimin 5. günü başlamıştım, 5 günde ilacı kullandım 1 gün bekleyip öyle gittim doktora. doktor öyle demişti, 16 mm olmuş yumurtam
canım dr 5. gün yumurtalarının durumuna bakıp yeterli sayı ve büyüklükteyse karar verecektir sen sıkma şimdi canını kafanda rahat olsun çok önemli
ufff bidahakine nasip inşallah
bu arada kızlar, benim adetim düzensiz, 17 haziranda aşılama oldum ya test falan yapmıcam, negatif göreceğimi biliyorum çünkü. 11 temmuza kadar beklicem adetim olmazsa o zaman yapayım diyorum
canım ya üzülme ne olur, benden de gelecek kocaman 1 negatif 2-3 saat sonra...
of ya of ya oooffff yaaaaaa isyan edesim var :2::2::2::2: değerin kaç canım
canım değer söylemedi, negatif dedi..aklıma sormak da gelmedi değeri...
umarım aldığın son kötü sonuç olur canım
uzun zamandır kimseden iyi haber çıkmıyor yaaa
umudumu kalmıyor artık benimde.
o kadar stres , emek herşey boşa gidiyorzamanı gelmeyen bir şey için kendi kendimize oyun oynuyoruz sanki.
emek harcamadan da , iyi sonuç alamayız gibi geliyor, yada olacaksa da stres yapmaktan gün saymaktan kendimizi yıprattığımız için olmuyor..
kafam karışım, moralim bozuk
merak ettim keşke sordaydın belki yükselir :18:
umarım aldığın son kötü sonuç olur canım
uzun zamandır kimseden iyi haber çıkmıyor yaaa
umudumu kalmıyor artık benimde.
o kadar stres , emek herşey boşa gidiyorzamanı gelmeyen bir şey için kendi kendimize oyun oynuyoruz sanki.
emek harcamadan da , iyi sonuç alamayız gibi geliyor, yada olacaksa da stres yapmaktan gün saymaktan kendimizi yıprattığımız için olmuyor..
kafam karışım, moralim bozuk
lütfen siz moralinizi bozmayın sonuçlarınızı alan kadar, haklısın stres çok etkiliyor, bu yüzden kafanı rahat tutmaya çalış..
keşke yapabilsek bunu,
az önce ne oldu biliyormusunuz
kasığımdan göbeğime doğru bişey çıktı, şey düşünün hani asit içeçeklerde baloncuklar aşağıdan yukarı doğru çıkar ya onun gibi hahahaha.
sonra 10-15 dk sonrada çok fena bir acı oldu göbeğimde
içerde bişeyler oluyooo
canım sordum şimdi 1,47 sonuç...
inşallah bebek oluyoduurrrtest günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?