Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynı durumdayız, başka birşey düşünemez olduk Allah`ım güç versin, beklemek çok zor.
2 gündür adet olacakmışım gibi bel ağrım var ve sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum, kasıklarımda hafif ağrı var. ilaçlardan mı , yoksa belirti mi hiç bilmiyorum . kafam karmakarışık puuuffff

al benden de o kadar ben de tatili 4 gözle bekliyorum, yaz sonuna kadar daha bir tedavi uygulamıcam, zaten muhtemelen koskoca bir kistim var, doktorum söylemişti, hamilelik olmazsa kistle uğraşabilirsin bu ay diye...ben sanırım yaz sonu tüp bebeğe geçeceğim

canım ya üzülme ne olur, benden de gelecek kocaman 1 negatif 2-3 saat sonra...

yok canım ya üzülmüyorum napalım kısmet değilmiş ben de yaz boyunca dinlenicem hiç bişey yapmayacağım eylülde tekrar denerim hipotiroid var bende belki onun tedavisiyle uğraşırım bende

Son düzenleme:
yok canım ya üzülmüyorum napalım kısmet değilmiş ben yaz boyunca dinlenicem hiç bişey yapmayacağım eylülde tekrar denerim hipotiroid var bende belki onun tedavisiyle uğraşırım bende

canım benim bence en iyisini yaparsın, önce hipotiroid tedavini ol, sonra 2. aşılamanı dene..senin daha ilk aşılamandı bu...ve kafa olarak rahatla lütfen..2. de başaracaksın inşallah...

ya kafama bişey takıldı doktorumu aradım bi kaç ay dinlen tekrar deneriz dedi hemen arka arkaya yapılınca daha etkili olmuyo mu gerçi istemiyorum vücudum şu ilaçları atsın istiyorum ama merak ettim

ben de pzt sonucu öğreneceğim ama herkes negatif olunca hiç test yaptırmayıp adetimi beklesem daha iyi olur diye düşünüyorum...........çünkü biz de morfoloji de sıfır tutması mucize benden daha iyi durumda olnlar bile tutmadı.umudum kalmadı hiççççççççççççç.............zZor sınavmışşşşşşşşşş

ya kafama bişey takıldı doktorumu aradım bi kaç ay dinlen tekrar deneriz dedi hemen arka arkaya yapılınca daha etkili olmuyo mu gerçi istemiyorum vücudum şu ilaçları atsın istiyorum ama merak ettim

bence aşılama tedavisi çok kolay kist oluşturabiliyor, bu nedenle ara vermek mantıklı olabilir..ben diğer aşılamaların başarısını biraz psikolojik, çünkü ben ilk aşılamamda çok kastım, aşılamam bittiğinde bacaklarım ağrıyordu kasılmaktan, ağrı zamanı ve ağrı süresini bilmediğim için..diğerinde bildiğim için daha rahattım...

evet olabilir ama dr kist varmı yokmu diye bakmak için bile çağırmadı beni kontrole neden acaba saaldı beni galiba:44:

evet olabilir ama dr kist varmı yokmu diye bakmak için bile çağırmadı beni kontrole neden acaba saaldı beni galiba:44:

oluşan kistler genelde basit kist oluyormuş ve adetle bir sonraki ay kendiliğinden atılabiliyormuş, belki o yüzden doktorun çağırmamıştır. Benim kistim daha yumurta takipi yapılırken farkedildi aşılama öncesi ve 2,6 cm di, düşün daha da büyümüştür. Muhtemelen doğum kontrol hapı verecek, ilk aşılama sonrası da oluşmuştu kistim, 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım..

anladım canım olabilir senin sonucunu merak ediyorum inşallah pozitiftir dua ediyorum sana

merhaba arkadaşalr
daha önce durumumuzu yazmıştım size.
ben polip vardı aldırdım eşimde de problem vardı. bugün doktora gittim.
klomen verdi bunu 5 gün kullan gel yumurtalrın durumuna bakalım, büyümüşse çatlatma iğnesi yapar aşılamanı yaparız dedi. bu süreç nasıl işliyor ne yapmam gerek bilgili arkadaşlar yazabilir mi.
sadece klomen yeterli oluyor mu arkadaşlar bir sürü bir sürü iğneden söz ediyor. göbekten vurulan vs. bana niye sadece kolmen verdi ki.

Allah razı olsun canım benim, Allah hepimize tez zamanda nasip eder inşallah..bu arada ben kan verdim 13.00 de 14.30 da çıkacak sonuç ...size hbr veririm..:18::18::18::18::18::18::18:

canım az kaldı hadi bakalım bu kötü günde bi umut bekliyoruz hadi bize güzel haberler ver

bu arada bi yerde okudum bi bayanın aşılamanın 12. günü kan değeri aynı benim gibi 2.00 çıkmış adet günü geçince tekrar yaptırmış kan tahlili ve değerler yükselmiş hamileymiş benim içinde küçücükte olsa umut oldu sanki ama dr negatif dedi yükselir bekle falan demedi

canım klomenle iğne aynı işi görüyo ama iğne biraz daha çabuk yumurtlama sağlıyo sanırım ama sonuç değişmiyo bak toplangel arkadaşımız klomenle hamile kaldı ben iğne kullandım negatif
doktorunun söylediği gibi klomenden sonra çatlatma iğnesi oluyosun 36 saat sonrada aşılama yaptırıp bekliyorsun inşallah hayırlı olur tedavin güzel sonuçlar alırsın

inşallah funda yanlız kafam karıştı. bu klomen kaç gün kullanılması gerekiyor aşılama için bir çok yerde okudum iğne 14. günde falan vurulmuş. yani klomene adetin 2, günü başlansa 12-13 gün kullanılması gerekiyor. bugün benim adetin 4, günü klomeni 5 gün kullan gel dedi. çatlama iğnesi vuralım. içime kuşku düştü. bunlar çatlama iğnesi ile yumurtaların çatlamasını sağlayıp normal ilişkimi önerecek yoksa çatlama ile aşılama mı yapacakalr. 5 gün klomen kullanma ile yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşacak mı ki.
offf kafam karıştı yaa.

sen hiç bişey yapma, ilacını kullan, doktora git, ultrasohla bakacak, yumurtan yeterince büyüdüyse çatlatma iğnesi olacaksın, sonra muhtemelen 1 gün sonra eşinle gitceksiniz, eşin sperm verecek, spermlerinin kaliktesi artırılacak, sana enjekte edilecek. ama korkma çok kolay bir işlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…