kızlar o kadar sinirlerim bozukki sabah artık dayanamadım Allah'ım bu düşünceleri kafamdan al artık, aklıma başka şeyler getir diye yalvardım. başka şeyler düşünmeye çalışıyorum olmuyor, konu döönüp dolaşıp bu konuya geliyor. zaten kocayla bozuğuz, benim sinirden adamda harap oldu. aşılamadan sonra sadece 1 kere ilişki oldu, zaten negatif olduğuna o kadar eminim ki, şu günler geçse, adet olsamda tatile çıksak kafamı dinlesem diye gün sayıyorum.
koskoca bir negatif
kızlar o kadar sinirlerim bozukki sabah artık dayanamadım Allah'ım bu düşünceleri kafamdan al artık, aklıma başka şeyler getir diye yalvardım. başka şeyler düşünmeye çalışıyorum olmuyor, konu döönüp dolaşıp bu konuya geliyor. zaten kocayla bozuğuz, benim sinirden adamda harap oldu. aşılamadan sonra sadece 1 kere ilişki oldu, zaten negatif olduğuna o kadar eminim ki, şu günler geçse, adet olsamda tatile çıksak kafamı dinlesem diye gün sayıyorum.
evet canım ya ne kadar haklısın çok takıyoruz akışına bırakamıyoruz maalesef bende eylüle kadar bişey yapmayacağım tatil yapıcam senin dediğin gibi kafamı dinliycem hakkımızda hayırlısı olsun
canım ya üzülme ne olur, benden de gelecek kocaman 1 negatif 2-3 saat sonra...
yok canım ya üzülmüyorum napalım kısmet değilmiş ben yaz boyunca dinlenicem hiç bişey yapmayacağım eylülde tekrar denerim hipotiroid var bende belki onun tedavisiyle uğraşırım bende
ya kafama bişey takıldı doktorumu aradım bi kaç ay dinlen tekrar deneriz dedi hemen arka arkaya yapılınca daha etkili olmuyo mu gerçi istemiyorum vücudum şu ilaçları atsın istiyorum ama merak ettim
bence aşılama tedavisi çok kolay kist oluşturabiliyor, bu nedenle ara vermek mantıklı olabilir..ben diğer aşılamaların başarısını biraz psikolojik, çünkü ben ilk aşılamamda çok kastım, aşılamam bittiğinde bacaklarım ağrıyordu kasılmaktan, ağrı zamanı ve ağrı süresini bilmediğim için..diğerinde bildiğim için daha rahattım...
evet olabilir ama dr kist varmı yokmu diye bakmak için bile çağırmadı beni kontrole neden acaba saaldı beni galiba:44:
oluşan kistler genelde basit kist oluyormuş ve adetle bir sonraki ay kendiliğinden atılabiliyormuş, belki o yüzden doktorun çağırmamıştır. Benim kistim daha yumurta takipi yapılırken farkedildi aşılama öncesi ve 2,6 cm di, düşün daha da büyümüştür. Muhtemelen doğum kontrol hapı verecek, ilk aşılama sonrası da oluşmuştu kistim, 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım..
anladım canım olabilir senin sonucunu merak ediyorum inşallah pozitiftir dua ediyorum sana
Allah razı olsun canım benim, Allah hepimize tez zamanda nasip eder inşallah..bu arada ben kan verdim 13.00 de 14.30 da çıkacak sonuç ...size hbr veririm..:18::18::18::18::18::18::18:
merhaba arkadaşalr
daha önce durumumuzu yazmıştım size.
ben polip vardı aldırdım eşimde de problem vardı. bugün doktora gittim.
klomen verdi bunu 5 gün kullan gel yumurtalrın durumuna bakalım, büyümüşse çatlatma iğnesi yapar aşılamanı yaparız dedi. bu süreç nasıl işliyor ne yapmam gerek bilgili arkadaşlar yazabilir mi.
sadece klomen yeterli oluyor mu arkadaşlar bir sürü bir sürü iğneden söz ediyor. göbekten vurulan vs. bana niye sadece kolmen verdi ki.
canım ya üzülme ne olur, benden de gelecek kocaman 1 negatif 2-3 saat sonra...
canım klomenle iğne aynı işi görüyo ama iğne biraz daha çabuk yumurtlama sağlıyo sanırım ama sonuç değişmiyo bak toplangel arkadaşımız klomenle hamile kaldı ben iğne kullandım negatif
doktorunun söylediği gibi klomenden sonra çatlatma iğnesi oluyosun 36 saat sonrada aşılama yaptırıp bekliyorsun inşallah hayırlı olur tedavin güzel sonuçlar alırsın
merhaba arkadaşalr
daha önce durumumuzu yazmıştım size.
ben polip vardı aldırdım eşimde de problem vardı. bugün doktora gittim.
klomen verdi bunu 5 gün kullan gel yumurtalrın durumuna bakalım, büyümüşse çatlatma iğnesi yapar aşılamanı yaparız dedi. bu süreç nasıl işliyor ne yapmam gerek bilgili arkadaşlar yazabilir mi.
sadece klomen yeterli oluyor mu arkadaşlar bir sürü bir sürü iğneden söz ediyor. göbekten vurulan vs. bana niye sadece kolmen verdi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?