Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar dün hepiniz için de dua ettim böyle güzel bigün de çookkk güzel bi haberaldım inş. sizlerde en kısa zmanda bu habrei alırız... inş. keseyi de görürüm kan değerim 365çıktı haftaya görebilirimsanırım keseyi.

bende 17 sinde oldum, göğüsler fena, kasıklarda dün batma vardı gecede ağrım vardı, tam adet belirtileri benimkiler, ben test yaptırmıcam, adet olmazsam p.tesi veya çarşamba önce kendim yapmayıı düşünüyorum olmazsam tabi

hamilesin oleeey

bugün çok güzel başlangıçlar yaptık

365 yüksek bi değer yoksa ikiz mi

hamişler çoğalıyor:))
darısı bize
arkadaşlar 8.günüme giricem hergün sarı beyaz akıntı oluyor hamile arkadaşlar sizde oldumu ilk haftada böyle?

günaydııın herkese, bugün çok pozitifim:) bu ay aşılama yaptıracağım ben de.ilk defa somut bir adım atıyorum, Allah sonunu hayretsin.Dün bol bol dua ettim.

merhabalar herkese...

hamiş arkadaşları kutluyorum, Allah tamamına erdirsin, gününü bekleyen arkadaşlara da inşallah pozitif sonuç alırsınız diyorum...Eee nasılsınız arkadaşlar

Binbirgece 1. 25.May -
Toplangel 1. 28.May +
Camenta 2. 28.May -
Liman 2. 28.May -
Pembesu 2. 28.May -
Baharb 2. 29.May -
Melodi ? 30.May -
Calimero08 1 30.May -
Dyd 2. 03.Haz -
Direnc 2. 04.Haz ?
Açelya30 ? 06.Haz -
Destina 1552 3. 06.Haz -
Sympathetic 1. 06.Haz -
inception 2. 09.Haz ?
Fundakrc 1. 10.Haz -
Maria73 1. 13.Haz ?
Aysbah 2. 13.Haz +
Mayaaa 1. 13.Haz +
Sevdamcee 1. 13.Haz +
Sude-ay 2. 14.Haz ?
Dileksultan 2 15.Haz ?
Dosthane 1 17.Haz ?
Herseyduzelirmi 1 17.Haz ?
Ninihan ? 20.Haz ?
Kardelensel 1 20.Haz ?
dirtyblue 1 22.Haz ?

Son düzenleme:

benim negatif canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…