- 11 Eylül 2020
- 60
- 65
- 38
- 32
- Konu Sahibi Anneolmak12567
-
Kendimizi saldığımız anlar bile çok normal aslında bu yaşadıklarımız karşısında, duygularını gözyaşını saklama ben o hatayı yaptım olanları yok saydım sonunda patladım :) biliyoruz ki bu süreç geçici önemli olan sensinYılmak yok aynen canım güçlü olucazki üstesinde gelicez kendimizi saldığımız zaman hiçbirşey olmaz allah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Bende Çarşamba günü oldum banada ertesi gün için ilişki önerdi folidolce ve progestan verdi aşılama olduğu günden beri çok fazla ağrım varKızlar bugun aşılama oldum hafif ağrım oldu yarın için birliktelik önerdi ama çoğu kişi alışmanım olduğu gece birlikte olmuş aranızda aşılama yaptırıp hamile kalan varmı
Amin kuzum benim aminKendimizi saldığımız anlar bile çok normal aslında bu yaşadıklarımız karşısında, duygularını gözyaşını saklama ben o hatayı yaptım olanları yok saydım sonunda patladım :) biliyoruz ki bu süreç geçici önemli olan sensinAllah hepimize en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Aynen öyle, güzel haberler alalım hepimiz inşallahAmin kuzum benim aminçok güzel söyledin valla allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur
Sonuç ne acabamerhabalar bende geçen hafta aşılama oldum bugün 7. günüm kasık ağrım ve göğüslerim acıyo bunlar normal mi acaba ilk defa yaptırdım inşallah tutmuştur heyecanla bekliyorum :)
Sonucu yaz inşallah tutar canımBende Çarşamba günü oldum banada ertesi gün için ilişki önerdi folidolce ve progestan verdi aşılama olduğu günden beri çok fazla ağrım var
10.gün lan verdim negatif çıktı doktorum 1 hafta daha bekle dedi erken yaptım galibaSonuç ne acaba
Evet hemen çıkmayabiyor biraz bekle inşallah vardır10.gün lan verdim negatif çıktı doktorum 1 hafta daha bekle dedi erken yaptım galiba
Evet inşallah benim aklımı karıştıran şu aşılamadan kaç gün sonra adet olunuyorEvet hemen çıkmayabiyor biraz bekle inşallah vardır
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınSonucu yaz inşallah tutar canım
Aynı tarihinde olursun normal zamanın da zaten aşılama yumurtlama gününde okuyor 12 13 sonra da belli oluyor eğer 28 günde bir adet oluyorsan benim öyleEvet inşallah benim aklımı karıştıran şu aşılamadan kaç gün sonra adet olunuyor
Yarın doktora gidicem kuzum ara vermeden devam
İnşallah bugün 7. Günüm bekliyorum bende bakalım ama bugün daha yoğun ağrım varSonucu yaz inşallah tutar canım
Asla pes Etme inşallah bebeğini almak nasip olurYarın doktora gidicem kuzum ara vermeden devam
Benimde 8 gün oldu şişkinlik hiç gitmedi biraz uykum geliyor ama cinsel istek te çok artma oldu normalde ben isteksiz biriyimİnşallah bugün 7. Günüm bekliyorum bende bakalım ama bugün daha yoğun ağrım var
Aksine bendede cinsellikte isteksizlik olduBenimde 8 gün oldu şişkinlik hiç gitmedi biraz uykum geliyor ama cinsel istek te çok artma oldu normalde ben isteksiz biriyim
Öyle bişey olsaydı doktor uyarır dı tutan bence her şekilde tutarAksine bendede cinsellikte isteksizlik oldubu arada aşılamadan 6-7 gün sonra cinsellik zararlı diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Tabii orasida doğru bilmiyorum ki ya düşün düşün kafayı yicem tutmazsa yikilirimÖyle bişey olsaydı doktor uyarır dı tutan bence her şekilde tutar
Sabret yıkıma Allah'a güven sana en güzelini nasip edecektirTabii orasida doğru bilmiyorum ki ya düşün düşün kafayı yicem tutmazsa yikilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?