AŞILAMA OLDUMM

Yılmak yok aynen canım güçlü olucazki üstesinde gelicez kendimizi saldığımız zaman hiçbirşey olmaz allah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Kendimizi saldığımız anlar bile çok normal aslında bu yaşadıklarımız karşısında, duygularını gözyaşını saklama ben o hatayı yaptım olanları yok saydım sonunda patladım :) biliyoruz ki bu süreç geçici önemli olan sensin Allah hepimize en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Kızlar bugun aşılama oldum hafif ağrım oldu yarın için birliktelik önerdi ama çoğu kişi alışmanım olduğu gece birlikte olmuş aranızda aşılama yaptırıp hamile kalan varmı
Bende Çarşamba günü oldum banada ertesi gün için ilişki önerdi folidolce ve progestan verdi aşılama olduğu günden beri çok fazla ağrım var

Amin kuzum benim amin çok güzel söyledin valla allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur

Evet inşallah benim aklımı karıştıran şu aşılamadan kaç gün sonra adet olunuyor
Aynı tarihinde olursun normal zamanın da zaten aşılama yumurtlama gününde okuyor 12 13 sonra da belli oluyor eğer 28 günde bir adet oluyorsan benim öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…