- 7 Eylül 2020
- 15
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi Gonul Atamaner
-
Ya evet psikolojik olarak da etkiliyoruz kendimizi en azindan ben öyleyim her ay ayni stres oldummu olcammi o belirti var bu belirti var diye diye bi hal oluyorumBekle ben e psikolojik de etkiliyoruz bünyemizi ben bu haftayı da atlatmaya caliscam nasıl dayancam bilmiyorum ama beklemeye çalışıyorum
ne kadar kafamiza takmayalim desek bile, ister istemez stres yapiyoruz maalesefYa evet psikolojik olarak da etkiliyoruz kendimizi en azindan ben öyleyim her ay ayni stres oldummu olcammi o belirti var bu belirti var diye diye bi hal oluyorum
Bu doktorun sucu ama sizi uyarmasi gerekiyordu dikkat etmeniz konusunda yada nasil haraket etmeniz gerektigi konusunda.olumsuz dusunmeyin belkide tutmuştur.. insallah tutmustur hattane kadar kafamiza takmayalim desek bile, ister istemez stres yapiyoruz maalesef
bende 12 gün önce ilk asilamami yaptirdim, Almanya'da yasiyorum. doktorlar bana da nasil hareket edecegimi demediler ama fitil verdiler. bende hastaneden ciktim, esimle 4 durak yürüdük, tramvaya binmek istemedim.. sonra aksama eltim aradi , kizdi bana. neden yürüdüm diye :=) senin dinlenmen lazim, 3 gün agir is yapma. o an bulasik makinesini bosalitiyordumbirak hemen dedi, bugün dus alma dedi. kendisi bu konuda tecrübeli..
.. ama ben fazla önemsemedim.. normal ilsikiye girdikten sonra nasil davraniyorsan, asilamadan sonra da öyle davranman gerekiyor bence.. herseyi ilahi akisa birakmak istedim..
ama suan sonuc vakti yaklastigi icin, kendimi cok kötü hisediyorum. kac gündür hayvan gibi yemek yiyorum stresten. pazar günü adet sancisi gibi sancim oldu... tutmadigini düsünüyorum.. halbuki bu ay tutmasini cok istemistim, cuma günü esimin dogum günü, ona hediye yapmayi planliyordum
neyse... herseyin bir vakti zamani var... allah isteyen herkese nasip etsin <3
insallah :=) allah gönlünüze göre versin, insallah süprizinizi yaparsiniz :=)Bu doktorun sucu ama sizi uyarmasi gerekiyordu dikkat etmeniz konusunda yada nasil haraket etmeniz gerektigi konusunda.olumsuz dusunmeyin belkide tutmuştur.. insallah tutmustur hattaBizimde 9 kasim evlilik yıldönümümüz insallah bebisim gelmistir de bizde babamiza supriz yapabiliriz..
Keşke becerebilsekde stres yapmasak belki cok daha kolay olacak normal yollarla hamile kalmak ama cok fazla isteyince streste cok oluyo...Allah isteyen dileyen hic bi eli bos cevirmesin insallahinsallah :=) allah gönlünüze göre versin, insallah süprizinizi yaparsiniz :=)
bu sitede okuduklarimdan sonra, keske Türkiye'de yasassam dedim. Burdaki doktorlar hic bilgilendirmiyorlar. cImbIzla agizlardan laf aliyorum, asilama nedir onu bile demediler bana. herseyi kendim arastirdim, ögrendim ve bu sürecte kendi yolumu kendim cizdim.. birazda eltimin baskisiyla :=)
kendisi de 8 defa asilama oldu, tutmadi. ama tam ümidi kaybetmisken dogal yoldan hamile kaldi.. hersey kafada bitiyor. iyi düsünelim iyi olsun :=)
Merhaba canım asilaman hayırlı olsun ben de aşılama ile hamile kalmıştım 6 ay önce doğum yaptım sormak istedigin olursa cevaplayabilirim Rabbim sizlerin de yüzünü güldürsün inşallahMerhaba kızlar birazdan aşılama olucam fakat aşılama sonrası önerileriniz varmı......?ne yapmam gerekir. Aşılama olanlar önemli bilgileri bana verebilirmi?
bu doktora bagli, belki igne ve ilaca gerek duymadilar. yumurtanin kalitesi iyidir diye. bende pek anlamiyorum.herkes baska birsey yapiyor:)merhaba arkadaşlar bende 19 ekimde aşılama oldum. beklemek çok heycanlıama ne çatlatma iğnesi oldum nede bi ilaç verdiler devlette yaptırdım ilk aşılamam inşallah hepimizin tutar
amin..:=) tebrikler, hayirli evlat olur insallah :=)Merhaba canım asilaman hayırlı olsun ben de aşılama ile hamile kalmıştım 6 ay önce doğum yaptım sormak istedigin olursa cevaplayabilirim Rabbim sizlerin de yüzünü güldürsün inşallah
kanda mı baktırdın canımbu doktora bagli, belki igne ve ilaca gerek duymadilar. yumurtanin kalitesi iyidir diye. bende pek anlamiyorum.herkes baska birsey yapiyor:)
hayirlisi olsun. insallah tutmustur :=)
benim bugün 14 günlül bekleme sürecimi sona erdi. maalesef sabah yaptigim test negatif cikti..
yok, idrar testi yaptim. burda (Almanya'da) doktorlar hemen kan testi yapmiyorlar..kanda mı baktırdın canım
hayırlısı olsun canım üzülme inşallah regl olmassın pazartesi kanda bakarlar bide daha iyi olur. belki gelen kan yerleşme kanıdır oda olabiliryok, idrar testi yaptim. burda (Almanya'da) doktorlar hemen kan testi yapmiyorlar..simdi arasam, 2 gün bekle tekrar test yap derler.. pazartesiye kadar beklerim. insallah o zamana kadar regl olmam..
dün dislerimi fircalarken kan geldi, buda hamilelik belirtisi oldugunu okumustum, bir an ümitlendim
hayir canim yanlis anladin :=) kan agizimdan geldi dislerimi fircalarken ... bazilarinda bu bir hamilelik belirtisi oluyormus, o yüzden acaba mi dedim :=)hayırlısı olsun canım üzülme inşallah regl olmassın pazartesi kanda bakarlar bide daha iyi olur. belki gelen kan yerleşme kanıdır oda olabilir
Ozele gittim bende ama sanki biraz alakadar olmadi gibi geldi.. siz nerdesiniz bilmiyorum ama kocaelide bildiginiz daha iyi bi kadin dogum uzmani varmi yonlendirebil
kocaeli neresi acabaOzele gittim bende ama sanki biraz alakadar olmadi gibi geldi.. siz nerdesiniz bilmiyorum ama kocaelide bildiginiz daha iyi bi kadin dogum uzmani varmi yonlendirebileceginiz
kocaelinin neresi canımOzele gittim bende ama sanki biraz alakadar olmadi gibi geldi.. siz nerdesiniz bilmiyorum ama kocaelide bildiginiz daha iyi bi kadin dogum uzmani varmi yonlendirebileceginiz
Merhaba allah analı babalı büyütsün. Darısı başımızaMerhaba canım asilaman hayırlı olsun ben de aşılama ile hamile kalmıştım 6 ay önce doğum yaptım sormak istedigin olursa cevaplayabilirim Rabbim sizlerin de yüzünü güldürsün inşallah
asilamadan 1 hafta sonra adet sancisi gibi sanci normalmis. bebek rahime yerlesiyor olabilir. benimde 9.gün agrim oldu..ama henüz positif sonuc yok.Merhaba allah analı babalı büyütsün. Darısı başımızatecrubenize dayanarak benim yumurta geliştirici ilaçlara yanıtım biraz geç oldu o yüzden adetimin tam 16.günü çatlatma, 18. Günü de aşılama yapıldı. Bugün aşılama sonrası 8. Günüm. Sizce adet günüm iletiye doğru kayar mı? Bir de bugün adet olacakmış gibi ağrım var bu normal midir?
ayy çok yanlış anlamışım canımhayir canim yanlis anladin :=) kan agizimdan geldi dislerimi fircalarken ... bazilarinda bu bir hamilelik belirtisi oluyormus, o yüzden acaba mi dedim :=)
benimde 7.günüm ama hiçbir belirti yok. çok az göğüslerimde hassasiyet var ama adet olacağım zamanda oluyor. oyüzden bilemiyorum umutsuzluğa kapılmak istemiyorumMerhaba kızlarbenimde bugün 9. günüm.
Bekle bekle geçmiyor vakit .
Sürekli bir belirti arıyorum kendimde
Gebelik belirtisi olması için daha erken mi sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?