- Konu Sahibi Gonul Atamaner
-
Çatlama iğnesi oldun mu.benimde 7.günüm ama hiçbir belirti yok. çok az göğüslerimde hassasiyet var ama adet olacağım zamanda oluyor. oyüzden bilemiyorum umutsuzluğa kapılmak istemiyorum
hayır ne çatlatma iğnesi oldum nede aşılama sonrası herhangi bir ilaç verildiÇatlama iğnesi oldun mu.
O da yapıyor göğüste hassasiyet
Derincekocaelinin neresi canım
evett kesinlikle katılıyorum canım beklemek ve belirsizlik çok yıpratıyor. ve birşey sormak istiyorum ev işi falan yapan varmı bu süreçte yoksa sürekli bi yatma halimi olmalı, ben günlük yaşantımda olan şeyleri yapıyorum ama normalinden daha dikkat ederekKizlar biliyorum cok zor ama aslinda hic belirti aramdan hayata devam etmek lazim. asilamayi bile unutmak lazim . ben vallahi 14 günde cok yiprandim. her ay yeniden nasil dayanirim bilmiyorum. cok zor bir sürec. allah hepimize sabir versin.
hamilelik belirtilerini adet öncesi belirtilerinden ayirt etmek cok zor. benimde 9.günden itibaren adet sancilarim basladi ama hala birsey yok... kafayi yemek üzereyim. bu belirtisizlik insani deli ediyor
adet sancisi cekerek tuttu hic umudinu kirma hatta o sancilar 7。 haftaya kadar dvm ediyor rabbim verecek ins kotu dusunmne kadar kafamiza takmayalim desek bile, ister istemez stres yapiyoruz maalesef
bende 12 gün önce ilk asilamami yaptirdim, Almanya'da yasiyorum. doktorlar bana da nasil hareket edecegimi demediler ama fitil verdiler. bende hastaneden ciktim, esimle 4 durak yürüdük, tramvaya binmek istemedim.. sonra aksama eltim aradi , kizdi bana. neden yürüdüm diye :=) senin dinlenmen lazim, 3 gün agir is yapma. o an bulasik makinesini bosalitiyordumbirak hemen dedi, bugün dus alma dedi. kendisi bu konuda tecrübeli..
.. ama ben fazla önemsemedim.. normal ilsikiye girdikten sonra nasil davraniyorsan, asilamadan sonra da öyle davranman gerekiyor bence.. herseyi ilahi akisa birakmak istedim..
ama suan sonuc vakti yaklastigi icin, kendimi cok kötü hisediyorum. kac gündür hayvan gibi yemek yiyorum stresten. pazar günü adet sancisi gibi sancim oldu... tutmadigini düsünüyorum.. halbuki bu ay tutmasini cok istemistim, cuma günü esimin dogum günü, ona hediye yapmayi planliyordum
neyse... herseyin bir vakti zamani var... allah isteyen herkese nasip etsin <3
ilk defa yaptirdim hala tutup tutmadigini bilmiyorum, ama bana doktor birsey demedi. 2-3 gün annemin eltimin zoruyla agir is yapmadim ama sonra normal hayatima devam ettim :) pek dikkat ettim sayilmazevett kesinlikle katılıyorum canım beklemek ve belirsizlik çok yıpratıyor. ve birşey sormak istiyorum ev işi falan yapan varmı bu süreçte yoksa sürekli bi yatma halimi olmalı, ben günlük yaşantımda olan şeyleri yapıyorum ama normalinden daha dikkat ederek
insallah :=) sagol.. ama sabah yaptigim test negatif cikti.. hala beklemedigimadet sancisi cekerek tuttu hic umudinu kirma hatta o sancilar 7。 haftaya kadar dvm ediyor rabbim verecek ins kotu dusunm
Çok teşekkür ederim aminMerhaba allah analı babalı büyütsün. Darısı başımızatecrubenize dayanarak benim yumurta geliştirici ilaçlara yanıtım biraz geç oldu o yüzden adetimin tam 16.günü çatlatma, 18. Günü de aşılama yapıldı. Bugün aşılama sonrası 8. Günüm. Sizce adet günüm iletiye doğru kayar mı? Bir de bugün adet olacakmış gibi ağrım var bu normal midir?
Amin inşallahamin..:=) tebrikler, hayirli evlat olur insallah :=)
ilk asilama da mi hamile kaldiniz?
darısı inşallah bizim başımıza canım. isteyen herkeseAmin inşallahevet ilk asilamamdi
Aşılamadan 9-10 gün sonra Adet sancisi gibi sancım başlamıştı canım başka bı belirtim yoktu bide 12.gun koyu kahverengi leke gelmişti yerleşme lekesiymis.Hamile kalmadigim aylar daha çok belirtim oluyodu psikolojik olarak gerçekten hamileyken o kadar belirti olmuyorBelirtilerin neydi cnm
Amin inşallah canımdarısı inşallah bizim başımıza canım. isteyen herkese
olsun canım üzülme vardır herşeyde bir hayır, bir dahaki aşılamana odaklan güzel şeyler düşünbende regl oldumtutmadi...
allahin hakki 3, tekrar deneyecegiz
merhaba canım bende aşılama oldum bugün 8. günüm. doktorum yumurtalar veya yumurta 18-22 mm arasında aşılama yapacağını söyledi, ben çatlatma iğnesi olmadım sadece bir kutu klomen kullanıp yumurta takibi yapıldı. istediği boyuta ulaşınca eşimin spermini alıp yıkamaya verdiler, banada idrara sıkışık gelmem söylendi. spekulum takılıp ince bir kateterle enjekte edildi. 20 dk masada hiç kalkmadan dinlendim ve işlem sona erdiBen hala yumurta geliştirme durumundayım 10. gündeyim aşılamanın süreçleri nasıl ilerleyecek ? Bir bilen var mı ?
Çok teşekkür ederimmerhaba canım bende aşılama oldum bugün 8. günüm. doktorum yumurtalar veya yumurta 18-22 mm arasında aşılama yapacağını söyledi, ben çatlatma iğnesi olmadım sadece bir kutu klomen kullanıp yumurta takibi yapıldı. istediği boyuta ulaşınca eşimin spermini alıp yıkamaya verdiler, banada idrara sıkışık gelmem söylendi. spekulum takılıp ince bir kateterle enjekte edildi. 20 dk masada hiç kalkmadan dinlendim ve işlem sona erdi
inşallah hepimizin canımÇok teşekkür ederimRabbimin izniyle inşallah burdan bebiş tuttu mesajınızıda alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?