Aşılama Aşılama olmaya gidiyorummm...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde 7.günüm ama hiçbir belirti yok. çok az göğüslerimde hassasiyet var ama adet olacağım zamanda oluyor. oyüzden bilemiyorum umutsuzluğa kapılmak istemiyorum
Çatlama iğnesi oldun mu.
O da yapıyor göğüste hassasiyet

Kizlar biliyorum cok zor ama aslinda hic belirti aramdan hayata devam etmek lazim. asilamayi bile unutmak lazim . ben vallahi 14 günde cok yiprandim. her ay yeniden nasil dayanirim bilmiyorum. cok zor bir sürec. allah hepimize sabir versin.
hamilelik belirtilerini adet öncesi belirtilerinden ayirt etmek cok zor. benimde 9.günden itibaren adet sancilarim basladi ama hala birsey yok... kafayi yemek üzereyim. bu belirtisizlik insani deli ediyor

evett kesinlikle katılıyorum canım beklemek ve belirsizlik çok yıpratıyor. ve birşey sormak istiyorum ev işi falan yapan varmı bu süreçte yoksa sürekli bi yatma halimi olmalı, ben günlük yaşantımda olan şeyleri yapıyorum ama normalinden daha dikkat ederek

adet sancisi cekerek tuttu hic umudinu kirma hatta o sancilar 7。 haftaya kadar dvm ediyor rabbim verecek ins kotu dusunm

ilk defa yaptirdim hala tutup tutmadigini bilmiyorum, ama bana doktor birsey demedi. 2-3 gün annemin eltimin zoruyla agir is yapmadim ama sonra normal hayatima devam ettim :) pek dikkat ettim sayilmaz

Çok teşekkür ederim amin Yumurta catladiktan 14 gün sonra adet başlıyor diye biliyorum o yüzden bence ileri kayar.Umutlandirmak istemem ama adet sancısı bende de olmuştu hatta birebir aynisiydi adet olcam sanıp ağlamıştım

Ben hala yumurta geliştirme durumundayım 10. gündeyim aşılamanın süreçleri nasıl ilerleyecek ? Bir bilen var mı ?

Ben hala yumurta geliştirme durumundayım 10. gündeyim aşılamanın süreçleri nasıl ilerleyecek ? Bir bilen var mı ?
merhaba canım bende aşılama oldum bugün 8. günüm. doktorum yumurtalar veya yumurta 18-22 mm arasında aşılama yapacağını söyledi, ben çatlatma iğnesi olmadım sadece bir kutu klomen kullanıp yumurta takibi yapıldı. istediği boyuta ulaşınca eşimin spermini alıp yıkamaya verdiler, banada idrara sıkışık gelmem söylendi. spekulum takılıp ince bir kateterle enjekte edildi. 20 dk masada hiç kalkmadan dinlendim ve işlem sona erdi

Çok teşekkür ederim Rabbimin izniyle inşallah burdan bebiş tuttu mesajınızıda alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…