Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bende 2haftadır hastayım nerdeyse ıhlamur portakal suyu ıctım ama ıylesemıyorum cumartesı gunu doktordaydım bana doktorumun dedıgı bebek beslendıgı ve buyudugu ıcın vucud dırencımız dusuyomus oyuzden hasta oluyomusuz yaz portakalı varmıs al bolbol taze taze ıc ıyı gelır

ayy canım bende korkmaya başlamıştım neden acaba iyleşemiyorum diye ıhlamur içmekten bal yemekten artık gına geldi sanada çok geçmiş olsun...

canım bende 2haftadır hastayım nerdeyse ıhlamur portakal suyu ıctım ama ıylesemıyorum cumartesı gunu doktordaydım bana doktorumun dedıgı bebek beslendıgı ve buyudugu ıcın vucud dırencımız dusuyomus oyuzden hasta oluyomusuz yaz portakalı varmıs al bolbol taze taze ıc ıyı gelır

ayy canım yaa bende korkmaya başlamıştım neden iyleşemiyorum diyeıhlamur bal limon içmekten gına geldi..

sanırım forumda sıkıntı var arkadaşlar çok kopuyor ve son sayfa görünmüyor

asilamadan sonraki 9.gunum sabah idrar testi yaptim kocaa bir negatiffff cok uzgunum zaten tutmadigini hissediyodum hic belirtim yoktu bisey olsaydi silikte olsa ikinci cizgi cikardi ilk asilamam negatifle sonuclandi malesef hayirlisi boyleymis daha zamani gelmedi demekki:14:

canım benim evet banada dr aşılama tutmazsa 3 ay dhea kullan 3 ay sonra tüp bebek deneriz demişti ama dr gittii muayane açtı 300 tl istiyo bende gitmiyorum ona yarın başlıcam bende sabah akşam 1 tane dhea kullanmaya bu sırada belki kendiliğinden gelir meleğimiz bide dhea kullanırken hamile kalırsak bişey olmuyomuş
testde pozitif görünce bırakırsın demişti bana dr

asilamadan sonraki 9.gunum sabah idrar testi yaptim kocaa bir negatiffff cok uzgunum zaten tutmadigini hissediyodum hic belirtim yoktu bisey olsaydi silikte olsa ikinci cizgi cikardi ilk asilamam negatifle sonuclandi malesef hayirlisi boyleymis daha zamani gelmedi demekki:14:

ama tatlım sen daha 9. günden test yapıpda ümitsizliğe kapılmamalısın ben 15. gün yaptım silik çıktı yine bile güvenemedim bence bekle biraz daha üzme kendini dinlen bol bol..

tatlım 14. gününde idrar testi yapıp negatif gören arkadaşlarımız var burada unutma en saglıklısı 14. gün yapılan kan testiki onun bile doktorlar tekrarlanmasını istiyorlar.

canım benim evet banada dr aşılama tutmazsa 3 ay dhea kullan 3 ay sonra tüp bebek deneriz demişti ama dr gittii muayane açtı 300 tl istiyo bende gitmiyorum ona yarın başlıcam bende sabah akşam 1 tane dhea kullanmaya bu sırada belki kendiliğinden gelir meleğimiz bide dhea kullanırken hamile kalırsak bişey olmuyomuş
testde pozitif görünce bırakırsın demişti bana dr

bence kullan neticede reçetesiz satılan bir ilaç her eczanede var, bişey kaybetmezsin.Banada doktor verirken herhangi bir tahlil test yapmadan verdi.

oyle ama onceki klomen pregnyl tedavimdede bu zamanlar yapardim negatif ciktimi hep adet olurdum hic umidim kalmadi belirtim olsa belki bu kadar umitsiz olmazdim ama belirtinin b si bile yok doktorum 14.gun yap demisti idrar testini ama ben yine dayanamadim erken yaptim adet olursam kendimi hazirlamis olurum diye dusundum...:5:

tatlım 14. gününde idrar testi yapıp negatif gören arkadaşlarımız var burada unutma en saglıklısı 14. gün yapılan kan testiki onun bile doktorlar tekrarlanmasını istiyorlar.

bence kullan neticede reçetesiz satılan bir ilaç her eczanede var, bişey kaybetmezsin.Banada doktor verirken herhangi bir tahlil test yapmadan verdi.

benim kan testi yaptirmak gibi bi sansim yokki yurtdisinda her istedigin anda gidipte kan testi yaptiramazsin bu gibi tedavilerdede doktor gun veriyo bugun idrar testi yapacaksin diyo kan testiyle bakilmiyo :50: doktorum progesteron testini bile ben istersem yapiyo yoksa hic umurlari degil boyle degisik insanlar

benim kan testi yaptirmak gibi bi sansim yokki yurtdisinda her istedigin anda gidipte kan testi yaptiramazsin bu gibi tedavilerdede doktor gun veriyo bugun idrar testi yapacaksin diyo kan testiyle bakilmiyo :50: doktorum progesteron testini bile ben istersem yapiyo yoksa hic umurlari degil boyle degisik insanlar

bencede henüz erken test yapman için, ama tabi insan sabırsızlanıyor merak içinde oluyor. bir kaç gün sonra yinele istersen testini. tek yumurtayla mı aşılama yapıldı cnm sana?

amin canım sağolasın ... inşallah bu ay aşılama yaparız hepsi tutar ve aşılama anneleri diye bi topik açarız(amin) :16:canım dediğim gibi 3 senelik evliyim bekarkende adetlerim düzensiz olduğu için hiç korunmadık ALLAHTAN, 1 sene boş geçti o çok bilmiş dr lar acele etmeyin olur dedi ama olmadı 1 senede benim tedavimle uğraştık derken eşim varikosel ameliyatı oldu yani al birini vur ötekine oldu bizimkisi :37: 1 sene 1 sene derken hayat geçip gidiyo... galiba sende hamilesin RABBİM EMEKLERİNİ BOŞ A ÇIKARMASIN YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH :16::16::16:
amin melek inşallah Allah hepimizizn gönlüne göre versin...
canım bende çok rahatım 3. olduğu için her halde, inşaallah bizde mda 'cımla seningibi güzel sonuç alıurız.sende hayırlısıyla canım kucağına alırsın inşaallah meleğini.
ecrincim inşallah mda nında seninde sonucunuz gzüzel çıkacak tüm kalbimle hepinize dua ediyorum...
Dün itibari ile 3.aşılamamı olmuş bulunmaktayım. :)))) aksilik dolu gergin sinirli bir gün geçirdim.allahtan kimse gözünün üstünde kaşın var demedi çok feci kavga ederdim.:))))

aynı şeyleri yaşamanın verdiği sinirle sanırım eşim bütün gün beni telkin etti :))) neyse ki geç ve güç olsana aşılamamı oldum.Şimdi gün sayıyoruz artık :))))

masalcım sende iğnelere başlamışsın hadi bakalım hayırlısı geçen ay kızlar bize arka arkaya güzel haber verdiler ya bu ayda biz öyle bişey yapalım :)))

aşılama yaptıran bayanlar yüksek performans bekliyorum hepinizden şenlik gibi olsun bu ay ki sonuç açıklamaları :)))

medids aşılaman hayırlı olsun öncelikle.yaşanan aksilikleri unut artık,inşallah sonucun güzel olur.
slm kızlar....
yeni aşılama yaptıran arkadaşların hayırlı olsun inşallah olur.
dün akşamdan beri yazılanları okudumda ne güzel bi form herkes birbirine destek olmaya çalışıyor birbirini hiç tanımadan. oysa bazen burda konustuklarımızı en yakın arkadaşına annesine bile söyleyemiyor.Allah hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlarım.
özgecim kesinlikle burda hepimiz içimizi döküyoruz buranın yeri çok farklıdır eminim herkeste...
hasretimsin 9.gün çok ama çok erken.kan testi için bile çok erken.idrar testine güvenme kan testi sonucunu bekle...

bencede henüz erken test yapman için, ama tabi insan sabırsızlanıyor merak içinde oluyor. bir kaç gün sonra yinele istersen testini. tek yumurtayla mı aşılama yapıldı cnm sana?

3 yumurta 3 de 19 mm di yumurtalar buyurken seviniyodum belki ikiz bile olur die ikizi birak bir taneyi bile tutturamadik ama benim asilamam problemli oldu onun icin zaten umitli degildim hayirlisi bisey sorucam size ben vajinal progesteron kullaniyorumda gunde iki kere bu ilaci kullanirken adet olunurmu birkac forumda ilaci birakmadan adet olunmuyo yazmislar yoksa bu kisiden kisiye degisirmi?

3 yumurta 3 de 19 mm di yumurtalar buyurken seviniyodum belki ikiz bile olur die ikizi birak bir taneyi bile tutturamadik ama benim asilamam problemli oldu onun icin zaten umitli degildim hayirlisi bisey sorucam size ben vajinal progesteron kullaniyorumda gunde iki kere bu ilaci kullanirken adet olunurmu birkac forumda ilaci birakmadan adet olunmuyo yazmislar yoksa bu kisiden kisiye degisirmi?

progestan özellikle hazneden alınan..etkileri arasında adet geciktirmesi var bıraktıktan sonra 3-4 günde gelebiliyor ama kullandığı halde beklediği günde olan da var herkesin bünyesi ve adet döngüsüne göre değişiyor muhakkak adetin gecikecek diye bir kaide yok ben de kullandım aşılamada beklediğim günden 3 gün gecikmişti.gecikmeyende var.Sen yinede 12.gün ve sonrası doktorun kan testi için hangi günü verdiyse testini yaptır idrar testlerinde negatif sonuçta yanılma payı vardır gününden önce yaptırdığında adet geciktiğinden itibaren 1 gün geçse dahi ancak sağlıklı sonuç verir.pozitif sonuçta ise yanılma olmaz.negatif ise yanlış sonuç ihtimalin var bizden sana söylemesi.hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:

ben 3.asılamada hamıle kaldım ve adetıme 1 gun kala yaptım zaman sılık cızgı vardı sonra adetım 4 gun gectı tekrr yaptım bu seferde kopkoyu ıkı cızgı vardı bellı olmaz asılamanın 9.gunu cok erken doktor kanda bıle 12.gun anca cıkar demıstı bıze helekı ıdrarda cıkması ımkansız bence bıde ben adetıme bı gun kala yaptım test confort erken gebelık testıydı hassas olanlardan 10 tl ye almıstım o bıle sılık cıktı 4 gun gecınce 28 tl ye almıs esım prodıktormu ne onu yaptık koyuydu her ıkı cızgı sonra kanda 886 cıktı 2 aylık hamıleyım sımdı. darısı sana ınsallh

Hasretimsin,canım çok erken test yapmışsın hele ki idrar testi en son sonuç verir,madem yurtdışındasın reglinin gecikmesini bekle en kesin sonucu idrar testleri o zaman veriyor ne yazık ki öncesin de kişiden kişiye değişse de erken belirti vermesi çok zor.

Boşuna üzme kendini rahat ol hakkımızda hayırlısı artık....

aşılama sonrası progestana başladım tabii bu arada :))

jelden nefret ettiğim için hap kullanıyorum,bir uykum var bir uykum var anlatamam :)))

şu çektiklerimize bakın yaaa, geçen ay 2 kilo vermiştim ne güzel bu ay yine aldım iğneler yüzünden :)))

benimde o anı yaşarken ona biz de şişelim yeter ki hamile kalalım derken gözlerim doldu inan kadının yüzüne bakamadım gözyaşlarımı bırakmayayım diye ...iyi temennilerin için teşekkür ederim. leyla olduğunu biliyorum geçen gün yazdım yorumumu denk gelmemişsindir ya ben ne güzel sana leyluşum diyordum ne diycem şimdiiiiii?????

çok tatlısın ya yine leyluşumla devam edebiliriz masalcım. bu arada ismini çok beğeniyorum. bu topik de bu enerjiyle inşallah herkes gebe olacak ve topiğimiz anneler topiği olacak inşallah.

canım gayet güzel yumurtaların oluşmuş, karamsarlığa kapılma derim, herşeyin hayırlısı.

anamm oda neymiş kan testi yapamıyormusun allahım birde bizim saglık sistemini begenmeyiz, yok sezeryana kızarız yok kürtaja karşıeylem yaparız üzülüyorum hele bu aralar bu kürtaj muhabbetleri tv de çok dönüyorya beni çok üzüyor biz bir bebek için ugraşıyoruz herkes kürtaj hakkımız diye eylem yapıyor. Düşüncem asla siyasi degil sadece bu aralar psikolojim buna uygun degil.

adetim benimde gecikmişti 3-4 gün

çok tatlısın ya yine leyluşumla devam edebiliriz masalcım. bu arada ismini çok beğeniyorum. bu topik de bu enerjiyle inşallah herkes gebe olacak ve topiğimiz anneler topiği olacak inşallah.

canım benim sağolasın tatlılıklar karşılıklı...İnşallah leyluşum ya ,,umarım kışa girmeden bu yaz ve sonbahar.. sene deviren aylarca uğraşan herkes bebeklerine kavuşur hayırlısı olacaksa olsun canım.Burada beğendiğin ismim... eğer bir gün evladım olur da bir de kız olursa onun ilk adı olacak ...:) ilk ihtimalim yani ..bakalım kısmet bir olsunda sağlıkla ...eminim erkek-kız kimse için farketmez,, zaten..

Back
X