canım dün telefonda da konuştugumuz gibi öncelikle hayırlı olsun yeni tedavin.Bugün tekrar arayacagım dün gelen müşteriler gitmek bilmedi bende geç çıktım akşamda rahatsız etmek istemedim.
evet hayatım hiç belirtim yok en ufak bir agrı sızı, gögüs hassasiyeti yok bende geçen aşılamamda çok belirti vardı ama bu sefer yok.Sadece doktorum aşılmadan sonra 4. gün vurulmam için çatlatma ignesi vermişti bir tek onu vuruldugum gün kasıklarımda batmalar hissettim o kadar oda sadece 1 gece sürdü. Umarım hayırlı olur sonuçlarımız.
allahım dogmuş büyümüşte birde ben buradayım artık dercesine uyutmazmış teyzoşunu yesinler onu superisi bu arada çok tatlı bişey bu sıpa.
hoşgeldin canım, duydugum kadarıyla pko hastalrında genelde uzun bir tedavi süreci oluyor umarım sen bu süreci en erken şekilde atlatanlardan olursun, üzülüp sıkılma elbette çaresi var.
ksilikler işte geldimi gelir hele şu doktoralarada bu yüzden sinir olurum. O zaman hastalrına çok önceden haber ver bari. Neyse canım vardır bundada bir hayır diyelim. Ben DHEA kullanmaya tüp bebekten 1 ay önce başlaım şu an 2. kutunun yarısındayım.Hoş şu ana kadar bir faydasını görmedim. Tüpe başladıgımda 1. kutu bitmişti, ama yumurtalarımda degişiklik yoktu sonra internetten araştırdım bu ilaç 13-16. haftalar sonrasında etki etmeye başlıyormuş. Ben günde 50 mg alıyorum sabah 1(25mg) akşam 1 (25g) doktorum bana aşılmada vermedi bunu ne zaman aşılamada negatifi gördük kontrole gittik tüpe başlayalım dedi. o zaman bu ilacın faydası oldugunu söylüyorlar bencede kullan deneyelim dedi.Şu anda devam ediyorum bakalım bu hafta sonu test yapacagım olmazsa 2. tüpe başlamadan 1 ay ara verecekmişiz. sonra tekrar tüp bebege başlayacagız belki de etkisini o zaman gösterir.
oo az kalmış canım inşallah hepsi perşembeye kadar büyürler, ve birde ikiz olurlar