Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Masalcım 2 gundur gececısın hadı ben gec kalkıyorum ama den erken kalkıyosundur yorma gozlerını tatlım bu kadar butun gun bılgısayara bakıyosun zaten yazık gozlerını dınlendır bıraz

canım benim nasıl düşünmüş beni çok teşekkür ederim aslında haklısın gözler bitti gitti zaten üniversite yıllarından bu yana senelerdir tuz biber oldu kitaplardan sonra bilgisayarlar.. yarına bir dilekçe yetiştiriyorum ben bir taraftan hayatım tüm gece evde de çalıştım bilgisayar başında o yüzden burayıda açtım işim bitti zaten yatacağım şimdi sana da kıyamam canım hamilesin evde de olsan geç te uyansan iki canın var senin artık iki kere dinlenecek iki kere düşüneceksin ne yapsan ne etsen... sende uykusuz kalma canım vakitlice yat daha dingin uyanırsın bana bakma benim ki yılların alışkanlığı.
bir hamile kalayım uyurum bol bol ileride..inşallah bende..

İyi geceler tatlım öpüyorum seni

canım benim nasıl düşünmüş beni çok teşekkür ederim aslında haklısın gözler bitti gitti zaten üniversite yıllarından bu yana senelerdir tuz biber oldu kitaplardan sonra bilgisayarlar.. yarına bir dilekçe yetiştiriyorum ben bir taraftan hayatım tüm gece evde de çalıştım bilgisayar başında o yüzden burayıda açtım işim bitti zaten yatacağım şimdi sana da kıyamam canım hamilesin evde de olsan geç te uyansan iki canın var senin artık iki kere dinlenecek iki kere düşüneceksin ne yapsan ne etsen... sende uykusuz kalma canım vakitlice yat daha dingin uyanırsın bana bakma benim ki yılların alışkanlığı.
bir hamile kalayım uyurum bol bol ileride..inşallah bende..
Insallah canım sende hamıle kalırsın bol bol dınlenırsın ıyı geceler canım optum

iyi geceler sonuç bekleyenler dualarım sizlerede oldu bu gece mda az kaldı seni heyecanla bekliyorum inş olumlu sonuç alırsın kara kedi en son okuyabildigim hadi yarın inş hamileyim dersin sende
benimde bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür cumartesi tekrar gidicem gün daha iğne oof sonrası ne olur bilmem belki çatlatma iğnesini verirler haftaya işlemlerin bitmiş olur en azından böyle umut ediyorum inş sağlıklı olur emriyolarım beklemekten başka çarem yok rabbim yardımcımız olsun..

Slm arkadaşlar...
öncelikle hepinize iyi akşamlar..
valla artık takip etmekte güçlük çekiyorum yazılarınızı.
bişey sormak istiyorum size..özellikle izmirli güzellere :)
izmir menderes ilçesinde mustafa yaşar diye bi doktor var..benim iki komşum tedavi için gittiler ona.tabii bebek için değil başka hastalıklar için.
ve inanılmaz fayda gördüler hastalıklarından kurtuldular.bi tanıdıkları da bebek için gidiyor 5 senedir olmamış tüp bebeğe geçeceklerken bu doktora gidiyor ve
bu doktor sadece bitki kürleri vererek hamileliği sağlıyormuş...
sizler bu doktordan bilginiz var mı?
bu fsh değerim düşmezse eğer bende izmire gelmek istiyorum sonuçta nerelere paralar bayılıyoruz buna da göstersek zararımız olmaz değil mi?
sizlerden fikir istiyorum...
canım bende izmirliyim ama hiç duymadım canım.
ah cnm benim inşallah benim hiç umudum yoktu ama sayenizde umudum yeniden canlandı bakalım yarın testte karsıma ne çıkacak..
inşallah pozitif sonuçla dönersin canım.
derin35 cnm sen naptın devam ediyor mu gelmeye kesildi mi?

kızlar iyi dilekleriniz için herbirinize teşekkür ederim. aşılamam yapıldı. bakalım hayırlısı hepimiz için.

inşallah yumoşun döllenip sana sıkı sıkı tutunur canım.

ahhhh canım ahhh şu bebek özlemi burnumuzun dregine geldide sızım sızım sızlatıyor . inşallah hamişsindir cnım inşallah o tek gün yumoşunun çatladıgı güne denk gelmiştir . ben buradayım canım tatil planımızda tüp için iptal oldu. . soganı ben hiç yapmadım elif geciktirirmi bilmiyorum hani şu erken gebelik testleri var hassas onlardan alıp bir test yapsan stresten kurtulmuş olursun . keşke bebişler ugraştırmadan gelse süprizler olsa bizde heyecan yapsak mutlu olup umutlansak ah keşke.ilişki konusunda dediklerinde haklısın canım iyi yapmışsınız nadasa çekmişsiniz o streside atmışsınız. allah ol desin bir sefer yeter senin reglide hap falan dinlemez gelirdi hap ta kullanmamışsın bu ay kaç gün gecikti ecelfim yazmış olabilirsin belki ben kaçırdım .inşallah yaa şuradan hamişiiiiiim diye bagırsanız bende yuppiiiiiiiiiiii çeksem test yaparsan haber et canım bende heycanlandım ve meraklandım öptüm.

iyi geceler sonuç bekleyenler dualarım sizlerede oldu bu gece mda az kaldı seni heyecanla bekliyorum inş olumlu sonuç alırsın kara kedi en son okuyabildigim hadi yarın inş hamileyim dersin sende
benimde bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür cumartesi tekrar gidicem gün daha iğne oof sonrası ne olur bilmem belki çatlatma iğnesini verirler haftaya işlemlerin bitmiş olur en azından böyle umut ediyorum inş sağlıklı olur emriyolarım beklemekten başka çarem yok rabbim yardımcımız olsun..

malesef cnm ben teste gidemeden kırmızılarım bana geldi :(((

canım...sen hamilesin diye neden bir inat edesim geldi bende bilmiyorum ya bakalım yarın ola hayır ola senin bu durumun benim de kafama takıldı 2 gündür

ah canım benim keşke dediğin gibi olsaydı ama kalktım baktım kırmızılarım teşrif etmişler malesef..randevum vardı bugün iptal etmemiştim artık birdahaki tedavi süreci için adım atacagım bakalım hakkımda hayırlısı..

malesef cnm ben teste gidemeden kırmızılarım bana geldi :(((

ah canım benim keşke dediğin gibi olsaydı ama kalktım baktım kırmızılarım teşrif etmişler malesef..randevum vardı bugün iptal etmemiştim artık birdahaki tedavi süreci için adım atacagım bakalım hakkımda hayırlısı..

canım benim. sakın bozma moralini. bugün gidebiliyorsan randevuna git, bakalım doktor ne diyecek. her zaman umudumuz olmalı içimizde, burda 3. de olumlu sonucunu alan arkadaşlarımızda var. herşeyin hayırlısı ne ise o olsun, elbet bir gün gelecek bebişler bizlere de.

canım benim. sakın bozma moralini. bugün gidebiliyorsan randevuna git, bakalım doktor ne diyecek. her zaman umudumuz olmalı içimizde, burda 3. de olumlu sonucunu alan arkadaşlarımızda var. herşeyin hayırlısı ne ise o olsun, elbet bir gün gelecek bebişler bizlere de.

yok cnm bozmuyorum randevuya gideceğim bugün bakalım doktorum ne diyecek..

Uzulme desek de biliyorum ki uzuleceksin :-( ama unutmamiz gereken bisey var hayirli zamanda olmasi..gelecek annesi bebisin ama guzel
zamanini bekliyor..
Hadi bakalim doktorun ne diyecek ins guzel seylerden bahseder.

Uzulme desek de biliyorum ki uzuleceksin :-( ama unutmamiz gereken bisey var hayirli zamanda olmasi..gelecek annesi bebisin ama guzel
zamanini bekliyor..
Hadi bakalim doktorun ne diyecek ins guzel seylerden bahseder.

inşallah cnm benim evet üzülmemek elde değil ama dediğin gibi hayırlı zamanda hayırlı evlat olarak gelsin de ben beklemeye razıyım napalım...

inşallah cnm benim evet üzülmemek elde değil ama dediğin gibi hayırlı zamanda hayırlı evlat olarak gelsin de ben beklemeye razıyım napalım...

Seni bilmemde bende negatif sonuc almak aliskanlik yapti :-) once ilk gun kotuyum sonra hiccc bisey olmamis gibiyim...
Ama Allah oyle umut veriyor ki her ay her ay beklemeler oluyorrr..
Bizimde olacakkk en guzelinden bebislerimiz

Canim napalim bizde bir daha gun sayar bur daha heyecanlaniriz... Zamani ne zamansa o zaman geldiginde de sevincini paylasiriz hayirlisi olsun guzelim... Bu asamayida at geriye gitsin bitti gitti olmasi gerekeni yaptin sen onune bakmaya devam opuyorum cok

[QUOTE=masall35;
günaydın sabah sekerleri.... Ve evde olup henüz uyanmayan güzeller
Hepimize güzel bir cuma olsun... Saglikli umutlu huzurlu... Ne olursa olsun sükürle dolsun kalpler... Opuldunuz...

Canim napalim bizde bir daha gun sayar bur daha heyecanlaniriz... Zamani ne zamansa o zaman geldiginde de sevincini paylasiriz hayirlisi olsun guzelim... Bu asamayida at geriye gitsin bitti gitti olmasi gerekeni yaptin sen onune bakmaya devam opuyorum cok

öyle cnm yapıcak bişey yok bizim elimizde değil ugrasıp didinecegiz inşallah kavusacagız bebişlerimize.bende çok öptüm bitanem..

Günaydın arkadaşlar.. hayırlı cumalar hepinize...

hayırlı cumalar cnm çok güzel bir gün olur inşallah

Back
X